karolek_ust Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Panowie zmieniał ktoś materiał w boczku drzwi. Chodzi o to ze będę z dawcy brać fotele pół skóry i boczki. Dawcą na El tylną klapę a ja nie wiec boczek kierowcy muszę podmienic sam materiał na alcantare ma ktoś zdjęcie tyłu boczka
Hohe Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Ciężka sprawa. Ja wolałbym dołożyć el klapę.
gagat3k Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 co prawda nie zmieniałem, ale masz to na zgrzewach, rozcinasz je lub roztapiasz i odchodzi. potem klej do plastiku. 58 minut temu, karolek_ust napisał: Panowie zmieniał ktoś materiał w boczku drzwi. Chodzi o to ze będę z dawcy brać fotele pół skóry i boczki. Dawcą na El tylną klapę a ja nie wiec boczek kierowcy muszę podmienic sam materiał na alcantare ma ktoś zdjęcie tyłu boczka
Hohe Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Osobiście wolałbym żyć z niedziałającym przyciskiem niż zmieniać poszycie boczka. Kiedy dokładałem u siebie rolety w tylnych drzwiach, to zdecydowałem się wyciąć szczelinę w moich boczkach i zamontować do nich rolety zamiast wymieniać ten element.
Góral65 Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 ja zmieniałem jeden boczek, nie jest to żaden problem, najlepiej robić to na dwie pary rąk, jeden rozgrzewa a drugi odciąga, można też zeszlifować zgrzewy ale później ich brakuje. 1
Hohe Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 2 minuty temu, Góral65 napisał: ja zmieniałem jeden boczek, nie jest to żaden problem, najlepiej robić to na dwie pary rąk, jeden rozgrzewa a drugi odciąga, można też zeszlifować zgrzewy ale później ich brakuje. Wszystko się da zrobić. ?
karolek_ust Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Chciałem wiedzieć czy zgrzewy spawarke mam do plastiku. Ale przycisk musi zostać u dawcy więc nie chce jeździć z dziura. Szkoda że nie mam kogoś na ochronę compomentow w Szwecji to był klapę przekładał elektryczna
karolek_ust Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 4 godziny temu, Hohe napisał: Dokup przycisk. A sama klapa nie ma CP. Ale bcm2 trzeba zmienić moJ nie ma niebieskiej wtyczki
Hohe Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 12 minut temu, karolek_ust napisał: Ale bcm2 trzeba zmienić moJ nie ma niebieskiej wtyczki No jeśli komfort musisz zmienić to tak. A ASO Ci tego nie ogarnie?
karolek_ust Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 14 minut temu, Hohe napisał: No jeśli komfort musisz zmienić to tak. A ASO Ci tego nie ogarnie? Nie opłacalne tutaj. Więc szkoda zachodu. Pójdą fotele pół skóry kierowcy elektryk, czujniki parkowania tył, hak z wiązka i modułem kamerą przód high Beam i moduł Bluetooth
Chuck Norris Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Panowie, wymianiał ktoś klosze lamp w przedlifcie? Macie jakiś namiar na nowe klosze?
karolek_ust Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Godzinę temu, Chuck Norris napisał: Panowie, wymianiał ktoś klosze lamp w przedlifcie? Macie jakiś namiar na nowe klosze? Kto tu zawitał po długim czasie. Z tego co wiem to tylko poliftowe są nowe klosze
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 B8 jeszcze nie mam, ale miał bym prośbę do was, mogli byście zmierzyć mi długość od osi do osi osłony przeciwsłonecznej? Drugi temat, czy to mocowanie na pręcie z prawej strony jest wysuwane?
szafa Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 1 godzinę temu, Kowi87 napisał: B8 jeszcze nie mam, ale miał bym prośbę do was, mogli byście zmierzyć mi długość od osi do osi osłony przeciwsłonecznej? Drugi temat, czy to mocowanie na pręcie z prawej strony jest wysuwane? Kowi 28,5cm
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 14 minut temu, szafa napisał: Kowi 28,5cm
MasterCX Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 Jakiej firmy montować łańcuch rozrządu z pompa? Mechanik proponuje mi SKF. Wycenił na 2900zl za wszystko z robota.
Dev Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 3 godziny temu, MasterCX napisał: Jakiej firmy montować łańcuch rozrządu z pompa? Mechanik proponuje mi SKF. Wycenił na 2900zl za wszystko z robota. Do czego ?
Chuck Norris Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 W dniu 3.02.2021 o 19:21, karolek_ust napisał: Kto tu zawitał po długim czasie. Z tego co wiem to tylko poliftowe są nowe klosze Czasem zaglądam ;), nawet coś tam od kolegów z forum kupuje
karolek_ust Opublikowano 5 Lutego 2021 Opublikowano 5 Lutego 2021 8 godzin temu, Chuck Norris napisał: Czasem zaglądam ;), nawet coś tam od kolegów z forum kupuje To gdzie aktualizacja tematu he
Rekomendowane odpowiedzi