dawid7737 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 (edytowane) Kogo polecacie do zrobienia mapy w 2.0tdi cjca, chodzi mi o Śląsk i jak na dzień dzisiejszy kształtują się ceny Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez dawid7737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 6 godzin temu, NelsonPL napisał: Mały?..Niech poda stronę ASO to zamowie...Od prywatnych osób nic nie kupuje. Tylko oryginał z ASO lub innego sklepu ale OEM Rozumiem że auto też brałeś nowe z ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel72689 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 3 godziny temu, NelsonPL napisał: Auto kupiłem od Niemca. Od Polaczka bym nigdy nie kupił. A jakiej narodowości Ty jesteś? Kwestia czasu aż dostaniesz klapsa w dziąsło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 7 godzin temu, dawid7737 napisał: Kogo polecacie do zrobienia mapy w 2.0tdi cjca, chodzi mi o Śląsk i jak na dzień dzisiejszy kształtują się ceny Grzegorz Dawiec Rybnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 7 godzin temu, dawid7737 napisał: Kogo polecacie do zrobienia mapy w 2.0tdi cjca, chodzi mi o Śląsk i jak na dzień dzisiejszy kształtują się ceny Grzegorz Dawiec Rybnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 10 godzin temu, NelsonPL napisał: Auto kupiłem od Niemca. Od Polaczka bym nigdy nie kupił. Nigdy też nie kupowałem i nie kupię na Alledrogo itp Takie mam zasady. Ps: Projektory zamawiam z USA. Jak ci tak , źle i wszystko przeszkadza na tym forum to na ch..j tu piszesz siedzisz . PiS owiec jeden . Kupiłeś od Niemca z tureckim obywatelstwem . Od Polaka byś nie kupił to po co , zyjesz e Polsce po co kupujesz jedzenie itp w Polsce chyba że też paczki z Niemiec zamawiasz . Prostak do kwadratu , ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 5 godzin temu, karolek_ust napisał: PiS owiec jeden . Oburza Cię jego wypowiedź a robisz prawie identycznie, obrażasz ponad 30% Polaków, tu jest forum motoryzacyjne a nie polityczne i nie powinny być ważne poglądy czy też wyznania, takie jest moje zdanie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 5 godzin temu, Góral65 napisał: obrażasz ponad 30% Polaków, tu jest forum motoryzacyjne a nie polityczne i nie powinny być ważne poglądy czy też wyznania, 8 051 935 osób to nie jest 30% Polaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 13 minut temu, Rabbi napisał: 8 051 935 osób to nie jest 30% Polaków. Nie, za to 43,59% oddanych głosów Szkoda, że tutejszy temat przeradza się w dyskusję polityczną. Mamy od tego inne działy jak np. "Na każdy temat". Może tam przeniesiemy dyskusję kto na kogo głosował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) 51 minut temu, Muskel1 napisał: Nie, za to 43,59% oddanych głosów To w dalszym ciągu nie zmienia faktu że nie jest to 30% Polaków Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Rabbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 16 minut temu, Rabbi napisał: To w dalszym ciągu nie zmienia faktu że nie jest to 30% Polaków No nie, i w dalszym ciągu nie zmienia to faktu, że jest to zbędna dyskusja w tym temacie Po co ciągnąć to dalejj? Nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Muskel1 napisał: No nie, i w dalszym ciągu nie zmienia to faktu, że jest to zbędna dyskusja w tym temacie Po co ciągnąć to dalejj? Nie ma sensu. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 17 minut temu, Rabbi napisał: Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolwerin Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 23 godziny temu, NelsonPL napisał: Od Polaczka bym nigdy nie kupił Puknij się w czoło bucu. Tym wpisem obraziłeś mnie i resztę forumowiczów. A powiedz mi do kogo biegasz jak ze sraczkę z każdym głupim pytaniem? Od kogo oczekujesz pomocy i odpowiedzi na twoje pytania? Czy nie czasem od "Polaczków"? Nigdy człowieku już ci na nic nie odpowiem i liczę, że każdy "Polaczek" na tym forum zleje twoje pytania. Szukaj sobie odpowiedzi na forum niemieckim, ale pewnie zbyt tępy jesteś aby przeszukać niemiecki forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyQ Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Cześć, wydech na dwie strony od A5 8T 3.0 podejdzie P&P do B8 Avanta? Czy potrzebne jakieś przeróbki? Porównując na zdjęciach, wygląda identycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 ze sportbacka czy z coupe? z coupe z tego co pamiętam jest ciut za krótki. nie wiem jak ze sportbackiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyQ Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 W sumie pytałem ogólnie Nie wiedziałem że jest różnica w długości wydechu sportback/coupe. A z coupe dużo brakuje do długości z A4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) W katalogu Etka masz osobno wydech do Coupe i osobno sportback wiec sa inne Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez karolek_ust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi