Opublikowano 8 Kwietnia 20224 l Kogo polecacie do zrobienia mapy w 2.0tdi cjca, chodzi mi o Śląsk i jak na dzień dzisiejszy kształtują się ceny Edytowane 8 Kwietnia 20224 l przez dawid7737
Opublikowano 8 Kwietnia 20224 l 6 godzin temu, NelsonPL napisał: Mały?..Niech poda stronę ASO to zamowie...Od prywatnych osób nic nie kupuje. Tylko oryginał z ASO lub innego sklepu ale OEM Rozumiem że auto też brałeś nowe z ASO?
Opublikowano 9 Kwietnia 20224 l 3 godziny temu, NelsonPL napisał: Auto kupiłem od Niemca. Od Polaczka bym nigdy nie kupił. A jakiej narodowości Ty jesteś? Kwestia czasu aż dostaniesz klapsa w dziąsło.
Opublikowano 9 Kwietnia 20224 l 7 godzin temu, dawid7737 napisał: Kogo polecacie do zrobienia mapy w 2.0tdi cjca, chodzi mi o Śląsk i jak na dzień dzisiejszy kształtują się ceny Grzegorz Dawiec Rybnik
Opublikowano 9 Kwietnia 20224 l 7 godzin temu, dawid7737 napisał: Kogo polecacie do zrobienia mapy w 2.0tdi cjca, chodzi mi o Śląsk i jak na dzień dzisiejszy kształtują się ceny Grzegorz Dawiec Rybnik
Opublikowano 9 Kwietnia 20224 l 10 godzin temu, NelsonPL napisał: Auto kupiłem od Niemca. Od Polaczka bym nigdy nie kupił. Nigdy też nie kupowałem i nie kupię na Alledrogo itp Takie mam zasady. Ps: Projektory zamawiam z USA. Jak ci tak , źle i wszystko przeszkadza na tym forum to na ch..j tu piszesz siedzisz . PiS owiec jeden . Kupiłeś od Niemca z tureckim obywatelstwem . Od Polaka byś nie kupił to po co , zyjesz e Polsce po co kupujesz jedzenie itp w Polsce chyba że też paczki z Niemiec zamawiasz . Prostak do kwadratu , ciebie
Opublikowano 9 Kwietnia 20224 l 5 godzin temu, karolek_ust napisał: PiS owiec jeden . Oburza Cię jego wypowiedź a robisz prawie identycznie, obrażasz ponad 30% Polaków, tu jest forum motoryzacyjne a nie polityczne i nie powinny być ważne poglądy czy też wyznania, takie jest moje zdanie.
Opublikowano 9 Kwietnia 20224 l 5 godzin temu, Góral65 napisał: obrażasz ponad 30% Polaków, tu jest forum motoryzacyjne a nie polityczne i nie powinny być ważne poglądy czy też wyznania, 8 051 935 osób to nie jest 30% Polaków.
Opublikowano 9 Kwietnia 20224 l 13 minut temu, Rabbi napisał: 8 051 935 osób to nie jest 30% Polaków. Nie, za to 43,59% oddanych głosów Szkoda, że tutejszy temat przeradza się w dyskusję polityczną. Mamy od tego inne działy jak np. "Na każdy temat". Może tam przeniesiemy dyskusję kto na kogo głosował.
Opublikowano 9 Kwietnia 20224 l 51 minut temu, Muskel1 napisał: Nie, za to 43,59% oddanych głosów To w dalszym ciągu nie zmienia faktu że nie jest to 30% Polaków Edytowane 9 Kwietnia 20224 l przez Rabbi
Opublikowano 9 Kwietnia 20224 l 16 minut temu, Rabbi napisał: To w dalszym ciągu nie zmienia faktu że nie jest to 30% Polaków No nie, i w dalszym ciągu nie zmienia to faktu, że jest to zbędna dyskusja w tym temacie Po co ciągnąć to dalejj? Nie ma sensu.
Opublikowano 9 Kwietnia 20224 l 2 minuty temu, Muskel1 napisał: No nie, i w dalszym ciągu nie zmienia to faktu, że jest to zbędna dyskusja w tym temacie Po co ciągnąć to dalejj? Nie ma sensu. Potwierdzam
Opublikowano 9 Kwietnia 20224 l 23 godziny temu, NelsonPL napisał: Od Polaczka bym nigdy nie kupił Puknij się w czoło bucu. Tym wpisem obraziłeś mnie i resztę forumowiczów. A powiedz mi do kogo biegasz jak ze sraczkę z każdym głupim pytaniem? Od kogo oczekujesz pomocy i odpowiedzi na twoje pytania? Czy nie czasem od "Polaczków"? Nigdy człowieku już ci na nic nie odpowiem i liczę, że każdy "Polaczek" na tym forum zleje twoje pytania. Szukaj sobie odpowiedzi na forum niemieckim, ale pewnie zbyt tępy jesteś aby przeszukać niemiecki forum.
Opublikowano 13 Kwietnia 20224 l Cześć, wydech na dwie strony od A5 8T 3.0 podejdzie P&P do B8 Avanta? Czy potrzebne jakieś przeróbki? Porównując na zdjęciach, wygląda identycznie.
Opublikowano 13 Kwietnia 20224 l ze sportbacka czy z coupe? z coupe z tego co pamiętam jest ciut za krótki. nie wiem jak ze sportbackiem
Opublikowano 13 Kwietnia 20224 l W sumie pytałem ogólnie Nie wiedziałem że jest różnica w długości wydechu sportback/coupe. A z coupe dużo brakuje do długości z A4?
Opublikowano 13 Kwietnia 20224 l W katalogu Etka masz osobno wydech do Coupe i osobno sportback wiec sa inne Edytowane 13 Kwietnia 20224 l przez karolek_ust