DanielAudiDaniel Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam wszystkich Miałem zwykłe wycieraczki w mojej b6 zmieniłem na aero z b7 kupiłem wycieraczki bosch w marcu tego roku działały do listopada i zaczęły robić okropne smugi :/ wymieniłem pióra na valeo działały rewelacyjnie 2 dni teraz smugi dalej wróciły :/ czym to może być spowodowane ? może byś słabo dokręcone ramie i nie dociska dobrze do szyby ? może trzeba bardziej nagiąć ramię do szyby ? nie wiem co się dzieję ale jest to udręka :/ z góry bardzo dziękuję za porady pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Nie pomyliłeś ramion przy montażu? U mnie drugi rok aero śmigają, na myjce odciągam ramiona i karherem przelece Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak50 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam, musze zmienic swoje plany co do wycieraczek i jestem zmuszony wymienic same pióra. Jakie polecacie pióra aero z adapterem do starego typu ramion w ksztalcie lotery UWysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 58 minutes later koledzy czy to są oryginalne ramiona aero ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak50 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam koledzy czy to są oryginalne ramiona aero ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamusV6 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Mi to wygląda na ramiona montowane w latach 2001-2003 z założonymi wycieraczkami bezszkieletowymi firm GoodRain/Oximo lub innych temu podobnych, które produkują wycieraczki pod te ramiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwer Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 A to nie są ramiona z B7? (mocowanie Z4). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 5 godzin temu, aiwer napisał: A to nie są ramiona z B7? (mocowanie Z4). Oczywiscie ze nie.... to sa zwykłe ramiona i wyczeraczki płaskie z mocowaniem pod B6 Na allegro pełno tego.... sam mam takie, kosztowały 34.99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwer Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 B6 w standardzie ma inne mocowanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwer Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Faktycznie to jest do B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 22 godziny temu, aiwer napisał: B6 w standardzie ma inne mocowanie No i o tym pisze ze trzeba je zdemontowac..... bo te płaskie maja juz mocowanie pod B6 razem ze stelażem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Oczywiscie ze nie.... to sa zwykłe ramiona i wyczeraczki płaskie z mocowaniem pod B6 Na allegro pełno tego.... sam mam takie, kosztowały 34.99zł [emoji3] Co ile wymieniacie te cuda? Bo ja też mam, bodajże GoodRain za 50zł pod stare ramiona od zeszłej wiosny i ostatnio zauważyłem pogorszenie zbierania. Chociaż, jeszcze nie jest źle Warto raz po raz przetrzeć pióra szmatką.Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Bosch Aero wytrzymał u mnie pół roku. Po zimie lecą tam, gdzie ich zasłużone miejsce, czyli na śmietnik. Biorę traz Denso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Licho jak na Boscha. A bardziej mi chodziło o te płaskie wynalazki pod zwykle ramiona. Bo to tanie i niszowe firmy robią.Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo80 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam, używał ktoś może takich wycieraczek http://allegro.pl/wycieraczki-denso-plaskie-audi-a4-b6-b7-a6-c5-oem-i6478865284.html? Według opisu ta firma produkuje na pierwszy montaż. Jednak z tego co piszecie to OEM produkuje SWF. Cena jednak kusząca w porównaniu do OEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Bardzo dobre wycieraczki.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 9 godzin temu, Lorenzo80 napisał: Witam, używał ktoś może takich wycieraczek http://allegro.pl/wycieraczki-denso-plaskie-audi-a4-b6-b7-a6-c5-oem-i6478865284.html? Według opisu ta firma produkuje na pierwszy montaż. Jednak z tego co piszecie to OEM produkuje SWF. Cena jednak kusząca w porównaniu do OEM. Używałem Denso i sprawowały się bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo80 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dzięki, w takim razie zamawiam, mam nadzieje, że chociaż na 1,5 roku wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Kurdę kupiłem nowe wycieraczki Bosch'a Aerotwin Ar 530s.. I nie mam pomyslu jak je zamontować :/ Stare ładnie schodzą ale nie mam pomysłu jak te nowe zainstalować. Mają taki plastik, który się otwiera i niby wkłada w to ramię ale u mnie czegoś takiego nie ma? Poratujecie? A może złe wycieraczki kupiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Potrzebujesz do nich adapterów. W necie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) 20 minut temu, jacek70 napisał: Potrzebujesz do nich adapterów. W necie znajdziesz. Możesz konkretniej? Czy po prostu może lepiej zwrócić i kupić ten sam model tylko że z numerem 933/s? Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez grechut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi