Opublikowano 14 Grudnia 20178 l Godzinę temu, Onkel napisał: Tak, masz aero Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki! http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6554312260 Czyli z tym mocowaniem będą p&p?
Opublikowano 14 Grudnia 20178 l 5 godzin temu, jolley napisał: Dzięki! http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6554312260 Czyli z tym mocowaniem będą p&p? Zgadza się.
Opublikowano 14 Grudnia 20178 l A jakieś inne z takim zaczepem ? Pytań o inne bo te mają 55 cm a lepiej jak jest 56. Swoją drogą dostępność wycieraczek na taki zaczep to jakaś tragedia.
Opublikowano 14 Grudnia 20178 l U mnie Bosh AERO TWIN wytrzymał ponad 6 lat i gdyby nie to że potraktowałem gumy chemią pewnie by jeszcze wytrzymały Dzisiaj założyłem ponownie Bosha i zbierają idealnie...
Opublikowano 14 Grudnia 20178 l 14 minut temu, Robero321 napisał: U mnie Bosh AERO TWIN wytrzymał ponad 6 lat i gdyby nie to że potraktowałem gumy chemią pewnie by jeszcze wytrzymały Dzisiaj założyłem ponownie Bosha i zbierają idealnie... A co to za firma?
Opublikowano 16 Grudnia 20178 l W dniu 14.12.2017 o 21:17, afroo. napisał: A co to za firma? oj literówka była miało być Bosch i o ile będą podobnej jakości te co poprzednie to nie będzie pół roku na poprzednich takich samych przejeździłem 6 lat a nie wiem ile miał je poprzedni właściciel.
Opublikowano 16 Grudnia 20178 l Tylko oni mega upadli na jakości... W poprzednim aucie miałem je też 6 lat, a tu 6 miesięcy...
Opublikowano 16 Grudnia 20178 l Witajcie, U mnie Valeo zaczęło hałasować po ok. 3 miesiącach od założenia... Parę miesięcy temu wpadło Oximo, b.ładnie, cichuteńko chodzą Pozdrawiam
Opublikowano 16 Grudnia 20178 l 4 godziny temu, nitroo napisał: Tylko oni mega upadli na jakości... ale piszesz o tym konkretnym modelu ? hmmm na wszelki wypadek zachowam paragon
Opublikowano 16 Grudnia 20178 l No niestety koledzy może w innym sprzęcie tak ale teraz Bosch wycieraczki to nieporozumienie. Daje 3m-ce MAX jeżeli dobrze pójdzie bo tak naprawdę po 2m-cach padają. Tapnięte z iPhone
Opublikowano 17 Grudnia 20178 l ale piszesz o tym konkretnym modelu ? hmmm na wszelki wypadek zachowam paragonNo Bosch Aero.
Opublikowano 17 Grudnia 20178 l Również nie polecam Bosch aero twin, po 3 miesiącach zaczęły hałasować a następnie rozmazywały wodę zamiast ją zbierać. Teraz kupiłem Valeo xtrm, jestem ciekawy ile te wytrzymają.
Opublikowano 17 Grudnia 20178 l Witam wszystkich! Od tygodnia jestem posiadaczem małyszówki i niemałe było moje zdziwienie jak po kupnie piór alca nie pasowały one do a4 Valeo i bosch to jakość nieadekwatna do ceny - odpada. Czy ktoś użytkował pióra takich marek jak good rain, oximo czy rain pro ? Denso też niemało kosztują, a czy są warte swojej ceny? Szukam średniej półki
Opublikowano 17 Grudnia 20178 l 37 minut temu, kamil-vag napisał: Jeżdżę na Oximo w 2 autach i nie narzekam W poprzednich autach zawsze kupowałem alci i byłem zadowolony, a jak kiedyś akurat nie było ich w sklepie to wziąłem 3x droższe valeo i po pół roku żałowałem A tutaj ten nietypowy sposób montażu i klips trochę ogranicza swobodny dobór piór Edytowane 17 Grudnia 20178 l przez franc321
Opublikowano 19 Grudnia 20178 l Cześć;) widziałem, że chwalone są Valeo V302. Kupiłem i.. tragedia. Nie dość, że skrzypią to wycieraczka pasażera nie dolega na końcu i nie ściera z 4-5 cm od rantu. Co polecacie w zamian? Coś co przylega w 100% do szyby. W poprzednim aucie mam Visee i bajka - cichutkie nawet na suchej szybie, zbierają super, zastanawiam się własnie nad nimi.
Opublikowano 27 Grudnia 20178 l Witam, mógłby mi ktoś powiedzieć jaki numer maja ori ramiona wycieraczek aero od b7 i jaki jest ich koszt w serwisie? Bo zastanawiam się nad wymiana i nie wiem czy brać ori czy kupić zamienniki na allegro.