kaju Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 O nie, trzy dni chlania non stop... Zaczynam robić obliczenia ile flaszek Grażyny muszę do domu przytargać, żeby ten czas jakoś zleciał...[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 20:37_________________________________________________Niech ktoś jakiś czat wymyśli i masowo tam się wbijmy żeby chociaż trochę pospamować :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 trzy dni odpięty od Matrixa ;( Morfeuszu[/font] nie
Kowi87 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 O nie, trzy dni chlania non stop... Zaczynam robić obliczenia ile flaszek Grażyny muszę do domu przytargać, żeby ten czas jakoś zleciał...[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 20:37_________________________________________________Niech ktoś jakiś czat wymyśli i masowo tam się wbijmy żeby chociaż trochę pospamować :gwizdanie: battalion to jest na fejsie, division też wiec tam nakurfiamy totalny offtop
Frimuś Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 2012 Koniec Swiata !!!! zaczyna sie od forum najpierw brak dostepu 3 dniu puzniej tygodnie i ms...... Bedzie trzeba sobie jakiegos joba do zabicia czasu znalesc.
kaju Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Tylko, że nie mam konta... Poza tym forum nie istnieje w internecie, im mniej ludzie o mnie wiedzą, tym lepiej śpią
kamilo Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 O nie, trzy dni chlania non stop... Zaczynam robić obliczenia ile flaszek Grażyny muszę do domu przytargać, żeby ten czas jakoś zleciał...[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 20:37_________________________________________________Niech ktoś jakiś czat wymyśli i masowo tam się wbijmy żeby chociaż trochę pospamować :gwizdanie: istnieje kanał irc #a4-klub.pl at irc.freenode.net
Kowi87 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Tylko, że nie mam konta... Poza tym forum nie istnieje w internecie, im mniej ludzie o mnie wiedzą, tym lepiej śpią nie bój sie fecbook mimo braku twojego konta wie wszystko, chcesz sie przekonać, wejdź na strone logoawania fb i kliknij w załóż konto i wpisz tylko imie reszte powinien sam wynaleźć jak byś załozył to Ci jeszcze twoich realnych znajomych sam wynajdzie powaznie
truckmaniac Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Darek! Serca nie masz. To ja ci na weekend wpadam do domu i to jedyny czas, kiedy mogę poślęczeć na Forum, a Ty mi to odbierasz? Normalnie brak mi słów
marewel Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 To chyba ten silnik co Passat? Jeżeli tak do dobry wybór.
mar_92 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Co poniektórzy mogą zacząć trenować przed Bukowiną
Hugo Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 To chyba ten silnik co Passat? Jeżeli tak do dobry wybór. Dokładnie ten sam
domjenick Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 moja się ucieszy w końcu zajmę się nią .. zobaczę jak tam ogródek czy nie trzeba czegoś podkosić widzisz-tak długo siedzisz przed kompem, że nawet nie zauważyłeś, ze jest zima, leży śnieg i nie ma czego w ogródku robić... :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 dzien bez forum to dzien stracony ;(
Cristoforo Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 moja się ucieszy w końcu zajmę się nią .. zobaczę jak tam ogródek czy nie trzeba czegoś podkosić widzisz-tak długo siedzisz przed kompem, że nawet nie zauważyłeś, ze jest zima, leży śnieg i nie ma czego w ogródku robić... :gwizdanie: miałem na myśli inny ogródek no ale w tym też trzeba coś wypielić
domjenick Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 moja się ucieszy w końcu zajmę się nią .. zobaczę jak tam ogródek czy nie trzeba czegoś podkosić widzisz-tak długo siedzisz przed kompem, że nawet nie zauważyłeś, ze jest zima, leży śnieg i nie ma czego w ogródku robić... :gwizdanie: miałem na myśli inny ogródek no ale w tym też trzeba coś wypielić :decayed: :decayed:
Rafal-L Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Trzeba zrobic sobie forum u Darka na facebooku:) hahaha:D
Rekomendowane odpowiedzi