Kooga Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 (edytowane) Ludziom sie w glowach poprzewracalo. A jak z papierem, bedzie czym dupe podetrzec? Edytowane 25 Lutego 2022 przez Kooga 4
Kolkov Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 Jakiś rolnik pisał, że mu foty robili jak lał do mauzera. Tylko idzie wiosna, gość ma pola i w opór sprzętu. Dla nich zakup 200 litrów paliwa, to normalność w tym czasie. Najważniejsze, żeby weryfikować informacje w kilku źródłach, nie siać paniki, zachować czujność. Strach to najgorszy doradca, a im bardzo zależy żebyśmy się bali. 4
Pieterb Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 3 godziny temu, Kooga napisał: Ludziom sie w glowach poprzewracalo. A jak z papierem, bedzie czym dupe podetrzec? A ostatnio nie było czasem takich akcji jak pandemia się pojawiła. To w Lublinie w marketach się baby o taśmę srajną biły i ręczniki papierowe.
przem8 Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 Wszystkie bankomaty oblężone u mnie we wsi. Ponad godzinę trzeba stać, a w niektórych już nie ma gotówki.
Skowrix Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 wlasnie dostałem telefon, ze u mnie w miescie bankomaty już puste, w bankach kolejki do wypłat, stacje nadal oblężone a w sklepach nie ma mąki, ryżu itp.. @Pieterbtaa też mam deja vu
pelonek1 Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 U mnie pod bankomatami pusto, brak ludzi a czy są tam pieniądze to nie wiem, nie mam potrzeby wyciągać. Fakt, pokrycie fizycznej gotówki do tego co ludzie mają na kontach jest małe.
pila24 Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 10 godzin temu, pelonek1 napisał: Znajomej rodzice mają bardzo duże gospodarstwo i kupili tylko 1/3 tego co chcieli, reszta niby dla wojska ... . Także coś złego się dzieje. 20 godzin temu, Fido napisał: Wojsko ma swoje stacje i zbiorniki. Nie siej paniki. Jesteś dalej tak pewien?
Jano8504 Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 Wielbark okolice Szczytna w biedronkach brak papieru toaletowego, pogłupieli .
pelonek1 Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 37 minut temu, Jano8504 napisał: Wielbark okolice Szczytna w biedronkach brak papieru toaletowego, pogłupieli . To w tej "krainie gdzie wszystko ....." nie ma innych sklepów niż Biedronka
Fido Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 5 godzin temu, pila24 napisał: Jesteś dalej tak pewien? Jestem. Nikt ze służb nie rezerwował jakiejkolwiek ilości. Co przywiozła cysterna to się sprzedało. Dziś (piątek) po południu była dostawa (5 tyś litrów ON). Niestety od przedostatniej dostawy cena w hurcie wzrosła o 50 groszy. Cena na słupku to 6.20 zł ( na innych dochodziła do 6,50 zł) To nie stacje podnoszą ceny, taki kurs na rozlewniach. Kto nimi rządzi ? Na to pytanie sami sobie odpowiedzcie. 1
tobias Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 płock dziś, orlen 5,71 na kartę zniżkową mam 5,56zł
dekiel 13 Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 Dziś przed za Kraśnikiem dizel 6,70 ale z marszu łyknąłem. W Kraśniku Szell nieczynny na pozostałych po 20tu do instrybutora.
Pieterb Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 I jak tam teraz sytuacja z paliwem u Was wygląda? Już dostępne? Ja dziś normalnie bez żadnych kolejek zalałem. Fakt jest taki że najgorsze to stacje orlenowskie bo na większości paliwa na nich dalej niet. Jeno na jednej lpg a na innej 98 i lpg
Fido Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 By wykończyć konkurencję definitywnie, Orlen nie sprzedaje paliw prywatnym stacjom. U mnie brak i nie wiadomo kiedy będzie.Okaże się po niedzieli.
pelonek1 Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 1 minutę temu, Fido napisał: By wykończyć konkurencję definitywnie, Orlen nie sprzedaje paliw prywatnym stacjom. U mnie brak i nie wiadomo kiedy będzie.Okaże się po niedzieli. Nic w tym dziwnego, też bym nie sprzedawał jakbym miał obawy, że u siebie nie będę miał czym handlować
Hugo Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 48 minut temu, Pieterb napisał: I jak tam teraz sytuacja z paliwem u Was wygląda? Już dostępne? Ja dziś normalnie bez żadnych kolejek zalałem. Fakt jest taki że najgorsze to stacje orlenowskie bo na większości paliwa na nich dalej niet. Jeno na jednej lpg a na innej 98 i lpg Wczoraj na Orleny już rano wjeżdżały dostawy.
Dev Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 u nas nie było zadnych problemów z dostepnoscią paliwa w małym miejscowosciach zabrakło ON ale tam stacje nie mają duzych zbiorników Kolega prowadzi małą stację, nie miał ON tylko przez 6 godzin teraz bez problemu, kolejek też nie ma
Rekomendowane odpowiedzi