krzyniek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 siemano... jakby co to jutro bedę ciął z bydgoszczy do sobieszewa koło 13. tak planuje wyjechac... jezeli ktos bedzie chcial sie dołączyc to zapraszam poczekaj na nas, tylko nie wiem o której tam dolecimy z wawyu nas pogoda mam nadzieje że z nami się nie zabierze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 My wlasnie ruszamy z letallec'iem, pogoda iscie kiepska Do zobaczenia na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axel Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Tez lece z Bydg ale do 13 raczej sie nie wyrobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zloty w zimę też się odbywają? Najbliższy gdzie jest planowany? I kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zloty w zimę też się odbywają? Najbliższy gdzie jest planowany? I kiedy? Tak odbywają się.Ostatnie dwa były w Wiśle.Termin to przełom lutego i marca.Co do kolejnego zimowego , to jeszcze nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zloty w zimę też się odbywają? Najbliższy gdzie jest planowany? I kiedy? mozesz jeszcze wyskoczyc na ten.... zwolnilam miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zloty w zimę też się odbywają? Najbliższy gdzie jest planowany? I kiedy? mozesz jeszcze wyskoczyc na ten.... zwolnilam miejsce He he. W pracy siedzę ;( A samochód żona na weekend zabrała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Poprosimy wersję LIVE ..dla tych co nie mogli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 łoj ale gruubo było wczoraj, teren pod wiatą rozkurwiony niewąsko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 czekam z niecierpliwością za fotkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja już domku Czas podróży 3h, średnia 106km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja już też w domciu. Teraz idę "na (ł)ucho" bo wieczorkiem imprezka. Fotki wrzucę wieczorkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 a my jeszcze jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja już domku Czas podróży 3h, średnia 106km/h Nieźle Wracaliście razem kilkoma samochodami? CB mieliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 A My jeszcze na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Malik nie znałem Cię z tej strony ..... dałeś radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 No Ja tez juz doma srednia gorsza bo 94 Km/h takze tez ok patrzac na te 4 meganki co nas blokowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 340 km w 2.50 i 55 litró V-Power Racing poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 No Ja tez juz doma srednia gorsza bo 94 Km/h takze tez ok patrzac na te 4 meganki co nas blokowały dokładnie Lukas mam nadzieje że dobrze się ze mną jechało (do wawy chyba w 3.5 h dolecieliśmy ) też już w domku, po drodze jeszcze jedną vectrę miałem i jeden aktywny fotoradar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 My też już w domciu zlot koksik, podobało się bardzo dzięki Adam za organizację dziękuję wszystkim za towarzystwo i dobrą zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi