MARCIN607 Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Pany moduł kierownicy 549P jest Pod grzana kiere ?
WydRos Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) 21 minut temu, MARCIN607 napisał: Pany moduł kierownicy 549P jest Pod grzana kiere ? Tak tu masz spis http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Cruise_Control_Retrofitting_(8E) gdzies wyczytałem ze T i R tylko ale to może z b6 moduły Edytowane 11 Września 2017 przez WydRos
kaju Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 11 godzin temu, Norbas napisał: To mogli oraz mikrofon tam dać... no ale nie można mieć wszystkiego I gdzie ta wiązka dalej idzie ? Pod RNS-e ? niekoniecznie, może się kończyć w słupku A w pomarańczowej kostce. ostatnio rozbierałem anglika, to miał właśnie doprowadzenie pod mikrofon w wiązce podsufitki, ale dalej już było pusto w wtyczkach i instalacji...
Norbas Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 11 minut temu, kaju napisał: niekoniecznie, może się kończyć w słupku A w pomarańczowej kostce. ostatnio rozbierałem anglika, to miał właśnie doprowadzenie pod mikrofon w wiązce podsufitki, ale dalej już było pusto w wtyczkach i instalacji... Miałeś ja po stronie pasażera? Kaju masz może schemat tej kostki. Sprawdził bym sobie gdzie są osadzone te kabelki i gdzie dalej idą
kaju Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 2 godziny temu, Norbas napisał: Miałeś ja po stronie pasażera? Kaju masz może schemat tej kostki. Sprawdził bym sobie gdzie są osadzone te kabelki i gdzie dalej idą tak, zaraz w garażu będę to Ci podeślę na PW jak to którędy idzie. wrzuć info który odcinek Cię interesuje
Norbas Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 55 minut temu, kaju napisał: tak, zaraz w garażu będę to Ci podeślę na PW jak to którędy idzie. wrzuć info który odcinek Cię interesuje Kaju ale piszemy o stronie pasażera w angliku tak czyli u nas będzie szło w stronę pasażera do słupka A, nie do kierowcy... Potem do radia ta? odcinek od kostki w słupku A mnie interesuje. Które piny idą ze slupka do kostki rnse:e
kaju Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Tam idzie akurat czy anglik czy europa to lewą stroną auta dobra, chwila moment i masz PW
bobikos Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 W dniu 11.09.2017 o 21:18, Norbas napisał: To mogli oraz mikrofon tam dać... no ale nie można mieć wszystkiego I gdzie ta wiązka dalej idzie ? Pod RNS-e ? Jak jest kabel do mikrofonu to powinien być i mikrofon i sam BT pod siedzeniem pasażera, jak również całe pozostałe okablowanie zwiazane z BT. Chyba że to kabel to mikrofonu BOSE (to tylko przypuszczenie)
Norbas Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 7 minut temu, bobikos napisał: Jak jest kabel do mikrofonu to powinien być i mikrofon i sam BT pod siedzeniem pasażera, jak również całe pozostałe okablowanie zwiazane z BT. Chyba że to kabel to mikrofonu BOSE (to tylko przypuszczenie) Na weekend mam zamiar wsio sprawdzić ewentualnie podłączyć. Mikro nie było i nie przypominam sobie abym miał BT pod siedzeniem
beny2303 Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Chłopaki potrzebuję numer OEM przekaźnika świec żarowych do B7 3.0 TDI. Prawdopodobnie 9 bądź 10 PIN-owy jest - tak na marginesie
afroo. Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Jaki możliwy powód poniższego błędu?
Norbas Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 Pany ten temat dotyczy również B7 ? https://a4-klub.pl/topic/279665-poziomowanie-reflektorów-xenonowych-procedura/ W B7 ustawiać na pałe czy według tej procedury ?
MAT1000 Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 Ja ustawiałem według tej procedury. Podjechałem na stację z kompem
Norbas Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 8 minut temu, MAT1000 napisał: Ja ustawiałem według tej procedury. Podjechałem na stację z kompem Dzięki dobry człowieku
H4mm3R Opublikowano 16 Września 2017 Autor Opublikowano 16 Września 2017 Lampy ustawiasz manualnie, czyli pokrętłami. Adaptacja służy do kalibracji czujników. Czyli ustawiasz ręcznie, potem kalibrujesz.
strazak990 Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 Witam Są tutaj jacyś znawcy? Na temat dwumasy ? Kazano mi wymienić kpl. dwumase ze sprzęgłem itp. Co powiecie na stare części czy nadają się do czegoś jeszcze ? czy poprostu na złom.
Norbas Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 Pany jakie wartości macie w adaptacji w wybranych grupach pod BT? Najbardziej zależy mi na mikro jaka czułość bo podczas jazdy z większą prędkością nie ogarnia komend...
Audi sline Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Witajcie, bardzo proszę o pomoc, czy jest jakiś spec od kodowań na śląsku?. W audi a3 FL 2009 , włączył mi kolega funkcję Coming home czyt. zaświecają się światła w momencie otwarcia samochodu poprzez VCDS , nie posiadam czujnika deszczu.... Lecz jednak nie chcę tej funkcji już mieć włączonej, co chwile włączają się ksenony. Kolega poprzez program VCDS, analogicznie odznaczył Coming home, a światła jak świeciły tak świecą nadal. Czy jest mi ktoś w stanie pomóc, bardzo bardzo proszę o pomoc. Czy jest jakaś dokładna instrukcja w kodowaniu jak wyłączyć tą funkcję, czy jest mi któryś z kolegów w stanie pomóc ?? Dziękuję pozdrawiam Edytowane 26 Września 2017 przez Audi sline
DarePB Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Witam, panowie, klamki wewnętrzne b6 i b7 są identyczne ? I wiązki pakietu światło w drzwi z b6 podejdą do b7 bez problemu ?
Chudy112 Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Witam, panowie, klamki wewnętrzne b6 i b7 są identyczne ? I wiązki pakietu światło w drzwi z b6 podejdą do b7 bez problemu ?Tak Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi