george Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 @Tomnik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Tomnik nie robi drl led. Chyba, że coś się zmieniło niedawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambr97 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 W dniu 15.04.2022 o 16:32, Bambr97 napisał: Jest szansa dobrać do tej felgi kapselki w to miejsce, które oznaczyłem? Oryginalnie są takie duże zasłaniające wszystko łącznie z otworami na szpilki. Jakby ktoś kiedyś miał podobny pomysł to dobrałem sobie. I wygląda to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosati Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Czy ktoś zna fachowca, który spawa rury pod FMIC wysyłkowo? Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek informację na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 19 godzin temu, rosati napisał: Czy ktoś zna fachowca, który spawa rury pod FMIC wysyłkowo? Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek informację na ten temat. Szukaj Piotr Bel na Fb. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky2k Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Panowie mam teraz w b7 avant ori zawias 1BA wsadzonie Eibach pro kit, i tylne koła troche wpadają w nadkola i niestety ale podczas jazdy na dołkach opony wytarły mi nadkole i potrzebuje podnieść tył o 1 cm, ma ktoś jakieś sprawdzone podkładki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Kolejne działanie od d*py strony. Felgi tutaj są problemem i ich osadzenie, a nie Pro Kit. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky2k Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 no właśnie nie felgi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 No właśnie tak felgi. ET nieodpowiednie dobrane. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Dasz podkładki i Ok. Pierwsze wyjazd z załadowanym bagażnikiem i dalej to samo będzie. Jaki parametry mas, tych felg i jaki rozmiar opon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Sprężyny kategorii 13 rozwiążą problem. Masz dystanse albo jakieś ekstremalnie szerokie felgi skoro błotnik tną Ci opony.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Panowie da radę zdemontować czujnik pdc tył te skrajne bez zdejmowania zderzaka?? Jak tak to jak . Ewentualnie gdzie jest głośniczek od czujników w sedanie? Z góry thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Głośnik pdc jest w półce obok głośnika niskotonowego. Czujniki środkowe da radę wymontować bez ruszania zderzaka, natomiast do skrajnych musisz już go zdemontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiSzor420 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Panowie Słyszałem pogłoski że podsufitka pasuje z a6 c6 i z exeo do b7. Prawda to? I czy da rade przebić h7 na bileda czy skorupę muszę mieć z xenona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 C6 jest większe, ale z Exeo powinno pasować. Obudowa z bixenonu chyba ma więcej miejsca pod soczewkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiSzor420 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 54 minutes ago, george said: C6 jest większe, ale z Exeo powinno pasować. Obudowa z bixenonu chyba ma więcej miejsca pod soczewkę. Ma na pewno więcej miejsca ale czy się wrzucic soczewke i leda do obudowy z h7 Czy trzeba ogarnąć rozbitki xenony i po prostu żerniki na ledy wymienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 potrzebuje sprawny zamek do tylnej klapy w sedanie ma ktos na sell ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Siema Mam pytanko w sprawie świec żarowych.. Czy wie ktoś może jakie konkretnie świece idą do BRD? Znalazłem 2 rodzaje. Jedne mają 118.5mm, a drugie 117mm. Które mogą pasować do mnie??? Zmieniałem ostatnio jakieś 5l temu i niepamiętam.. Napisałem też w technicznym, ale niewiem czy tam ktoś zagląda. Edytowane 22 Listopada 2022 przez Adam87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 3 godziny temu, Adam87 napisał(a): Siema Mam pytanko w sprawie świec żarowych.. Czy wie ktoś może jakie konkretnie świece idą do BRD? Znalazłem 2 rodzaje. Jedne mają 118.5mm, a drugie 117mm. Które mogą pasować do mnie??? Zmieniałem ostatnio jakieś 5l temu i niepamiętam.. Napisałem też w technicznym, ale niewiem czy tam ktoś zagląda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 (edytowane) 7 godzin temu, H4mm3R napisał(a): Dzięki Tomek Szukam i zamawiam Ta będzie ok?? allegro.pl ALLEGRO.PL Edytowane 23 Listopada 2022 przez Adam87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi