Bart-S Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Bartek Jakie Ledy kupiłeś? Czemu hidy out? Wszystko opiszę jak przyjdzie paczka i posprawdzam graty (dostałem na testy kilka wersji LED). HID out ponieważ: - MCE czepia się lewego (w C/LH wyłącza go po 2 sekundach) - zakłócenia radia - problem z przepinaniem instalacji przy pracach z przednim zderzakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 To czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 A tak se podbije, bo to jeden z moich ulubionych topicow... :-DBartek może jednak coś jeszcze da radę wyrezac? ;-) Może webasto przez komorę? ;-) Webasto... okazało się, że piec który kupiłem jest do wyrzucenia Jeśli nie sprzedam auta to w planach: - monitory w zagłówkach - webasto - heble 320/288 - LED w przeciwmgielnych (wywalam HIDy) No i to lubię ;-) Ale ekranów nie rób bo to już stare rozwiązanie. Ja dziś bym już ich nie robił. Za to powalczylbym nad ładną zabudową oparcia pod ipady ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ja juz tez dawno swoje zrobiłem out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ja juz tez dawno swoje zrobiłem out Ja swoje mam w jednym i drugim aucie. Dla dzieciaka do 3-4lat to rozwiązanie jest super, ale już dla starszych szału nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 - LED w przeciwmgielnych (wywalam HIDy) Bartek ja wsadziłem w przeciwgielne zamienne żarówki z alledrogo i efekt jest git: http://img594.imageshack.us/img594/9373/imag0038tq.jpg no i dalej spełniają one w razie potrzeby funkcję przeciwmgielnych bo LEDY to już niezabardzo ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- dokładnie te żarówki : GPT PLASMA WHITE HID XENON H8 35W RINGI BMW JAFRA (2527644369) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - mają wszystkie rodzaje oprawek itd A jaką temp wziąłeś? 3500K ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 7500 bo to nie jest równoznaczne z tym jakby to były xsenony i wygląda jak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 7500 bo to nie jest równoznaczne z tym jakby to były xsenony i wygląda jak wygląda Wygląda spoko tylko w B6/B7 jest H11 55W a Ty podałeś link do H8 35W chyba że u Ciebie są takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 7500 bo to nie jest równoznaczne z tym jakby to były xsenony i wygląda jak wygląda Wygląda spoko tylko w B6/B7 jest H11 55W a Ty podałeś link do H8 35W chyba że u Ciebie są takie W A5 są H8 na halogenach chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 7500 bo to nie jest równoznaczne z tym jakby to były xsenony i wygląda jak wygląda Wygląda spoko tylko w B6/B7 jest H11 55W a Ty podałeś link do H8 35W chyba że u Ciebie są takie W A5 są H8 na halogenach chyba dokładnie ale H11 też mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Bartek daj już sobie spokój z tymi modami. Lato jest. Zrób sobie wypad do gorącej Italii, przynajmniej mi coś porobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Bartek daj już sobie spokój z tymi modami. Lato jest. Zrób sobie wypad do gorącej Italii, przynajmniej mi coś porobisz Hehe - bardzo fajny pomysł Arturo Problem w tym, że ja teraz mam urlop a mojej żonie anulowali I taki mamy ch** z wakacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Spoko. Ja w tym roku urlop chyba dopiero na Święta w grudniu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Spoko. Ja w tym roku urlop chyba dopiero na Święta w grudniu ;P Pomyśl Arturo nad wyciągnięciem skrzynki - podrzucisz mi w jakiejś trasie przez PL a w drodze powrotnej odbierzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Tia. Na 10 lat w firmie żadnej trasy do PL. Ale zauważ ciekawą rzecz. Już będzie ponad 2 lata, jak te pojedyncze szarpnięcia są i nic się w tej kwestii nie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Bart a moze takiego sobie na smiganie kupisz? http://a4-klub.pl/marki-78/white-black-beast-bmw-z4-e89-2010-m-pakiet-full-opcja-243313/#post2989461 ale zona nie bedzie zadowolona wierz mi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Bart a moze takiego sobie na smiganie kupisz? http://a4-klub.pl/marki-78/white-black-beast-bmw-z4-e89-2010-m-pakiet-full-opcja-243313/#post2989461 ale zona nie bedzie zadowolona wierz mi ) jakiegoś tam manuala Bartkowi pokazujesz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Bart-s'owi taka fura by nie pasowała, słyszałem taką na Eisemmann'ach i jak dla mnie to porażka dla Bart-s'a to jakieś S8 V10 trzeba wynorać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Z4 nie dla mnie Brysiek Ale dzięki za pamięć Vario a wiesz, że rozgladając się za V8 poklikałem też troszkę na F-150 Właśnie w Twojej budzie (można kupić V8 za całkiem przyzwoite pieniądze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Są silniki 300 i 325 KM od Fki albo Lincolna Navigatora za ok 6k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi