lapek85 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Siódemka, to nie tak źle, ale zapewne jesteś w domu co 2 tygodnie na weekend, co? a tego to nie wiem, słysze tyle co mówią kierowcy jak przyjeżdżają do nas na załadunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 przypomniał mi sie jeden filmik z pracy, co po niektórzy powiedzą że to 2 świry na Autobahnie, ale Panowie... czego to się nie robi, żeby na czas dolecieć do domu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 mi się dzisiaj spaliła instalacja elektryczna w przyczepie 10 km od domu a mówiłem 3 razy że jest coś nie tak bo mrugają obrysówki, teraz szefowa wydzwania kto ogarnie bo na niedzielę musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 mi się dzisiaj spaliła instalacja elektryczna w przyczepie 10 km od domu a mówiłem 3 razy że jest coś nie tak bo mrugają obrysówki, teraz szefowa wydzwania kto ogarnie bo na niedzielę musi być Dobrze, że 10 km od domu, a nie 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 tak i dlatego mnie to cieszy, bo jak mówiłem to nic z tym nie robili a teraz jeszcze siedzą i szukają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 No i ja niedlugo wyruszam do pracy na ciezarowke. Firma szwedzka, 6tygodni jazdy 2 tygodnie w domu. Na poczatek cos mniejszego dostane jakies atego chyba a potem jakis zestaw. Nie mam porownania w sprawie zarobkow, wiec jakby ktos mial orientacyjne info ile mozna zarobic w szweckiej firmie za 6tyg to bylbym wdzieczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Sześć tyg. w kabinie chyba niedałbym rady ale od czegoś trzeba zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wiem.... Mi na sama mysl tez slabo sie robi. Ale moze przynajmniej wyplata bedzie godziwa. W moich okolicach nie moglem znalezc pracy na kierowce, wszedzie przewazalo to ze nie mam doswiadczenia. No a tam gdzie sie wybieram zaoferowali ze cos tam mnie naucza i dadza prace. No tak jak pisales trzeba od czegos zaczac. Bedzie zle to zrezygnuje, ale sprobowac musze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATIUS Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 panowie jakieś dobre firmy polskie polecicie pisałem wyżej szukam dla ojca pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Kasjan - szwedzka firma w Polsce czy będziesz pracował w Szwecji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 powiem wam, że mam kolegę który jeździ 3/1 busem z kurnikiem..... ja sobie tego nie wyobrażam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 powiem wam, że mam kolegę który jeździ 3/1 busem z kurnikiem..... ja sobie tego nie wyobrażam ja tak jeżdże blaszakiem, mamy hotele w Europie a w Niemczech 2 mieszkania, jest w miare znośnie, i też najczęściej 3/1 Na kurnik za chiny bym nie poszedł... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Kasjan - szwedzka firma w Polsce czy będziesz pracował w Szwecji ? Szwedzka firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATIUS Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 koledzy jakies info o firmie Miratrans Łeczyca (woj Łódzkie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 nilibab3 ma opinie na temat tej firmy na swoim blogu Polski Kierowca Ciężarówki za Granicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATIUS Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 nilibab3 ma opinie na temat tej firmy na swoim blogu Polski Kierowca Ciężarówki za Granicą znaleśc nie mogę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 ze 20 stron do tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 koledzy jakies info o firmie Miratrans Łeczyca (woj Łódzkie) Bazę mają przy samej jedynce,z tego co wiem,własna działalność i takie tam,ale aut dużo na zachodzie widać. Chłopaki wrzucili,to w innym dziale,ale masakra..;przestroga Tir staranował iveco. Kierowca ciężarówki zostaje w areszcie - TVN24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Pany a wiecie że Scania R posiada 2 opcje zawieszenia tył? Bo każdy pisze że Volvo ma wahacze i się lepiej jeździ(to fakt) a Scania R za dopłatą ma zamiast pólresora wahacze na 2 poduszkach jak cała reszta:whistling: Jak dla mnie taka R`ka to ideał Nie pracuje w transporcie ale mam kumpla który jeździ i mocno się tym interesuje i mówi że Scania(prócz tego tylnego zawieszenia) to ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tak,to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi