kler_b Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Zdjęcia naprawdę fajne, miejscówka super, ten las robi robotę i ładnie się autko w nim prezentuje.
mrogal Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Kowi87 popraw opis grudzień tak się pisze Poprawione Pucuj sie byku
rafalekx Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Pucuj sie byku No zara... daj mu czas. Założył i pojechał kukuryny wyrywać pod biedronkie Może robi tam sesję z modelkamy :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Miały być 18ki wiem każdy na to czekał :gwizdanie: no ale i tak też jest za***iście :kox: na przyspieszeniu praktycznie nie ucierpiał Spy image :gwizdanie:
Michał Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 no i kanada :kox: dawaj więcej fotek na avusach u siebie też muszę coś zrobić z zawiasem... będziesz zakładał dystans z tyłu?
rafalekx Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 nadal nie zrobiłeś tej listwy przy szybce od kufra? A felgens... taki tam zwyczajniuch
Kowi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Jest pieknie mimo że to tylko 17ka :gwizdanie: ale dla mnie przesiadka z nie ori 16ek to jak chip w serii :evil: autko troche zdaje mi sie podniosło z tyłu :gwizdanie: ale to dobrze Na przyśpieszeniu mimo wczorajszego strachu w sumie nie straciłem , mój ulubiony testowy dystans do 100 rozpedzam w tym samym kawałku teraz tylko amory z tyłu załozyc utwardzone, zrobić tą korekte, poprawicstan pompy i KONIEC nadal nie zrobiłeś tej listwy przy szybce od kufra? A felgens... taki tam zwyczajniuch Ja jej juz nie robie pier.. trzeba by znowu szybe wycinac itp je@b@ć to
rafalekx Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 teraz tylko amory z tyłu załozyc utwardzone, zrobić tą korekte, poprawicstan pompy i KONIEC Koniec czego? chyba doprowadzania tego paździocha do porządku, bo nie modów
Kowi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 teraz tylko amory z tyłu załozyc utwardzone, zrobić tą korekte, poprawicstan pompy i KONIEC Koniec czego? chyba doprowadzania tego paździocha do porządku, bo nie modów chyba modów, w silniku napewno juz grzebac nie bede, nie mam nerwów, jedynie co to moze sciema szyb wpadnie na miesiacu
SoMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kowi... sciema juz niemodna co nie znaczy że przy niektórych kolorach nie fajna
MARCIN607 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 daj że foto całej furmanki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 19:36_________________________________________________przy takim szaraku lekka ściema nie byłaby taka zła
Kowi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Nad sciema myśle już od dawna i nie wykluczone ze go nie zafoliuje, u znajomego całego by mi zakleili za 400zł wiec cena chyba OK A tu pare fotek Wgniecenie ogarne jak sie cieplej zrobi Podziękowania dla TheVIP za transakcje :notworthy:
slepy Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 no wygląda nieźle, na pierwszej fotce jak Rafalekxa w pochmurny dzień Jest za***iście, ja bym szybek nie ruszał :gwizdanie:
Fifiński Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Olej szybki, mnie sie nie podoba ściema. A furak :good: :good: :good: Pzdr ;d
michu93 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 nareszcie jakoś wygląda co to masz na szybie przedniej w prawym górnym rogu? a znaczek quattro nie powinien być czasami niżej? :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 nareszcie jakoś wygląda co to masz na szybie przedniej w prawym górnym rogu? a znaczek quattro nie powinien być czasami niżej? :gwizdanie: Antena do zestawu głośnomówiacego którego nie uzywam bo złacze ma pod simensa C35 Co do znaczka wiem powinien byc nizej jak kiedys zwróci moja uwage to go przełoze
lapek85 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 odrazu lepiej z nowym felunkiem teraz Piotrek musisz upgrade softu i szarak będzie latać jak esa
rafalekx Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 na pierwszej fotce jak Rafalekxa w pochmurny dzień eee tam chociaż sesyjka też robiona przy torach, ale w zupełnie innym miejscu Kurde zrób coś Kowi z tą zawiechą, bo stoi ch#jowo, nie może tak być - wyrównaj to I tą wgniotkę zrób I wycieraczkę od strony kierowcy obniż żeby były jak powinny a nie jedna wyżej druga niżej I ten znaczek Q obniż, to 5 minut roboty Ogólnie weź no panie doprowadź tego paździocha do porządku Dystans 10mm mile widziany :gwizdanie: A no i gdzie kukuryny? jeździłeś pod biedronkie i nic nie wyrwałeś na felgens?
paput Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Wyrwał pewnie ze dwie kukurynki na nowy felunek :banan3: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 22:51_________________________________________________P.S Rób ściemę szybek ala Paput :gwizdanie: będzie kozak
Rekomendowane odpowiedzi