Yelo Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 W niepamiętnych czasach szkolnych grałem ostro z kumplami w StarCrafta. W sumie to na poziomie powyżej miejskim :twisted: . Miałem różne nicki, ale pewnego dnia wkręciłem jakoś YelonkY. Ale, że się niewygodnie krzyczało, szybciutko końcówka zaniknęła i zostało Yelo. Przez pewien czas swoje imię słyszałem tylko w domu, ale po zaprzestaniu giercowania używalność nicka jakoś ograniczyła się do internetu.
Piotrek98igo Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 z moim bylo troszke inaczej ,robilem nicka na wp jak gralem w snooka i wszystkie te co chcialem byly juz zajete i wpisalem wkurzony cos od niechcenia i tak juz zostalo :twisted: jeszcze sie nie spotkalem z kopia
Thomas Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 mialem gdzies moze z 10 lat kiedys kumpel nazwal mnie federico od nazwiska troche przekrecil i tak zostalo , az do teraz wszyscy do mnie zaczeli mowic thomas w pracy ,nawet kumple tak mowia tutaj , wiec na tym forum jako pierwszy raz ujawnilem sie jako thomas, pewnie jak wroce do polski znowu bede federico , ale na forum zostane juz jako thomas albo zmienie nick na thomas -federico hehe to bedzie znak ze jestem juz w kraju
młody lbn Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Najpierw chciałbym wszystkich powitać. To mój pierwszy post na tym forum. :biggrin: A mój nick ? Bo zawsze byłem najmłodszy i zresztą teraz też jestem młodziak i wogóle wyglądam jak dzieciak Pozdrówki [ Komentarz dodany przez: Szewczenko7: 09-04-2007, 12:32 ] No i zle zaczales , zmykaj zapoznac sie z regulaminem
demoralizator Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Mój nick wywodzi się jeszcze z podstawówki. Zakładałem kiedyś konto na interii i nawiązałem luźny temacik z koleżanką Wszystkie nicki związane z moim imieniem (Jaro) były zajęte a tu ona wyjeżdża z tekstem że ją demoralizuję. Podpasowało na interii i tak zostało jak i z adresem meilowym do dziś :biggrin: Czasami tylko skracam do demor bo bywa za długie
Aniol Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Aniol_sc - nazywam sie Aniołek i kazdy mowi do mnie Aniol a sc bo mieszkam w Sosnowcu i to tyle ...
Music Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Moj Nick pochodzi od angielskojęzychnej wersji mojego nazwiska " [ Dodano: 09-04-2007, 21:50 ] "Muzyka"- "Music"
Gość dino Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Podstawówka, gdzies klasa 5 przed lekcja biologii, a ze byłem najwyzszy w klasie (teraz 191) i na czasie była bajka Denver, wiec wymyslił mi kumpel ze bedzie dino i tak zostało,
Tukan Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Tukan2000 w dziecinstwie ogladalem bajke tukany na tropie i tak zostalo a 2000 to jak wybieralem maila i Tukan bylo juz zajete wiec dalem Tukan2000 i tyle..Ale muwia do mnie Tukan(bez 2000 )
Nexen90 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Nexen - no to moja ksywa z zespołu w którym gram (rock, yeah ). A 90 bo tyle kuni ma moja niuńka
andi_a4 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 A u mie to poprostu dla wszystkich Andi od Andrzej a a4 dodałem po kupnie
marinero Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Marinero - ze wzgledu na zawod jaki wykonuje - tak jakos sie ulozylo zeby zarobic musze sie niezle nabujac na morzach :biggrin: !!
szamot Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 U mnie sprawa prosta imię Tomasz pisane wspak
Smoczyca Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Smoczyca wzięło się z młodzieńczej fascynacji smokami, która z resztą trwa nadal. Nick używany od zawsze - wszędzie (irc, Counter-Strike, fora, grono). CSowi znajomi bardzo chcieli zdrabniać, więc mówili Smoczek, co poniektórzy mówią nawet Smoniu .... Z dość zawiłych powodów w Counter-Strike oficjalnie używam AerynSun , ale i tak wszyscy wołają "Smoczek" : )
Jurekh Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 u nie nic trudnego... jurek - no bo babcia sie uparla i tak zostalem a to 'h" od nazwiska - Hofman. no i jestem:) wołają jeszcze na mnie Hamfi, ale to przy piwie;)
elkrecik Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Krecik- bo mialem kiedys okulary ze szklami jak denka z butelek po mleku. a samo el - ktorys z kumpli na imprezie w akademiku tak mowil do mnie. Ale elkrecik uzywam tylko na necie, wszyscy znajomi mowia do mnie Krecik (jak sie okazalo, wiekszosc po paru latach zapomniala jak mam naprawde na imie) :twisted:
puchacz Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 puchacz od nazwiska sowa a znajomi przy piwie otuś od imienia wojtuś
arkolek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 arkolek to mój początek emaila a także skrót imienia arkadiusz a reszta z ksywki "kołek" (od nazwiska kołkiewicz, nie to żebym był sztywny a ł wymieniłem na L )
pablo666 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 pablo666 - funkcjonuje pod tym nickiem od jakichś 12 lat, kiedy internet w Polsce dopiero zaczynał dynamiczne raczkowanie przesiedziałem dziesiątki nocy na mIRC-u pod tym nickiem i tak już zostało, przyzwycziłem sie do niego i jest tak jakby częścią mojego internetowego JA. pablo - od Paweł; a "666" - od zamiłowania muzycznego (od najmłodszych lat Death, Black & Heavy METAL) Pozdro. :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi