FroS-t Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Na czarnym UNI, Gyeon Cure 1/1 z woda destylowaną czy CarPro Ech2o 1:15 robią rozpierdol jak smok... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi075 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Witam mam audi a4b8 z lakierem czarnym ly98 lakier niema głębi wygląda jak by był zamówiony tak jak by miał białe plamki na sobie taki tępy bez połysku co z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Maszyną polerską i średnio ścierną pastą wypolerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi075 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Tak też myślałem A jest ktoś może Poznań Swarzędz okolice co w to się bawi bo to nie moja branża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Każdy polecany zakład świadczący usługi detailerskie to ogarnie, poszukaj u siebie w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi075 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Jestem umówiony na ogledziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Co powiecie o lakierze Ly9T? Trzeba o niego dbać w jakiś szczególny sposób? Jaki polecacie do niego wosk albo powłokę w podobnej cenie żebym dał radę ją nałożyć w garażu? Jaki później Quick detailer żeby podbijał bardzo look. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorski3 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Koledzy na czarnym uni Gąbka ADBL Clay Sponge nie narobi mi bałaganu . Chciałbym delikatnie lakier oczyścić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 W dniu 13.08.2021 o 15:39, Gregorski3 napisał: Koledzy na czarnym uni Gąbka ADBL Clay Sponge nie narobi mi bałaganu . Chciałbym delikatnie lakier oczyścić . Nie narobi z dobrym lubrykantem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Szybkie pytanie, po wieloetapowym myciu chciałem dać maszynowo black hole, tylko poczytałem i w necie jedni piszą że to glaze a inni że można traktować jako cleaner pod wosk. Na koniec chciałem położyć fusso do czarnego lakieru. No i pytanie : odpuścić BH? Osłabi wosk? Czy śmiało ładować BH pod fusso 12mth? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Godzinę temu, Awra napisał: Szybkie pytanie, po wieloetapowym myciu chciałem dać maszynowo black hole, tylko poczytałem i w necie jedni piszą że to glaze a inni że można traktować jako cleaner pod wosk. Na koniec chciałem położyć fusso do czarnego lakieru. No i pytanie : odpuścić BH? Osłabi wosk? Czy śmiało ładować BH pod fusso 12mth? Glaze to glaze a clenaer to cleaner, każde zabezpieczanie trzyma najlepiej na jałowej, czystej i odtłuszczonej powierzchni.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 19 godzin temu, FroS-t napisał: Glaze to glaze a clenaer to cleaner, każde zabezpieczanie trzyma najlepiej na jałowej, czystej i odtłuszczonej powierzchni.... Dzięki, to odpuszczę BH. Fusso lubi jałowy lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Panowie coś do mycia na bezdotyku? Ciężko Białasa domyć w zime ma ręcznej myjni… Jest nawet piana ale ona spływa a brud dalej ciężko usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Z tych tańszych BAD BOYS Traffic Film Remover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek8888 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Pytanie mało detailingowe, ale może macie doświadczenie z oklejaniem dekorów i mi doradzicie. Poprzedni właściciel mojego Audi okleił dekory folią carbon. Ja chciałbym tą folię zerwać i okleic inną folią. Zastanawiam się, czy po starej folii może zostać na dekorze jakiś klej czy powinny zostać czyste dekory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 (edytowane) Kleju raczej nie zostanie a nawet jeżeli, to zmyjesz alkoholem izopropylowym. Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Langista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek8888 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 2 minuty temu, Langista napisał: Kleju raczej nie zostanie a nawet jeżeli, to żyjesz alkoholem izopropylowym. No to super, dzięki za odpowiedź :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azahiel82pl Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Witam Chcę zrobić po zimie porządek z samochodem ale z zewnątrz i tu pytanie : Jednoetapowa korekta delikatna lakieru Co polecacie jakie pady środki ? (maszyna typu DA) Do przygotowania pod wosk stosowałem środków z ADBL a wosk na końcu Fuso Teraz zastanawiam się nad powłoką ktoś ma coś sprawdzonego? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek8888 Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Czy ktoś z z Was używał może piany Bilt Hamber Auto Foam? Czy ona jest bezpieczna dla wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 2 godziny temu, Arek8888 napisał: Czy ktoś z z Was używał może piany Bilt Hamber Auto Foam? Czy ona jest bezpieczna dla wosku? Możesz używać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi