OficeR Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 No to musisz VIN rozkodowac send by GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Daj ten Vin to Ci jutro podam oznaczenie farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 chciałem pw napisać i Użytkownik Dev nie może korzystać z systemu wiadomości coś nabroił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 chciałem pw napisać i Użytkownik Dev nie może korzystać z systemu wiadomości coś nabroił do Deva trzabe dzwonić, pw od dawna zablokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 zamówiłem sterownik lpg na 8 garów, drugi reduktor i 2 wtryski. Taki prezent na święta sobie zrobiłem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Powiedz mi jak rozwiązałeś sprawę przepustnicy? Tzn abz linka? A diesel to elektryczna przepustnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 zapewne przekladka pedala gazu i poprowadzenie linki. reszta i tak posteruje komp. jak cos mam zderzak s4 polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 zapewne przekladka pedala gazu i poprowadzenie linki. reszta i tak posteruje komp. jak cos mam zderzak s4 polift Mi głownie chodzi, zeby zostawić tempomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Obstawiam ze sterowane bedzie emu wiec tempomatu nie bedzie. Jesli mialby zostac dzialajacy tempomat to musialby wpasc poliftowy silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 no tempomatu chyba nie będzie a szkoda bo fajny bajer. Linka gazu będzie przeciągana może nawet dziś Marcin a coś więcej na temat tempo? Czemu poliftowy? Jak to jest sterowane w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrywka Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Chyba chodzi o to ze ma przepustnice elektroniczna i wtedy latwo to i szubko ogarnac. A tak tez da rade, tylko trzeba zestawik podcisnien znalezc i wstawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 no tempomatu chyba nie będzie a szkoda bo fajny bajer. Linka gazu będzie przeciągana może nawet dziś Marcin a coś więcej na temat tempo? Czemu poliftowy? Jak to jest sterowane w ogóle W polifcie masz elektroniczna przepustnice wiec tempomat to tylko manetka i kodowanie. W abz musialbys ogarnac caly zestaw podcisnieniowego tempomatu i obstawiam ze w jakis sposob wymagany jest seyjny sterownik a emu nie jest w stanie go emulowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrywka Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Przy podcisnieniowo sterowanej przepustnicy do tempomatu, jest chyba modul ktory tym steruje. Emu nie ma z tym nic wspolnego.tak na chlopski rozum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 jakąś mądra głowa może wypisać numery części których potrzebuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Przy podcisnieniowo sterowanej przepustnicy do tempomatu, jest chyba modul ktory tym steruje. Emu nie ma z tym nic wspolnego.tak na chlopski rozum.Mozliwe. Tak czy inaczej ciezki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrywka Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Najprosciej odezwac sie na forum audi-c4.pl tam koledzy maja cale zestawy skompletowane do moda. Jest chyba tez temat jak to zrobic step by step. Powiem szczerze nie ogarnialem tego tematu u siebie w c4 bo juz braklo kasy, ale chyba nie jest to az tak skomplikowane.nie wiem czynie bylo u nas na starymforum tematu o tempomacie na podcisnienie do 1.8t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1172 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Widziałem u Dev'a tempomat na podciśnienie podpytajcie go, co prawda w 1.8t , ale buda B5 Edytowane 2 Stycznia 2015 przez koziol1172 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) To nie tyle o bude chodzi co o sam mechanizm. W aeb na caly ten mechanizm jest miejsce natomiast nie mam pewnosci jak bedzie zmiejscem kolo przepustnicy w komorze b5 po przeszczepie v8 Edytowane 2 Stycznia 2015 przez marcindlug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1172 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Faktycznie, trzeba by dorwac taki zestaw i próbować przymierzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrywka Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Fakt...moze trzeba dziure w masce zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi