bjoern Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Weź się napij przed kręceniem następnym razem bo łapy Ci się trzęsą
Czaki89 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Opublikowano 23 Marca 2016 Wiem kiepska ze mnie sztaluga Ale to tak było wiesz na szybko
Tomi_81 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Kamil dobrze siadło na ty felgach też o nich myślę jak ewentualnie moje 18'' by się sprzedały
MichałA4 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Ładnie to Kamil wyszło Ci powiem, faktycznie z tyłu jest jeszcze miejsce na mały dystans ale naprawdę jest super nawet ten kolor.... Hempelki masz z przodu 312 czy 320? Jak Ci tyłek o szmatę przyciera to jednak przydały by Ci się amorki o krótszym skoku, albo chociaż utwardzone BV-y......
morsik26 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Pięknie to koło siadło. Może ja kiedyś się doczekam zmiany koła
Czaki89 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Dzięki Panowie za pozytywne słowo ! Amorki z kitu obniżającego to powinny raczej mieć skrócony skok ? Mają już rok czasu, może się już wyrobiły. Poza tym jak sam jadę to jest ok. Jak mam obciążenie na tyle to w tedy Tarcza przód 312.. na tył chyba bd musiał wrzucić 288. Do tego zacisk w turkus i przednie szyby boczne w podobny odcień Edytowane 23 Marca 2016 przez Czaki89
MichałA4 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Nie wiem co to za zestaw, ale nie sądzę żeby ktoś nie dobrał odpowiednich amorków do niego, zerknij jeszcze na odboje może one coś nie teges już są, albo się poprostu do tego przyzwyczai Mi już chodzą po głowie hemple 320 ale po tym remoncie jestem wyzuty jak gacie po praniu wiec pomarzyć sobie można
Wandej Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Niby miejsce jest ale nie będę kombinował Tak, listwy są od cetusa mam je rok i mają się b.dobrze Lipa z tym heblem z tyłu , jaki zapakować żeby go chociaż trochę było widać,pewnie 288 Filmik wam nagrałem Pozdr. Właśnie miałem pisać że zapomniałeś tarcz hamulcowych przy wymianie kół założyć chyba 345mm/300 żeby to miało ręce i nogi
Indi Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Kosa, ładny spas! Jedynie listwe bagaja bym malnal na czarno:-D
Czaki89 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Jak nie wiesz AP Kit !! Nic nie gadaj, pewnie chwila moment i coś wrzucisz Andrzeju takiego hebla nie będzie, bo zimówek moich nie założę W ogóle co to ja mam tam z tyłu 255? Listwę miała być malowana tylko nie wiedziałem jak ją zdemontować Edytowane 23 Marca 2016 przez Czaki89
MichałA4 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 I wszystko jasne He he jedyne co mogę wrzucić to chyba się ..... ale pod pociąg ciągle coś nowego wychodzi, przy tym moim klekocie, a kabza nie rośnie niestety wręcz maleje, na dzień dzisiejszy musiałem obciąć budżet na mody oczywiście niezbędne rzeczy muszą być żeby nie ostać się w lesie za bardzo Jak zawitam do domu na święta to też wrzucę letnie laczki i zrobię kilka fotek co by wątek nie kurzył się bezczynnie Ta listewka z tego co pamiętam jest na wcisk tak że tego ...... trzeba podważyć i wyjdzie Na ten rok dopisz sobie do listy zdesia S-LINE na tył wtedy będzie już tak jak powinno być
Zieluu Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 No nooo, konkretnie siadły te felgi ! A i wiesz, teraz tylko ... gwint hehe
KoJ@K Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Kuuuuwa panie siadlo kolko piekniuniunio ! Ogolnie auta bjeda edyszyn jest. PIKNE to masz cale !! Jedynie to bym tu jeszcze przednie szyby osmolil podobnie, jak tyl, listwy z drzwi psiknac w kolor i by gralo.
Kazek 1.9 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Kamil amory zakładaj takie jak u mnie i raz że będziesz miał beton a dwa nie ma bata żeby tarlo i po zakrętach będzie elegancko. Chyba że odkupisz git na przód odemnie gdzieś tam leży do regeneracji to będziesz miał jak tylko ci się podoba .. jak coś numer masz Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka Ogólnie biedne auto zacznij coś inwestować bo ile można tak jeździć. Nie masz siana zadzwoń do Bociana heh[emoji14] Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Kazek , zacznij pisać merytoryczne posty bo jak dotąd to każdą wiadomość musi mi tłumaczyć Profesor Bralczyk Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Z tym spasikiem to bym nie przesadzał Fajnie siadło ale jeszcze jakiś dystansik by wszedł i... niżej...
maciej12312 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Kazek , zacznij pisać merytoryczne posty bo jak dotąd to każdą wiadomość musi mi tłumaczyć Profesor Bralczyk Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka +1
azure Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Co to za rdza na nadkolu Panie Fajnie wygląda, ale to tylko do jazdy po równym... Genialnie wyglądałyby felgi z RS albo rotory na tym czarnym aucie :-)
Rekomendowane odpowiedzi