KoJ@K Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 Widziałeś jak którykolwiek z nich świeci, albo miałeś jakieś ich porównanie z mini h1 ?
kamil-vag Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Opublikowano 24 Listopada 2017 Temat lamp zamknięty Oto powód, dla którego czekałem z drugą lampą: Jutro może zamontuje na auto i zobaczymy czy wszystko działa hehe
Lukasz_N Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 2 godziny temu, KoJ@K napisał: Widziałeś jak którykolwiek z nich świeci, albo miałeś jakieś ich porównanie z mini h1 ? Jest trochę filmów na YT więc możesz porównać. Koniec OT
kamil-vag Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Opublikowano 24 Listopada 2017 Dobra udało mi się sparowac i Xiaomi z BT [emoji4] Teraz pytanie jak ktoś dzwoni do Was to słychać i dzwonek tel i dzwonek z BT ? ? ? Po wciśnięciu R/T wyskakuje Please Wait - zasysa sobie książkę ? czy w LOW tego nie będzie ? Ogólnie tak jak teraz już mi pasuje, ktoś dzwoni odbieram z kiery i można sobie spokojnie porozmawiać [emoji4] Na FIS wyświetla mi tylko nr. I nie wiem czy da radę wyciągnąć z tego coś więcej [emoji14]
MaTeo85 Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 Oj chyba Low nie zassa ksiązki z telefonu, ale 100% nie mam pewności. u Mnie jak tel dzwoni to pojawia się napis PHONE na radiu i nazwa kontaktu na FISie (bez polskich liter) ale ja mam moduł AA. Najważniejsze że masz możliwość odebrać tel z kierownicy. Ja niestety jeszcze cierpię z tego powodu że nie mam MF. Ale mam nadzieję już niedługo zbiorę wszystkie zabawki i odpale kierownice z MF bo bez tego jest lipa. Gratuluję dobrego moda i jesteś mistrzem wynajdowania zabawek po taniości
kamil-vag Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Opublikowano 24 Listopada 2017 Dzięki @MaTeo85 No lubię tak posiedzieć, pokombinować i pomodzić z tą elektroniką Zawsze tam jakaś satysfakcja jest Wiesz ktoś tam wspominał, że ma zwykłego concerta moduł LOW i ma książkę... ale to już mało ważne w sumie Wystarczy mi tyle co jest. W razie co to w przyszłości można tylko przepiąć sam moduł, reszta już będzie na pokładzie Teraz zostanie mi wyrezanie wiązki do czujników parkowania - tej co idzie na przód. Akurat temat na zimowe wieczory hehe, tyle, że tam nie ma już tyle kombinowania z kostkami
Banan Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 mam LOW i Concerta CD ale w B5 i ksiązki brak
trepek Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 @kamil-vag Jak rozebrac przednie lampy?
kamil-vag Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Opublikowano 25 Listopada 2017 Na siłę :/ nie da się tego łatwo zrobić, podgrzewasz rant suszarką lub opalarką i odginasz. Ja się nie bawiłem tylko szlifierka w rękę, odciąłem rant dookoła (oprócz góry, tam gdzie są mocowania gumowej uszczelki) i zostało mi wtedy podważać sam klosz... Robota do przyjemnych nie należy, że tak powiem...potem lampa nie wygląda już jak przed, ale każdy co robił w B6 to samo Ci napisze... chociaż nie chwaląc się, mi i tak w porównaniu co do niektórych na forum wyszło schludnie ^^
luki19862121 Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Nie jestem pewien czy to działa, ale gdzieś czytałem, że w piekarniku grzeją lampę i jest możliwość jej rozklejenia..., ale pewności nie mam.
kamil-vag Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Opublikowano 25 Listopada 2017 Jest ale dla B7, B8 czy A6 C5, w B6 z lampami Valeo na twardym kleju to nie działa [emoji14] chodzi o zmiękczenie plastiki (rantu) by można go odginać [emoji14] wtedy podważasz klosz i odstrzeliwuje od kleju...W A6 C5 po piekarniku rozkleiłem na pół rękoma...
kamil-vag Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Opublikowano 27 Listopada 2017 Dziś dostałem od kolegi zdjęcia (słabej jakości, no ale cóż poradzić...) Odebrał mi graty od lakiernika... Jeszcze został dyfuzor do pomalowania Bo podobno zejdzie, żeby odciąć ten pasek czarny itp... W przypływie radości od razu poleciałem do graciarni rzeźbić wiązkę PDC do połączenia z MCE Pakiet S-line to było takie moje małe marzenie, które powoli się spełnia, do wiosny skompletuje jeszcze kratki i będzie składanie tego wszystkiego do kupy... Lampy też już na brudasie Czarno tak jakoś... Muszę się teraz przyzwyczaić hehe
K4rol81 Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Na wiosnę będzie kox gratki zakupów.
rrrudy25 Opublikowano 28 Listopada 2017 Opublikowano 28 Listopada 2017 Fajne lampki[emoji106]marzenia sie spełniaja [emoji6]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
trepek Opublikowano 28 Listopada 2017 Opublikowano 28 Listopada 2017 W dniu 11/24/2017 o 16:35, kamil-vag napisał: Temat lamp zamknięty Oto powód, dla którego czekałem z drugą lampą: Jutro może zamontuje na auto i zobaczymy czy wszystko działa hehe Odblysniki masz regenerowane?
kamil-vag Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Opublikowano 28 Listopada 2017 W lampie od strony pasażera miałem już taki zjedzony odbłyśnik (ten po lewej). Dałem ogłoszenie w dziale kupię i dobra dusza podesłała mi ten co na zdjęciu jest po prawej, używany za 35 zł Co najlepsze w lampie od kierowcy odbłyśnik w bdb stanie... A z tego co poczytałem, to robotę przy zwykłych żarówkach halogenowych robi nie soczewka a stan odbłyśnika... Dlatego też wolałem się wstrzymać i wsadzić coś lepszego... Mogłem złożyć jak było, ale to takie oszukiwanie samego siebie... I tak mnie korci wsadzić te Mini H1... sam fakt przerzucenia długich na soczewkę... i wtedy bym sobie zrobił osobny obwód na DRL w miejsce tych drogowych...
kamil-vag Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Opublikowano 28 Listopada 2017 Znalazłem dzisiaj w końcu coś, co mi za***iście się podoba. Trochę straszy ceną, ale za takie funkcje chyba warto zapłacić DRL + CLH + Doświetlanie zakrętów w jednym: http://www.c4.com.pl/produkty.php?id_produktu=407&id=236
luki19862121 Opublikowano 28 Listopada 2017 Opublikowano 28 Listopada 2017 Znalazłem dzisiaj w końcu coś, co mi za***iście się podoba. Trochę straszy ceną, ale za takie funkcje chyba warto zapłacić [emoji14] DRL + CLH + Doświetlanie zakrętów w jednym: http://www.c4.com.pl/produkty.php?id_produktu=407&id=236 Wygląda całkiem w porządku kiedyś gdzieś widziałem na forum ktoś z tej firmy zakładał moduł doswietlania zakrętów i zadowolony był.
Norbas Opublikowano 28 Listopada 2017 Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Dałbyś Kamil zdjęcie całej mordki a nie takie ćwiartkowe ? co do modułu doswiatlania zakrętów to blade ma taki i teraz robi zapisy w dziale sprzedam w lepszej cenie Edytowane 28 Listopada 2017 przez Norbas
Rekomendowane odpowiedzi