jedrekx Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja czekam do końca marca.. ale już mnie korci..
kamil1990_2006 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja MOŻE zmienię w przyszłym tygodniu
Młody Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Dobra co będzie to będzie idę zmieniać koła
Tedi35 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 A ja chyba jak z lekka połataja dziury bo jest masakra
Tomson Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 ja mam nowy plan zakładam w ten weekend fele, a wypoleruję je później, jak już będę miał pewność, że nie będzie mrozów i soli
julo23 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Wg mnie jeszcze za wcześnie, choć wiadomo, słoneczko czasami zaświeci i kusi człowieka. Póki są przymrozki to zawsze to na zimówkach bezpieczniej, bo miejscami jeszcze może być ślisko. Do końca marca wytrzymam, a później zobaczymy.
mat-85 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Wg mnie jeszcze za wcześnie, choć wiadomo, słoneczko czasami zaświeci i kusi człowieka. Póki są przymrozki to zawsze to na zimówkach bezpieczniej, bo miejscami jeszcze może być ślisko. Do końca marca wytrzymam, a później zobaczymy. Aby już śniegu nie było - na lodzie i tak jedynie kolce mogą zapewnić przyczepność. Ja kupiłem auto na letnich i jeżdżę od 2tyg. - na czarnym super - na resztach śniegu kulig
wustyle Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 nie wiem kiedy ale jedno jest pewne - nie moge sie doczekac
ziby00 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 ja planuje wymienić gdzieś z początkiem kwietnia mam w planach jeszcze parę wyjazdów w góry zaliczyć wiedz mogą się przydać
wrclaguna Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 jeszcze bym poczekal jeszcze pewnie sypnie sniegiem :gwizdanie:
Tomson Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Najnowsze wieści od meteorologów są takie, że mrozów już nie będzie jedyne co nas czeka to śnieg z deszczem
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Najnowsze wieści od meteorologów są takie, że mrozów już nie będzie jedyne co nas czeka to śnieg z deszczem ich nawet nie masz co słuchac, w piatek jeszcze móili że będa opady śniegu itd w nastepnym tygodniu, zmieniłem dzień pózniej opony, teraz patrze na pogode a tu miła niespodzianka zamaist sniegów słoneczko i ciagle 6st [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 11:07_________________________________________________ :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi