Adix84 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Właśnie zakupiłem tarcze na przód Rotinger 320 mm T5 plus klocki Ferodo ,jak mniemam taki zestaw ma hulać bezproblemowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Kończą mi się klocki z przodu. Obecnie siedzi Ferodo (320 mm). Brać to samo czy macie alternatywę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon89 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Brać to samo skoro były dobre to nie szukaj innych. Ja po zmianie tyłu na ferodo jestem bardzo zadowolony. Dobra mieszanka klocka ładnie czyści tarcze. Hamuję też przyzwoicie. Ale to twoja decyzja wybór jest ogromny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia W dniu 29.04.2024 o 21:06, Sajmon89 napisał(a): Brać to samo skoro były dobre to nie szukaj innych. Ja po zmianie tyłu na ferodo jestem bardzo zadowolony. Dobra mieszanka klocka ładnie czyści tarcze. Hamuję też przyzwoicie. Ale to twoja decyzja wybór jest ogromny Z tyłu również mam Ferodo. Niemniej chciałem rozwiać wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon89 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja W dniu 29.04.2024 o 08:50, george napisał(a): Kończą mi się klocki z przodu. Obecnie siedzi Ferodo (320 mm). Brać to samo czy macie alternatywę? 19 godzin temu, george napisał(a): Z tyłu również mam Ferodo. Niemniej chciałem rozwiać wątpliwości. Ale jak to mówią zawsze można zapytać na forum może akurat ktoś poleci jakieś lepsze. Z tych większych znanych marek jak... ATE, Bosch, TRW, Textar, Ferodo, Delphi... To chyba tylko kloców Brembo nie używałem i też mnie ciekawi opinia innych co użytkują te klocki... jak się spisują Te tanie typu Kamoka, MG, Kraft, Breck...itp to szkoda trudu i roboty przy hamulcach żeby to zakładać. Miałem kiedyś w samochodach bo chciało się by tanio było a przy ostrzejszych hamowaniach klocki przegrzały się i rozsypały... inne tarczę zniszczyły także nie warto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asao Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja (edytowane) Od jakiego producenta najlepiej brać zestawy do regeneracji zacisków? Edytowane 25 Maja przez Asao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13pietka13 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Część pomógłby mi ktoś z rozmiarem tarcz? Klocki przód z czujnikiem? WAUZZZ8E27A019345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r7adek Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Czas na zmianę ori tarcz. Mam zrobiony swap na 345 przód i tył 300. Z jakiej firmy będą dobre tarcze pod ten rozmiar. Szukać nawiercanych czy nie ma to sensu. Dodam, że auto jest zmodyfikowane pod około 270 KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Nie ma sensu nawiercanych brać, Zimmerman, ATE, jak Cię stać to DBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi