miguel. Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 poczekajmy aż twórca sie wypowie :gwizdanie:
tomi76 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Tak - trzeba wiercić... Otwór a raczej otworek 2,5mm - krawędzie wywierconego otworu najlepiej zabezpieczyc jakimś lakierem zaraz po wykonaniu. U mnie od pół roku nic się dzieje - dzisiaj miałem okazję sprawdzić :> Wiem, że niektórych boli robienie czegokolwiek za pomocą wiertarki przy swojej "niuni", ale nawet gdyby zaszła potrzeba zmiany znaczka na wcześniejszy, to znaczek w pełni zasłania wywiercony otworek a poza tym... miłość wymaga poświęceń (jakoś tak)
lyku23 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 szczerze mowiac mylalem ze wyjdzie z tego projektu jakis "badziew", ale milo mnie zaskoczyles pogratulowac inwencji
Yelo Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 OMFG Nie spodziewałem się, ten znaczek jest Chyba się skuszę, chociaż muszę dojrzeć do kolejnej decyzji o cięciu blachy
Cuber Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Tomi , zakładaj nowy temat w gadżety klubowe..............
tklimczak Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 nikt nie odpowiedział czy do wszystkich modeli da radę to zamontować (B5-7, a nawet 8 )
taktuś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Blachę da radę wiercić nawet w...B52 Bardzo ciekawy prodżekt czy w dzień wygląd tego emblematu jest mocno "plastikowy"?
Kowi87 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 W moim przypadku nie załoze tego ponieważ mieszkam w bloku w małej mieścinie, wystarczyło by wyjechać ze 2 razy wieczorem aby ktoś zauwazył i po tygodniu miałbym tylko dziure w klapie po znaczku ;( albo ewentualnie połamany znaczek na ziemi Ale projekt jest konkretny jak bym miał garaż to bym nabrał
august Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 No trzeba przyznać efekt powalający. Mimo, że są to diodki na aucie - wygląda tak niesamowicie, że na pewno nie jest na jednej półce z choinkami i blue diodkami w reflektorach. A jeśli wyłączone wygląda na ori to kox. Wszystko pięknie, ale nikt nie poruszył najważniejszego IMHO tematu - legalności takiego bajeru. Przecież jest to trzecie światło STOP, a niehomologowane światło jest niedozwolone i albo pan policjant każe nam to ściągać - albo jak przywali w nas jakiś koleś i powie, że się zapatrzył na znaczek to już jest podstawa do niewypłacenia kasy z ubezpieczalni...
miguel. Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 No trzeba przyznać efekt powalający. Mimo, że są to diodki na aucie - wygląda tak niesamowicie, że na pewno nie jest na jednej półce z choinkami i blue diodkami w reflektorach. A jeśli wyłączone wygląda na ori to kox. Wszystko pięknie, ale nikt nie poruszył najważniejszego IMHO tematu - legalności takiego bajeru. Przecież jest to trzecie światło STOP, a niehomologowane światło jest niedozwolone i albo pan policjant każe nam to ściągać - albo jak przywali w nas jakiś koleś i powie, że się zapatrzył na znaczek to już jest podstawa do niewypłacenia kasy z ubezpieczalni... nie możemy chyba tego zaliczyć do trzeciego stopu..jak Tomi robił fotki to standardowy trzeci stop sie nie swiecił. Na upartego ktoś może powiedzieć ze to pozycyjne (świeci stale). Ciekawe własnie jak to wygląda w świetle prawa
Młody Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 No ciekawe to jest masz fotki jak dokładnie to montowałeś?
Nosfer Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 No, no A jeszcze przed Nowym Rokiem się zaskoczyłem :> Taki projekt, innowacyjny i wykonany! Do końca ! Brawo !! No to co.. Po odbiorze sztuki jedziemy z przodem ? Barwa 6000K ?
tklimczak Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 czy w dzień wygląd tego emblematu jest mocno "plastikowy"? patrz post nr 1...
Gość sector Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 tomi76 jak z wymiarami znaczka ? no i w 2009r podjadę do ciebie , lukne na te cudo i chyba się zdecyduję .
wesz82 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 tomi76 gratuluje wygląda mega ślicznie jak będziesz to rozprowadzał to ja bym poprosił uno sztukę
gonti Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zrobcie zdjecia tego Bialego co ma byc na przod to by byl czad mam nadzieje ze nie bedzie wyglodalo jak festyn
tomek a4 2.8 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Efekt , ale z nadgorliwym policjantem nie przejdzie... Przeciez kazde światło na aucie musi mieć homologacje prawda?
Madas Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 bardzo efektowny efekt końcowy gratuluje
Rekomendowane odpowiedzi