DarekS4 Opublikowano 9 Lipca 2021 Opublikowano 9 Lipca 2021 59 minut temu, R4xx napisał: Zacznę sobie na parkingach koła wąchać? Godzinę temu, R4xx napisał: Nawiązując do mechaniki, kolejne zabawki i próba usunięcia wycieku po raz 3. Smaruj półksiężyce silikonem ... mogłeś kupić reinza
R4xx Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Opublikowano 9 Lipca 2021 6 minut temu, DarekS4 napisał: Smaruj półksiężyce silikonem ... mogłeś kupić reinza Reinz lepszy niż Elring? Masz jakieś doświadczenia w tym temacie? Właśnie zawsze kładłem silikon wg tej instrukcji:
DarekS4 Opublikowano 9 Lipca 2021 Opublikowano 9 Lipca 2021 12 minut temu, R4xx napisał: Reinz lepszy niż Elring? Masz jakieś doświadczenia w tym temacie? No dzień w dzień Ja jade wszystkie silniki na reinzu. Nie mam kłopotów To co jest podane w tej instrukcji to tylko rogi a ja daje na całość czyli od kropki do kropki. BTW jak masz notoryczne problemy z wyciekami sprawdź płaskość pokrywy. W TDi był często kłopot że dekle się deformowały. 1
cysiek18 Opublikowano 9 Lipca 2021 Opublikowano 9 Lipca 2021 2 godziny temu, R4xx napisał: Zacznę sobie na parkingach koła wąchać? Nie po prostu przyjemnie się go nakłada. Miałem wcześniej z Good Stuff BlackMambę i straszenie śmierdziała
DarekS4 Opublikowano 9 Lipca 2021 Opublikowano 9 Lipca 2021 5 minut temu, cysiek18 napisał: straszenie śmierdziała Stare powiedzenie mówi .... jak śmierdzi to działa i jest zdrowe
Marfiol Opublikowano 9 Lipca 2021 Opublikowano 9 Lipca 2021 W dniu 8.07.2021 o 09:47, R4xx napisał: Polecicie coś dobrego do felg, opon i szyb? Do czyszczenia felg Shing Garage D-Tox albo ADBL Vampire Liquid,do opon mooocno polecam Meguiars Endurance Tire Gel (najlepsze co widziałem na opony) a do szyb mam Shiny Garage Perfect Glass Cleaner,ale jak brakuje to polecam taki za***any z domowej łazienki hahah 1
R4xx Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Opublikowano 10 Lipca 2021 21 godzin temu, cysiek18 napisał: Nie po prostu przyjemnie się go nakłada. Miałem wcześniej z Good Stuff BlackMambę i straszenie śmierdziała Zaryzykuję, ale chyba nic nie śmierdzi bardziej od krwawej z K2 15 godzin temu, Marfiol napisał: Do czyszczenia felg Shing Garage D-Tox albo ADBL Vampire Liquid,do opon mooocno polecam Meguiars Endurance Tire Gel (najlepsze co widziałem na opony) a do szyb mam Shiny Garage Perfect Glass Cleaner,ale jak brakuje to polecam taki za***any z domowej łazienki hahah Te z domowej łazienki są tragiczne. Działają tylko, kiedy myje się szyby po ciemku
Aleq Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 Vampire Light działa niemal tak samo jak zwykły i nie śmierdzi tak mocno, na dodatek ma dodany zapach owocowy. Dostałem ostatnio jako próbkę przy zakupach w którymś sklepie... 200ml A dresing od ADBL'a ma zapach pieczonego ciastka Całkiem przyjemny,. 1
R4xx Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Opublikowano 11 Lipca 2021 Szybka sesja po nałożeniu SOFT99 Luxury Gloss 6
Tkoczu_ Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 U mnie wczoraj też luxury wpadł Ale następnym razem bd sprawdzał cc water gold’a 1
R4xx Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) Oto nastała błogosławiona chwila okupiona poparzeniami słonecznymi, przemoczeniami i nastoma godzinami pracy z zezem na facjacie: Jest czarnuch! Zestawik, który mogę z czystym sumieniem polecić: Nie mogłem już na to patrzeć: Czarny Połysk vs Chromian Śniedzianu: Ostatni szlif. Każdemu życzę doświadczenia tego uczucia, które towarzyszy człowiekowi przy wykonywaniu tej czynności: Praca nieprzyjemna, niewdzięczna, czasochłonna, demotywująca i wgl. więc zrobiłem to sobie ponownie: A na koniec zdjęcie, które w piękny sposób nie prezentuje efektu, jaki przyniósł przeprowadzony zabieg a jedynie samo zadowolenie pacjentki: Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez R4xx 8
kamil-vag Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Dobra robota, wyszło za***iście 1
cysiek18 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Wyszło super, podeślesz namiary na folię ? 1
R4xx Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2021 36 minut temu, kamil-vag napisał: Dobra robota, wyszło za***iście Dziękówa 1 minutę temu, cysiek18 napisał: Wyszło super, podeślesz namiary na folię ? Dzięki, łap: Dechroming - Folia-samochodowa.pl FOLIA-SAMOCHODOWA.PL Lista produktów kategorii Dechroming / Zestawy do zmiany koloru / Zmiana koloru 1
Ivanek Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 4 godziny temu, R4xx napisał: Oto nastała błogosławiona chwila okupiona poparzeniami słonecznymi, przemoczeniami i nastoma godzinami pracy z zezem na facjacie: Jest czarnuch! Zestawik, który mogę z czystym sumieniem polecić: Nie mogłem już na to patrzeć: Czarny Połysk vs Chromian Śniedzianu: Ostatni szlif. Każdemu życzę doświadczenia tego uczucia, które towarzyszy człowiekowi przy wykonywaniu tej czynności: Praca nieprzyjemna, niewdzięczna, czasochłonna, demotywująca i wgl. więc zrobiłem to sobie ponownie: A na koniec zdjęcie, które w piękny sposób nie prezentuje efektu, jaki przyniósł przeprowadzony zabieg a jedynie samo zadowolenie pacjentki: Dużo czasu pochłonęło ogarnięcie tych listew?
BartoszSoldier Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Piękna robota! Dzisiaj też robiłem podejście u siebie do obklejenia ramek ale przerosło mnie... 1
R4xx Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Ivanek napisał: Dużo czasu pochłonęło ogarnięcie tych listew? Szczerze mówiąc robiłem sobie na spokojnie 3 dni po 3 godz. Pewnie można szybciej, ale u mnie czyszczenia było ogrom. Piach, stary wosk czy zaschnięty podkład po lakierowaniu dały się we znaki. Najważniejsze to: okleić wszystko taśmą papierową, żeby folia nie łapała się do uszczelek czy lakieru, bo potem ciężko ją zawinąć; robić minimalną zakładkę, żeby nie pchać dużej ilości folii pod listwy i uszczelki; nóż prowadzić równolegle (na leżąco) do płaszczyzny lakieru, żeby go sobie nie pociąć (najlepiej wkład ścięty na 30 stopni); dokładnie głaskać folię od środka do końca listwy i dopychać ją do krawędzi (ewentualnego pęcherzyka powietrza nie usuniemy); Spoiler Miałem ten plus, że wcześniej oklejałem B8, na której wiele się nauczyłem a na swojej dopiero druga strona poszła mi gładko, szybko i bez problemów. Robota do zrobienia, ale wymaga sporo cierpliwości i pokory. Godzinę temu, BartoszSoldier napisał: Piękna robota! Dzisiaj też robiłem podejście u siebie do obklejenia ramek ale przerosło mnie... Dzięki Ja w pewnym momencie też miałem sobie odpuścić, ale zacząłem szukać nowych chromów po ASO i szybko wróciłem do pracy Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez R4xx
george Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Efekt pracy robi wrażenie. Osobiście nie jestem przeciwnikiem chromów. 1
Rekomendowane odpowiedzi