Rafimi Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Zadzwoń to się dowiesz. Na forum tutaj na pewno taniej się zrobi i dobrze:) Tylko czy znajdę kogoś z okolic śląska/małopolski:wink: http://a4-klub.pl/slaskie-91/grupowy-chiptuning-hamownia-dyno-rybnik-anderllh-279885/
shut88 Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Hej, Szukam kogos z polecania, kto dobrze przerobilby wsad.
radimm Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Hej,Szukam kogos z polecania, kto dobrze przerobilby wsad. jeśli chodzi o Kraków, tak jak masz w danych o sobie, to podbij do Daniela Poznańskiego z TTC, dobrze ogarnia temat
shut88 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Nie musi byc Krakow, chodzi mi o samo przerobienie pliku.
adrian998998 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 A masz czym zgrac wsad? i zrobic logi??
maly295 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Zadzwoń to się dowiesz. Na forum tutaj na pewno taniej się zrobi i dobrze:) Tylko czy znajdę kogoś z okolic śląska/małopolski:wink: witam w tamtym tygodniu odebrałem moją dziunie:banan: polecam ADT TUNING wrocław
Rafimi Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Zadzwoń to się dowiesz. Na forum tutaj na pewno taniej się zrobi i dobrze:) Tylko czy znajdę kogoś z okolic śląska/małopolski:wink: witam w tamtym tygodniu odebrałem moją dziunie:banan: polecam ADT TUNING wrocław Wrzuć wykres
aldam Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Szukam tunera do 1.8 tfsi w Wwie i okolicach.
zrywka Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Ja polecam kolegę anderllh ze śląska. Jestem mega zadowlony z jego usługi i myślę, że robi to nie gorzej niż większość "zawodowych warsztatów". W cenie usługi modyfikacja programu, pomiary na hamowni typu Dyno oraz korekty. Bardzo sprawnie, fachowo i miło. Chłopak ma naprawdę dużą wiedzę.
MrTea Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Trzeba rozdzielić tunerów robiących diesle i tunerów co robia i turbodiesle i turbobenzyny. Z tymi drugimi nie każdy jest sobie w stanie poradzić
roman_tyk Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 bo tunowac diesle potrafi kazdy, a tunować benzyne rzadko kto
czeslaw82 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Siemka, po samym wirusie w avg czasami ślizga mi się sprzęgło, zna ktoś ten temat?
hornet Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Siemka,po samym wirusie w avg czasami ślizga mi się sprzęgło, zna ktoś ten temat? wymień sprzęgło
zrywka Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 bo tunowac diesle potrafi kazdy, a tunować benzyne rzadko kto Dobry tuner potrafi i to i to. Odewijcie się do kolegi Anderllh, chłopak poprawia czasem innych tunerów, bo nie dają sobie z tym rady.
adrian998998 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Nie raz i poprawia się tzw forumowego Guru (mistrz tuningu)
juby_p Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 bo tunowac diesle potrafi kazdy, a tunować benzyne rzadko kto bo turbo diesli jest więcej niż turbo benzyn
marcin4x4 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 bo tunowac diesle potrafi kazdy, a tunować benzyne rzadko kto bo turbo diesli jest więcej niż turbo benzyn jak ktoś ogarnia temat to nie ważne czy to benzyna czy ropa bo i turbo ciągnik czy taczkę zrobi (a jak w polu zapie... ).Ja mam pytanie pokrewne, szukam dobrej hamowani 4x4 w okolicach trójmiasta. Dobrej mam na myśli realny pomiar a nie 20% w gratisie.
Rekomendowane odpowiedzi