aju Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 w prawym, dałem jego zdjęcia wcześniej
dariodario Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 dziś zamontowałem tą diodę, sprawdziłem i.... działa więc podziękował bardzo No i git i wcale trudno nie było, prawda? rozumiem, że ten patent z diodą trzeba zastosować we wszystkich drzwiach? (oprócz kierowcy, bo to działa) czy to mozna zrobic z licznikiem od a6?dodam ze nic mi nie swieci nawet te dzwi od kierowcy,klapa to nie wiem
MaxsteRR Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 apropo tych otwieranych drzwi. fisa zapodalem z a6 2002r i wszystko p&p oprocz tych dzwi. jest jakies wyjscie? ;( Licznik A6 wyświetla info o drzwiach za pośrednictwem modułu komfortu, a nie podaniem masy jak w A4 B5
dariodario Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 czyli pupa zbita tak? ale jak jest sygnal sterowany masa to mozna jakies kontrolki dorezac tak dla wlasnego info i bezpieczenstwa(troche drutu nie zaszkodzi )
bin85 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Tak, informacja idzie po CAN-ie a piny w liczniku do których w a4 są podłączone krańcówki w liczniku z A6 nie są do niczego podłaczone
krzysztof198919891989 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 witam.mam okazje kupic licznik od anglina diesla pełen fil wyswietlacz zegarek itp. powiedzcie mi jak go przysposobic by brykał w mojej a4 1.8 benz. ?? o co chodzi w tym wgrywaniem wsadu itp. licze na wasza pomoc
IDUAL Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Możesz tylko przekodować na benzyne i na europe żeby były kilometry. Tylko obrotomierz za krótki z diesla do benzyny. Jeżeli chcesz sobie wgrać wsad musisz szczytać numery licznika i znaleść odpowiednik do niego benzyny. Myśle że VAG-TACHO powinien sobie poradzić w wgraniem wsadu. No i oczywiście musisz tarczki inne kupić po wgraniu wsadu.
aju Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 szczytać numery licznika i znaleść odpowiednik do niego benzyny wsady można dowolnie mieszać, przestrzegać trzeba tylko zasad: takie same zegarki oraz fis jeśli się to zgadza to można wgrywać
Mariusz Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Mam Jagera o NR 8D0 920 950E tylko wersje Angielską na wyświetlaczu już jest zmienione z ML na KM. Chcę spytać czy da się wgrać odpowiedni wsad do licznika abym mógł wymienić tarcze prędkościomierza z Angielskiej na Europejską bo teraz jak bym zmienił to będzie oszukiwał. Mam jeszcze jedno pytanie czy jest możliwość zamiast Jagera wsadzic VDO.oryginalnie był Jager autko TDI?? Jaka tarcza prędkościomierza podejdzie do mojego licznika bo mam białe podświetlanie,taką z białym jest problem kupić(chodzi mi o używkę ORI)czy np podejdzie od przedlifta lub lifta z 99r ale tam zegaryświecą na czerwono a chcę aby świeciły na biało.Jak to można rozgryść
pawullonn Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 koledzy mam pytanko bo w najbliższym czasie wręcz na dniach będę przerabiał 1/2 fis na pełnego samochód taki jak w podpisie, licznik będzie zakupiony również poliftowy białe podświetlenie i zegarek cyfrowy i moje pytanie jest odnośnie kluczyków, mam dwa kluczyki zwykłe bez pilotów i jeden serwisowy plastikowy, czy te kluczyki da rade zakodować z nowym licznikiem czy muszę bawić się też w nowe kluczyki??
IDUAL Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Nie kodujesz kluczyków tylko pastylki/transpondery które są wewnątrz plastiku. Musisz kupić nowe pastylki/transpondery i zakodować od nowa. Do tego bedziesz potrzebował pin licznika.
aju Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Nie kodujesz kluczyków tylko pastylki/transpondery które są wewnątrz plastiku. Musisz kupić nowe pastylki/transpondery i zakodować od nowa. Do tego bedziesz potrzebował pin licznika. co TY gadasz Nic nie musi kupować, stare kluczyki dokoduje do nowego licznika!!!
pawullonn Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 a zapytam sie o manetke fis bedzie pasować od auta z 98 avant??
IDUAL Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 U mnie nie dało sie zakodować transponderów musiałem kupić wiec dlatego tak pisze.
aju Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 U mnie nie dało sie zakodować transponderów musiałem kupić wiec dlatego tak pisze. u mnie też jak używałem VAGa z torrenta
IDUAL Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 E no bez przesady kolega mi kodował co dorabia klucze w sumie płaciłem za transponder 30 zł kodowanie miałem gratis wiec może nie umiał ale kasowo i tak mi sei u niego opłacało robić.
aju Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ja zrobiłem w 4 autach już bez zmiany pestek, więc twierdzę że zawsze się da
EndriuGiz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 a ja mam takie pytanie czy poliftowa manetka od avanta podejdzie do sedana ?
aju Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 podejdzie, tylko będzie miała za dużo funkcji :decayed:
EndriuGiz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 tylko o funkcje spryskiwacza tylnego
Rekomendowane odpowiedzi