Opublikowano 20 Sierpnia 200719 l W piątek w Bełchatowie mignęliśmy sobie światłami z kierowcą ładnej B5 w sedanie, a wczoraj, czyli w niedzielę na "ósemce" gdzieś chyba na wysokości Tomaszowa Maz. pozdrowiliśmy się z kierowcą czarnej B5 avant, blachy zaczynające się na FKR a ramka Audiklub.polska. Ogólnie mnóstwo A4 na trasie widziałem, ale nie wiem czy trafił się ktoś "swój".
Opublikowano 21 Sierpnia 200719 l W sobotę 18.08 przejeżdzałem przez Mińsk Mazowiecki w stronę Wa-wy ok godziny 16.00- 16.30 na jednym ze skrzyżowań na ulicy prostopadłej do głównej stała A4 z daleka widziałem tylko że miała klubowe ramki, zdążyłem tylko machnąć ręką, ale nie jestem pewien czy kierowca mnie widział, przyznac sie kto to był?
Opublikowano 21 Sierpnia 200719 l Właśnie kto ?? Nie wiedziałem że jest inny klubowicz/klubowiczka w MM ?? PRZYZNAć SIę!
Opublikowano 21 Sierpnia 200719 l tarnowskie góry osiedle przyjaźń sklep nocny ;p bordowa b5 ;] z lampami po lifcie chromowane relingi ;] kolega z autka dziwnie sie na mnie patrzył stąd moje podejrzenie że to klubowicz ;]
Opublikowano 21 Sierpnia 200719 l ja chyba wczoraj koło SSC w katowicach widziałem Micka auto głośno chodziło , nie miało rejestracji tam gdzie trzeba , al enie doogoniłem go bo wyjdeżdzałem z podporądkowanej , i jak już wyjechałem to mnie pae maluchów i CC przyblokowali byłeś wczoraj w Kato czy to jakieś bliźniacze auto ? ta klapa prezentuje sie nieźle nawet :th:
Opublikowano 24 Sierpnia 200719 l Wreszcie znalazłem A4 z ramkami klubowymi (pierwszy raz poza swoim miastem). W Elblągu 22.08. godz. ok. 18.30 między przystanią dla statków a barem na statku - czarny avant. Ogólnie to A4 widzi sie na trasie bardzo dużo ale z ramkami klubowymi to słabiutko.
Opublikowano 25 Sierpnia 200719 l ciemo zielony B5 Avant na bachach DLW... w opolu kolo MC-a to kos od nas?
Opublikowano 26 Sierpnia 200719 l Dzis jako ze miałem wolne postanowiłem sobie troszke pojezdzic i bryknołem sie na krupóweczki, podjezdzam na parking .....patrze....a tu a4 avant z rameczką klubową :th: no to mysle sobie poczekam......10....20....30....minutek ale nikt sie nie pojawił i pojechałem Było to 1 tz. klubowicz którego widziałem pod Tatrami odkąd wiem o Klubie pozdrawiam
Opublikowano 27 Sierpnia 200719 l Wreszcie znalazłem A4 z ramkami klubowymi (pierwszy raz poza swoim miastem). W Elblągu 22.08. godz. ok. 18.30 między przystanią dla statków a barem na statku - czarny avant. Ogólnie to A4 widzi sie na trasie bardzo dużo ale z ramkami klubowymi to słabiutko. No i trzeba było zagadać! Siadziałem pod parasolkami przy tym barze na statku.
Opublikowano 27 Sierpnia 200719 l Przyznać sie ktory parkuje czarnym A4 w sedanie , na 17' autki "pajączkachale BBS " na Maklakiewicza w Wawie ..- ramek klubowych nie ma bo jest na nich niemieckie szprechanie Przed tem to A4 stało tam za brama zakladu wulkanizacyjnego chyba bez zderzaka
Opublikowano 28 Sierpnia 200719 l No i trzeba było zagadać! Siadziałem pod parasolkami przy tym barze na statku. żebym to wiedział, a nie zauważyłeś, że ktoś robi fote twojego auta? Ładne :th:
Opublikowano 4 Września 200719 l czarny avant z naklejkami firmy GEKO-KART Tarnowskie Góry przód ramka klubowa tył cholera wie ;] przynać sie który; ]
Opublikowano 4 Września 200719 l czarny avant z naklejkami firmy GEKO-KART Tarnowskie Góry przód ramka klubowa tył cholera wie ;] przynać sie który; ] krisu , ale coś o nas zapomniał nagadaj mu jak go spotkasz że ma diesla to by mógł na spoty wpadać ;]
Opublikowano 5 Września 200719 l Wczoraj w Tarnowie kolo Carefura widzialem prze kozackie a4 b6 z jakims konkretne brzmiacym silnikiem na rejstracjach rzeszowskich i to byla chyba wersja Amerykanska bo mial kwadratowe rejstracje z tylu
Opublikowano 5 Września 200719 l czarny avant z naklejkami firmy GEKO-KART Tarnowskie Góry przód ramka klubowa tył cholera wie ;] przynać sie który; ] krisu , ale coś o nas zapomniał nagadaj mu jak go spotkasz że ma diesla to by mógł na spoty wpadać ;] k udziele reprymendy ustnej ;] miał CB wiec zagadam ;] akurat widziałem go jak szedłem pieszo ;]
Opublikowano 6 Września 200719 l Po tych obszarach gdzie jeżdżę niestety bardzo ciężko spotkać kogoś z klubu.... a zawsze wyglądam
Opublikowano 6 Września 200719 l dzis w chrzanowie ul Oswiecimska czerwono-czarne b5 w sedanie z wielkim skrzydlem na klapie:) ,z tylu llampki lexus ,przyznac sie czy to ktos z klubowiczów?