pepik Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 dzisiaj w Cieszanowie około 14 widziany avant B6 blachy KR...chyba z naklejką na tylnej szybie, trąbiłeś na mnie, stałem na chodniku a Ty jechałeś w stronę Tomaszowa Lubelskiego... pozdrawiam
House Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Na Jelonkach b6 avant na takich samych lusterkach jak moje WB.... pomigane. Pozdro
TOM3K Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 godzinę temu widziany kolega w czerwonej a4 b5 na Orlenie w Twardogorze mrugalem ale chyba nie zajarzyl . pozdrawiam
pioteros Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 smerfowa eSa LSW od compsportu koło LOTu... od nas ?
Patrykbor Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Vario i jego pick-up spotkany dzisiaj na bramkach w Strykowie ;-) Napisane z efhacza
Kodzak33 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Pozdrawiam klubowicza w srebrnych ramkach avant b7 przez którego zostałem dzisiaj obtrąbiony w Poznaniu w drodze na motor show.
M@rcin Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Pozdrowienia dla kierownika czarnej B6 na blachach LKR, widziany pół godziny temu na światłach w Konopnicy Znów kolega upolowany wczoraj tym razem pod Orkana. Pzd Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez xMarcin95x
Houdini Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Pozdrowienia dla b5 avant od grodziska do do rozjazdu na s8 1.8t po modach? Ładnie szedłeś mi nie wiem czemu nie chciał pójść pow 200. A przez to pałowanie pod domem zaczęło się dymić spod maski...myślałem że zwarcie i już biegałem z gaśnicą ale okazało się że wydech dał dużą temp i zatliło się wygłuszenie pod termiką nad wydechem...A miał to być spokojny powrót po pracy....
nionio1985 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Pozdrowienia dla b5 avant od grodziska do do rozjazdu na s8 1.8t po modach? Ładnie szedłeś mi nie wiem czemu nie chciał pójść pow 200. A przez to pałowanie pod domem zaczęło się dymić spod maski...myślałem że zwarcie i już biegałem z gaśnicą ale okazało się że wydech dał dużą temp i zatliło się wygłuszenie pod termiką nad wydechem...A miał to być spokojny powrót po pracy.... a nie bylo to przypadkiem s4?? 2.7
Houdini Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Pozdrowienia dla b5 avant od grodziska do do rozjazdu na s8 1.8t po modach? Ładnie szedłeś mi nie wiem czemu nie chciał pójść pow 200. A przez to pałowanie pod domem zaczęło się dymić spod maski...myślałem że zwarcie i już biegałem z gaśnicą ale okazało się że wydech dał dużą temp i zatliło się wygłuszenie pod termiką nad wydechem...A miał to być spokojny powrót po pracy....a nie bylo to przypadkiem s4?? 2.7Nie nie 2.8 tip q
musti Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Pozdrowienia dla b5 avant od grodziska do do rozjazdu na s8 1.8t po modach? Ładnie szedłeś mi nie wiem czemu nie chciał pójść pow 200. A przez to pałowanie pod domem zaczęło się dymić spod maski...myślałem że zwarcie i już biegałem z gaśnicą ale okazało się że wydech dał dużą temp i zatliło się wygłuszenie pod termiką nad wydechem...A miał to być spokojny powrót po pracy.... Damian w końcu Cię złapałem audi a nie zestawem Ja leciałem do wawy i delikatnie poleciałem za Tobą
Fido Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 W niedzielę na A4 przed samym Krakowem B5 sedan z ramkami a w nich LTM. Pozdro,mignąłem awaryjkami.
Houdini Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Pozdrowienia dla b5 avant od grodziska do do rozjazdu na s8 1.8t po modach? Ładnie szedłeś mi nie wiem czemu nie chciał pójść pow 200. A przez to pałowanie pod domem zaczęło się dymić spod maski...myślałem że zwarcie i już biegałem z gaśnicą ale okazało się że wydech dał dużą temp i zatliło się wygłuszenie pod termiką nad wydechem...A miał to być spokojny powrót po pracy.... Damian w końcu Cię złapałem audi a nie zestawem Ja leciałem do wawy i delikatnie poleciałem za Tobą Szczerze to nie zauważyłem[emoji14]a skoro mówisz że zestawem, to latasz na dużych?
hutch1 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dziś o 15 w Czosnowie w Rims A4 B6 sedan nr WD 799..... Pozdro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fenrir Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Pozdrowienia dla kolegi z czarnej B5 po lifcie na blachach GPU który stał na Helu koło mojej czarnej B5, a potem jechał przede mną, niestety nie mam klubowych naklejek więc po mnie nie widać
audicoman Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Pozdrowienia dla kolegi z czarnego Avanta B7 z glębą widzianego dzisiaj w Lublinie ok 16-tej na Racławickich obok Kul
dliwski Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Pozdrawiam kolegę z B6 na blachach KOL Pomigane, pomachane
quadral20004 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 wczoraj ,okolo 9 rano ,autostrada s8, wrocłąw.piekna czerwona r8 przemknela jak wicher:)pozdro
szczuraz Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 We wro mamy tylko niebieską szymenia i czarną na czeskiej tablicy. Pewnie jakiś przejezdny albo co gorsze słoik.
Adu454 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Pozdro dla właściciela czarnej B7 2.0t (blachy KRA) z naklejka a4 klub Z wesela w hotelu cztery wiatry
Rekomendowane odpowiedzi