wojci Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 cha tak jakoś pomyślałem że to możesz być Ty ale nie masz chyba żadnych naklejek klubowych, a rejony tesco to moje rejony Ty pod biedronkę a ja na parking
ba$ior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 czyj to furak? znalezione na wheelwhores Polskie blachy, sceneria z USA...
Zmija Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 cha tak jakoś pomyślałem że to możesz być Ty ale nie masz chyba żadnych naklejek klubowych, a rejony tesco to moje rejony Ty pod biedronkę a ja na parking no wlasnie nie mam trzeba to zmienic no ja na Dziesiatej bywam tylko kobicie zakupow siew zachcialo:D
Skrzypek Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Pozdrówka dla niebieskiej B6 w sedanie WP78042. Lecieliśmy razem od W-wy w stronę Gdańska, ja jechałem granatowym Fokusem avant
ezc1 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 dzsiaj ok godz 19 widziana srebna b5 na blachach LCH w lublinie pod skansenem wsi lubelskiej
kileeer Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Pozdro dla kierownika b6 granatowej na ul. Grzybowskiej ok godz. 18, z klubową naklejką na klapie.
Maciek80 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 czyj to furak? znalezione na wheelwhores Polskie blachy, sceneria z USA... Zauważyłem na różnych fotach z USA, że tam często kolesie na zloty/sesje foto, montują tablice z rodzinnych miast/państw. Np na A4mods jest trochę aut z USA na blachach D, CZ itp.
Nosfer Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 25.06.2010 ok.16:00 widziany ciemny A4 1.8T FZI ul. Racjonalizacji. Pozdrowienia !!! Pozdrowionka I już mamy haka na zielonego Podwójna ciągła Żadna podwójna ciągła Zjechałem na lewo, żeby kolega mógł przejechać do skrętu w prawo, a nie czekać zanim wszyscy skręcający w lewo przejadą przez światło.. To KUTURA JAZDY się nazywa
soolek Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 I już mamy haka na zielonego Podwójna ciągła Żadna podwójna ciągła Zjechałem na lewo, żeby kolega mógł przejechać do skrętu w prawo, a nie czekać zanim wszyscy skręcający w lewo przejadą przez światło.. To KUTURA JAZDY się nazywa No w sumie.. Mi ciężko jest podczas jazdy robić takie manewry, bo zazwyczaj trzymam jedną rękę pod jajkiem, a drugą staram się kontrolować drążek.
wustyle Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 W zeszly weekend, ul. Julianowska (Józefosław), czerwone B5, avant, klekot, ramki klubowe, smignelo w strone cmentarza, ja skrecilem w Geodetow, pozdro
Nosfer Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 To byś poprawił :cwaniak1: _________________________________________________ Praktycznie codziennie widzę na Suwak-u w Wawie, srebrne B6 Avant. Ale nie wiem kogo to
Buba Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 To byś poprawił :cwaniak1: jak trzeba to poprawia a jak nie to sie smieje
ezc1 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 dzisiaj srebny avant b5 na tablicach WF .. w warszawie poruszal sie w strone zakretu ok godziny 15 (niestety nie wiem jaka to ulica.) naklejka na klapie i ramki klubowe
bigos_s Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Czarny avant w B6 ramki klubowe WJ 75XX zaparkowany w Okuniewie u szklarza Pozdrawiam
Przemots Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Dzisiaj w Wawie na 17 stycznia B5 avant II lift WI****J z wlepami od rogala i ramkami klubowymi a potem na siekierkowskiej trasie pędziłem i wyprzedziłem Cię.Pozdro
ywnk Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Vectre Garwolińską, granatowa, przyciemniane wszystkie szyby, wersja kombi. Pozdrawiam
.i.KALI.i. Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Czerwone be pięć avant WY przy Arkadii dzisiaj ok 10. Pozdrawiam kierownika, wiecej uśmiechu prosze
Rekomendowane odpowiedzi