Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

leciałeś dalej dźwigową?

eee co Ty... za tory się nie wypuszczam :naughty: wracałem z pracy na mieszkanko :wink4: mam służbowe przed torami - dzieci warszawy tamte rejony :)

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cantony auto jadące na lawecie spotkane na wylocie z Magdalenki w stronę Piaseczna

Opublikowano

pod torami leżał trup :(

Opublikowano

Dudi (ciemy B5 sedan z ledowymi tylnymi lampami) widziany w niedzielę na Miodowej w Starachowicach :decayed:

Byc moze to ja :naughty: a byc moze moj kumpel bo kupil takie same lampki i ma klubowa naklejke :wink4:

Opublikowano

Cantony auto jadące na lawecie spotkane na wylocie z Magdalenki w stronę Piaseczna

co się stało?
Opublikowano

co się stało?

Pewnie rezanko :kox:

Opublikowano

wczoraj, ok 16:30 katowice spodek, srebny avant na 17stkach ramki klubowe b5 batalion sbi.... o ile pamietam , przejezdzalem obok szybka z tylu oklejona i ramki z poprzedniego klubu jeszcze ;p

Opublikowano

kto parkuje avanta b7 na parkingu przy księcia janusza? :mysli:

Opublikowano
:hi: Pozdro dla kierownia czerwonego A4 B5 rej. WH**** widzianego dzisiaj na ulicy Hożej.
Opublikowano

[/quote

Na którym parkingu? Przy budowlance im. S.Bryły ?

Opublikowano

Czy to ktoś od nas z ramkami AKP mnie brzydko wczoraj nazwał na cb? srebrny sedan B5 przed Mińskiem Maz. :decayed:

Opublikowano

jechałeś pewnie jak c*paa :decayed:

Opublikowano

jechałeś pewnie jak pipka :decayed:

zgadza się :decayed: non stop lewym pasem, tylko czasami musiałem wrócić na prawy :decayed:

Opublikowano

jechałeś pewnie jak pipka :decayed:

zgadza się :decayed: non stop lewym pasem, tylko czasami musiałem wrócić na prawy :decayed:

70km/h ??? to sie nie dziw ze cie zj***ł :decayed:

Opublikowano

70km/h ??? to sie nie dziw ze cie zj***ł :decayed:

:decayed: 70 to jechał on :decayed: ja "trochę" szybciej... Ludziom się nie podoba jak ktoś wyprzedza po kilka/kilkanaście samochodów za jednym podejściem :disgust: Jakby to było zabronione... Najlepiej skakać po jednym aucie :thumbdown: nie znają się na ekonomii :thumbdown: i potem im pokazuje spalanie 6-7 litów w dieslu :decayed::naughty:

Opublikowano

nie - tym bliżej Obozowej..

Opublikowano

Jesli to czarny B7 s-line to mojego brata :) stoi tam również moja B6 tylko, ze wgłebi parkingu :)

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Dziś po 16:30 trasa Toruńska w kier. Marek ciemny sedan B5 LRY****** z rozwalonymi lewymi drzwiami przednimi i tylnymi. Oznakowany naklejką na klapie bagażnika.

Opublikowano

Takie tam ryski :tongue4: dodatkowo dwa błotniki, zderzaki i lusterko :decayed: miałem bliskie spotkanie z TIRem który mnie nie zauważył na rondzie :cool1:

Czym jechałeś ?

Opublikowano

Jesli to czarny B7 s-line to mojego brata :) stoi tam również moja B6 tylko, ze wgłebi parkingu :)

Pozdrawiam :hi:

yep, czarny avancik.. stałem na tym parkingu przez tydzień to wypatrzyłem :wink4:

pozdro :hi: