janjazda Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 wczoraj w Rykach u Marciniaka ok 14 czarny poliftowy avant zmieniający koła. to ja, ale kół nie zmieniałem , tylko w jednej oponie siedział wkręt a Ty czym byłeś?
grn Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 wczoraj w Rykach u Marciniaka ok 14 czarny poliftowy avant zmieniający koła. to ja, ale kół nie zmieniałem , tylko w jednej oponie siedział wkręt a Ty czym byłeś? niebieskim passatem ze znajomym. Koniecznie w dół z nim
bossawka Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dzisiaj,ok 16 na S7 pomiędzy Białobrzegami a Grójcem czerwone B5 Avant na LC,ramki + wlepa na tylnej klapie. Pomykałem srebrnym T5 To zapewne ja byłem :gwizdanie: Pozdro
Korzeń Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 B6 w Sedanie na numerach z Pisza. Trasa Łomża-Pisz. Mijałeś stado motongów
janjazda Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 wczoraj w Rykach u Marciniaka ok 14 czarny poliftowy avant zmieniający koła. to ja, ale kół nie zmieniałem , tylko w jednej oponie siedział wkręt a Ty czym byłeś? niebieskim passatem ze znajomym. Koniecznie w dół z nim kombi?, to kojarzę z czasem pójdzie, na razie jes 1BE
jarko Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wczoraj w Krakowie... Jakoś rano na Alejach między Kijowem a Jubilatem sedan B5 RPR. Popołudniu na os. Oświecenia dokładnie ul. Bohomolca B5 avant KOL. Jeszcze na ul. Barskiej jakieś B6 przyjezdne parkuje, ale tablic już nie pamiętam. pozdrawiam
ono Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Chwile później w strone Lublina za***rdalający Bullit W0 BODEK - pozdro oniak naughty naughty naughty Nie zauważyłem, pozdro cycu
Kolkov Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Kto jechał w czwartek w Markach srebrnym avantem 1.4, wyładowanym kantówką :>, na WWY..... p.s. nie Kolkov? Kolkov bo on ma unikatowe B5 1.4 Pozdro Chwile później w strone Lublina za***rdalający Bullit W0 BODEK - pozdro oniak naughty naughty naughty Nie zauważyłem, pozdro cycu jak mogłeś nie zauważyć srebrnej polówki
moskal Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Chwile później w strone Lublina za***rdalający Bullit W0 BODEK - pozdro oniak naughty naughty naughty Nie zauważyłem, pozdro cycu dobrze ze kolkov ma dobry wzrok bo ja cie niestety tez nie widziałem :kox:
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wielkie dzięki Pani w czarnym avancie 1.8 B5 na grockiej we Wrocku ...wpuściła mnie w mega korku, gdzie jeden drugiemu na zderzaku siedział Pozdrawiam!
Luka3s Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/833/20110614602.jpg/ na Wielkiej Płycie dzisiaj zastałem w Płocku tego pana przechodząc spojrzałem na ramki pozdrawiam[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 18:43_________________________________________________Pana lub Panią *
Flyer Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 dzis rano srebrne B6 Avant zglebione, na blachach ZS, felgi 18" RS6, sporo naklejek na drzwiach pasazera - na ulicy Suwak w Wawie - kto to?
ch4zzy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pozdro dla kolegi widzianego dziś wieczorem na kotlarskiej, srebrne b5 w avancie z klubowymi ramkami, stałem taką samą b5tką po drugiej stronie ulicy. Wytrwale wyglądałem miejsca parkingowego i nie ocknąłem się na tyle wcześnie, by Cie elegancko otrąbić
Lakee Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pozdrawiam kierownika srebrnego B5 avant WA.... - taxi - dziś Wybrzeże Kościuszkowskie 41 godz. 12.00:-)
Kolkov Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 dziś w Wyszkowie przy Zespole Szkół Zawodowych, namierzony granatowy polift B5 Avant z klubowymi ramkami na WWLach Pozdro
Kimi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Dziś na parkingu pod OBI CH Matarnia w Gdańsku, ok. godziny 19:30, B6 Avant GD 2...
Galec Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 A ja pozdrawiam Kolegę w siwej klubowej koszulce widzianego w niedzielę 12 czerwca ok godziny 14 na kamiennej górze w Gdyni. Akurat wpadłem na weekend na stare śmieci i trochę fotek pstrykałem z góry testując nowy nabytek
PARAF Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Musti widziany pod McDonald' em w Pruszkowie.... Zadzwoniłem do niego i powiedziałem, żeby nie jadł tego gówna o tak późnej porze...
Suli Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 A ja pozdrawiam Kolegę w siwej klubowej koszulce widzianego w niedzielę 12 czerwca ok godziny 14 na kamiennej górze w Gdyni. Akurat wpadłem na weekend na stare śmieci i trochę fotek pstrykałem z góry testując nowy nabytek A pozdrowionka, pozdrowionka Tak się złożyło, że małżonka również chciała odwiedzić swoje stare śmieci
moskal Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Musti widziany pod McDonald' em w Pruszkowie.... Zadzwoniłem do niego i powiedziałem, żeby nie jadł tego gówna o tak późnej porze... łapie mase :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi