PIXI Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Kogo dziś obtrąbiłem (sedan b5 ) KR**** ramki klubowe stojacego na środkowym pasie , około południa , Al. Niepodległości / Rakowieckiej jadacego z Centrum Kolega rozmawiał przez telefon ....
Przemots Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Dzisiaj Nosfer na wojska polskiego W Pruszkowie na wysokości dragona
Luka3s Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 w Płocku na Królewieckiej blisko Tumskiej przy Kebabie czarne B6 w sedanie, z dwoma wydechami WPL LL~~ coś tam dokładnie nie pamiętam :> Czekałem chwile na właściciela ale się nie zjawiał. ( ramki klubowe ) Pozdrawiam
bialy986 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Wczoraj szary sedan B6 1.9TDI na WN***** jadące z Toruńskiej na Wisłostradę w kierunku centrum po 13:00-klubowe ramki i wlepka.pozdro
Reggi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Hugo widziany pod WSPA w piątek. Zaparkował naprzeciwko mnie przez trawnik i nie widział
Czaro_22 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Pozdro dla kierownika srebrnego A4 B5 Avanta klubowe ramki rej. LU *** widzianego na Aleji Wilanowskiej niedaleko skrzyżowania z Puławską, stałeś na awaryjnych i kogoś wysadzałeś
buras933 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 w sobote, bieruń nowy klubowe rameczki sedan b6, ST 95599 , lekko wymusil mi ppierszenstwo wjezdzajac z osiedla przy ul warszawskiej w kierunku oswiecimia
ch4zzy Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Pozdro dla podróżujących klubową b5'tką w pięknym oryginalnym kolorze, na blachach "DW" :> Mrygałem Wam awaryjnymi z białego Iveco dziś na Bałtyckiej
Julo Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Wczoraj szary sedan B6 1.9TDI na WN***** jadące z Toruńskiej na Wisłostradę w kierunku centrum po 13:00-klubowe ramki i wlepka.pozdro Również pozdrawiam :]
Lakee Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Jasnozielony kombi B5 DB.... z naklejką klubową - Towarowa 7 przed chwilą :-)
M@rcus Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Wczoraj, około 19, Rondo Jazdy Polskiej, ciemne (czarne?) B6 sedan, WPR na kwadratowej rejestracji, a obok wlepa klubowa. Kierownik zorientował się i dał awaryjnymi, albo tylko podziękował za wpuszczenie na zjazd w trasę łazienkowską w kierunku lotnika - w odpowiedzi mrugnąłem długimi... Pozdrawiam!
PIXI Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Wtorek Blue City (parking poziom "ptaka" ) około 17-stej czarne B6 z ramkami klubowymi WF32**C .............
EndriuGiz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Olsztyn-Kortowo-UWM WMiI ciemne A4 b7 klubowe ramki na olsztyńskich blachach z tego co pamiętam
truckmaniac Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Hugo widziany pod WSPA w piątek. Zaparkował naprzeciwko mnie przez trawnik i nie widział Już się chwalił w Pytkach, że z jakimś kolesiem BMW i Mitsubishi zajumali :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pozdrowienia dla kolegi i jego pasażerki w srebrnym avancie B5 tabl. rej. WMA ... naklejka klubowa na klapie. Spotkanych wczoraj ok. 17 na wlocie do Wawki za Zakrętem przed Kajki, łapka na pozdrowienie była, powitanie światłami również Pozdr! P.S. Gdybyś miał CB to byśmy pogadali chwilę
lcudny Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dziękujemy i również pozdrawiamy Niestety pasażerce przeszkadza cb radio więc nie posiadam czsami szkoda.
rafalekx Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dziękujemy i również pozdrawiamy Niestety pasażerce przeszkadza cb radio więc nie posiadam czsami szkoda. eee tam a w czym jej to cb przeszkadza? Przecież non stop włączonego nie musisz mieć No ale... do następnego spotkanka na trasie
bigos_s Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Czyje to sorry za kiepską fotkę ale ciemno i późno już było
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Czyje to sorry za kiepską fotkę ale ciemno i późno już było toz to fotka ze spota ,nie widziałes ich w poblizu ???
bigos_s Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 O kuźwa spot w moim garażu pod blokiem no jak mogłem przegapić takie święto
Rekomendowane odpowiedzi