P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jako Fan Bayernu powiem wam że Bayern nie wygra LM:wink:Obstawiam Real jako zwycięzce:wink: hmmm a ja mam wrażenie że będzie inaczej dużo zależy od losowania jednak mnie Bayern w tym roku intryguje pozostaje tylko Robbena wywalić i będzie cudnie.... Nie zgodzę się z tobą, to co zrobił dla bayernu nikt już nie pamięta jak widać Przez jego styl gry jest często kontuzjowany i nie jest w stanie utrzymać formy na stałym poziomie. Jednak jestem zdania że jeszcze może być bardzo przydatny tym bardziej po kontuzji Kroos'a:kwasny:
Bieniek Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Pieknie Adebayor:facepalm::facepalm:
OTom Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 jak bayern by w tym sezonie zgarnął puchar lm, mistrza ligi i puchar niemiec to Pep miałby pole żeby się wykazać i obronić zdobyte tytuły
Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 pozostaje tylko Robbena wywalić i będzie cudnie.... Nie zgodzę się z tobą, to co zrobił dla bayernu nikt już nie pamięta jak widać Przez jego styl gry jest często kontuzjowany i nie jest w stanie utrzymać formy na stałym poziomie. Jednak jestem zdania że jeszcze może być bardzo przydatny tym bardziej po kontuzji Kroos'a:kwasny: nie no trochę Cię poniosło - coś tam kojarzę natomiast trudno go lubić za poziom samolubstwa sytuacji w których odda piłę lepiej ustawionemu koledze jest jak na lekarstwo zazwyczaj bujnięcie w prawo, szybki myk w lewo - pierdut na bramę tak to wygląda w mojej skromnej opinii ... ---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ---------- Fenerbahce - Benfica Basel - Chelsea ---------- Post dopisany at 12:30 ---------- Poprzedni post napisany at 12:15 ---------- Bayern - Barcelona Borussia - Real
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 czyli pary w LM, jak większość obstawiała:whistling:
P-U-M-A Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ojojojoj Barcelona chyba sobie poradzi z Bayernem:wink:
lezy1 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Różnie to może być ja jestem za Polsko - Niemiecką drużyną
Wihajster Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ojojojoj Barcelona chyba sobie poradzi z Bayernem:wink:jak Messi bedzie w pelni sił i jak zagrają jak rewanż z Milanem to powinni sobie poradzic..
Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ojojojoj Barcelona chyba sobie poradzi z Bayernem:wink:jak Messi bedzie w pelni sił i jak zagrają jak rewanż z Milanem to powinni sobie poradzic.. uzaleznienie barcelony od jednego gracza jest wrecz zaskakujace tlen podac, tlen odciac - tak to mozna opisac dwumecz bedzie swietny, to na pewno
topskun Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ojojojoj Barcelona chyba sobie poradzi z Bayernem:wink:jak Messi bedzie w pelni sił i jak zagrają jak rewanż z Milanem to powinni sobie poradzic.. Najważniejsze, że drugi mecz na Camp Nou a tam się dzieją zawsze cuda P.S Jakby ktoś coś wiedział o biletach na Allianz Arena to proszę o info! Ogarniam wyjazd, a trasa jest łatwa i prosta już miałem okazję nią śmigać przy okazji 1/8 Milan - Barca
pepik Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jeśli bralibyśmy pod uwagę tylko postawę i formę drużyn w ćwierćfinałach to będzie finał Bayern-Real. Jednak to będą całkiem inne mecze i pocichu liczę na BVB.
Wandej Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ojojojoj Barcelona chyba sobie poradzi z Bayernem:wink:jak Messi bedzie w pelni sił i jak zagrają jak rewanż z Milanem to powinni sobie poradzic.. uzaleznienie barcelony od jednego gracza jest wrecz zaskakujace tlen podac, tlen odciac - tak to mozna opisac dwumecz bedzie swietny, to na pewno Oj oni sobie wmawiają a po za tym wydaję mi się że chcą sezon zakończyc już bez żadnych roszad. Jak dla mnie powienien grać Alexis Sanchez w tym dwumeczu bo jest szybki i daję rade na lewej stronie. A co do drugiego dwumeczu to chciałbym żeby było tak jak w grupie czyli wpier.ol i real do domu:kox:
badboy Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ojojojoj Barcelona chyba sobie poradzi z Bayernem:wink: trochę więcej wiary
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jeśli bralibyśmy pod uwagę tylko postawę i formę drużyn w ćwierćfinałach to będzie finał Bayern-Real.Jednak to będą całkiem inne mecze i pocichu liczę na BVB. Ja też liczę na BVB i obstawiam finał LM na wewnątrzniemiecki - niestety bo Barca chyba nie da rady Bayernowi... Chociaż dla mnie idealny finał to byłoby jakby Barca spotkała się właśnie z BVB.
Blachu Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 W poprzednim roku puchar LM "powędrował" z Monachium do Londynu... W tym roku z Londynu trafi do Monachium Nie zdziwię się jak Barsa nie da rady Bayern to nie Milan, że przegra przed pierwszym gwizdkiem na Camp Nou. Po za tym defensywa Barsy jest... Jednak w piłce wszystko jest możliwe. Co do drugiego półfinału to z dwojga złego wolę już powtórkę z fazy grupowej
Damian Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Za przeproszeniem koledzy przestańcie gadać o LM bo zygac się chce. Co za dużo to niezdrowo. Btw. Bełchatów chyba leci z Ekstraklasy ;-)
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Za przeproszeniem koledzy przestańcie gadać o LM bo zygac się chce. Co za dużo to niezdrowo.Btw. Bełchatów chyba leci z Ekstraklasy ;-) chyba na pewno
jarko Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Btw. Bełchatów chyba leci z Ekstraklasy ;-) A Niebiescy ratują się przed spadkiem
Skyliner89 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Po tej akcji padła bramka dla Legii...
Rekomendowane odpowiedzi