Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[Gliwice, Katowice, Rybnik i okolice] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

komu moja cudowna firma buduje dom na Stolarzowicach ? :naughty: :naughty: :naughty: srebrny avant b6 SZ... stare ramki klubowe dokładki nie w kolor :gwizdanie: mogę trochę wpłynąć na harmonogram i jakość :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed:

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś

Pajda i jego koza w s-line wyjeżdżający spod KFC :decayed: Katosy 3 stawy ok 12:15 :hi:

Opublikowano

Dawid widziany o 7:40 w Mysłowicach na Katowickiej w okolicach BP, jechał w Kierunku Katowic :D mrugałem światłami, leciałem Iveco Daily

Opublikowano

Jakieś 20 min temu granatowa/czarna a4 b5 avant SJZ z klubowymi ramkami jechała za mną warszawską w jastrzębiu. Ja jechałem srebrną audi 80 :-)

Opublikowano

Jakieś 20 min temu granatowa/czarna a4 b5 avant SJZ z klubowymi ramkami jechała za mną warszawską w jastrzębiu. Ja jechałem srebrną audi 80 :-)

nie znam, :no:

Opublikowano

Seski na 11ego listopada dzisiaj w Sosnowcu :)

Opublikowano

dzisiaj, granatowy sedan SBL na ramkach klubowych na przejezdzie kolejowym w Lędzinach ok 15:00... pozdrawiam

Opublikowano

Seski na 11ego listopada dzisiaj w Sosnowcu :)

si si ;) tylko ja śmigałem w drugą stronę... :wink4:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 23:26_________________________________________________na 3kącie w S-c B6 czarne w Avancie z klubową naklejką... ;)

jechałem na zimnej tubince a on mi strasznie siedział na d*pie :rolleyes:

Opublikowano

Wczoraj keżor na Kościuszki koło Shella w strone Mikołowa :wink4:

Opublikowano

Dzisiaj koło 10 czarny avant B7 na ledach SRC (chyba H4mm3r). Bardzo się śpieszył od M1 Czeladź w stronę Siewierza :decayed: jechałem firmowym Ducato także nie miałem nawet jak dogonić choć próbowałem :naughty:

Opublikowano

H4mm3R :decayed::wink4:

Opublikowano

24.06 chyba czarna b5 avant klubowe ramki o ile dobrze zapamietalem SPS na skrzyzowaniu mireckiego/roweckiego

Opublikowano

Też go widuje ale sie na radiu nie odzywa :kwasny:

Opublikowano

25.o6. (wczoraj) Zabrze swiatła na krzyzówce wolnosci z de gaulle a granatowe B5 na ramkach klubowych (2ch typów :paker: w srodku) :polew: :polew:

FTO?

Opublikowano

Jeśli avant na czarnym felunku to cordi :cool1:

Opublikowano

Jeśli avant na czarnym felunku to cordi :cool1:

sedan :wink4: cordiego znam
Opublikowano

srebrne b6 avant SD na dańdówce klubowe ramki

Opublikowano

trasa Pszczyna-Tychy na wysokości Kobiura dziś około 17:50 wyprzedziłem jakiegoś granatowego avanta B6 SBE.....a może SD....nie wiem zadupcałem, dodam, że kolega zamulał prawym pasem :cool1:

Opublikowano

trasa Pszczyna-Tychy na wysokości Kobiura dziś około 17:50 wyprzedziłem jakiegoś granatowego avanta B6 SBE.....a może SD....nie wiem zadupcałem, dodam, że kolega zamulał prawym pasem :cool1:

jak prawym to mogl zamulac :wink4:

dzisiaj wydaje mi sie ze szara b6 avant SD klubowe ramki na trasie SO-SD przy auchanie

Opublikowano

kezor jakias 1h temu na Monte Cassino w Kato zaparkowany