Gość MorgothV8 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Pomysł Niuni mi bardzo odpowiada :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 http://www.pulkowska.zakopane.pl/ tu w Zakopanym znajomy był. Oblukajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 tam sa tylko 32 miejsca, nie za malo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 chyba dosyć jest już ofert, to może teraz ankieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 błagam wszystko tylko nie ankieta bo i tak z niej nie wyniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Niunia. Jako nie wyniknie? Mamy 4 poważne opcje: - Wisla - organizator wit/Miron - Słowacja - organizator Keżor - Zakopane - organizator ... szukamy ochotnika (miejscówki zaproponowane przeze mnie wcześniej) - Bieszczady - organizator Niunia Do wszystkich miejscówek są linki, niech się luda zastanowią, a jak będzie za dużo zamieszania, to przecież mamy Prezesa. My się będziemy naparzać, a on jak trzeba będzie to po prostu zdecyduje i git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 tam sa tylko 32 miejsca, nie za malo? Za mało.Potrzeba nam conajmniej 3 razy więcej , żeby było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 wydaje mi sie ze trzeba zebrac propozycje konkretne i tylko takie uwzgledniac, poprosze kolege zeby zrobil dla nas specjalna oferte z wyzywieniem i atrakcjami w cenie oraz od razu cennik, wtedy jest o czym myslec, a tak to moze powtorzyc sie sytuacja ze zlotu letniego gdzie to wygralo morze i poczatek wrzesnia a w rzeczywitosci bylo zupelnie inaczej... Mnię tylko o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A mnie sie wydaje ze najlepsza propozycja jest niuni i niech tak zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A mnie sie wydaje ze najlepsza propozycja jest niuni i niech tak zostanie A jak będzie chętnych na wyjazd tyle osób co rok temu czyli 85 to co wtedy zrobimy ?? Powiem 50 osobom , sorry , ale mamy tylko 32 miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A mnie sie wydaje ze najlepsza propozycja jest niuni i niech tak zostanie A jak będzie chętnych na wyjazd tyle osób co rok temu czyli 85 to co wtedy zrobimy ?? Powiem 50 osobom , sorry , ale mamy tylko 32 miejsca kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Hugo ale 32 miejsca są tam w tym pensjonacie co ja podałem link. A niunia ma liczbe miejsc nieograniczoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Dostałem własnie maila z ośrodka do którego podała link Niunia : "Witam!jednorazowo w ośrodku "Czardworek"możemy pomieścić 100 osób.pozdrawiam Anna Kociuba" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Hihihi... dobre Ja powiem wstepnie ze na 100 osob bo nigdy nic nie wiadomo ilu bedzie chetnych a jak mniej pojedzie to tez nic sie nie stanie, z reszta z Betonem sie dogadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surowik Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 fajne miejsce jak dla mnie moze byc i tu chyba sie wszyscy pomiescimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A moga byc i bieszczady ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Bieszczad jest ok, a my będziemy jak te bieszczadzkie anioły 100 miejsc wydaje się być wystarczające, chociaż klub się rozrósł... pal licho Szklarską, chcę jechać w Bieszczady :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a ja chcę słowację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burnt_offering Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 mi - choc wogole nie mam pewnosci czy przyjade to bieszczady odpowiadaja, zreszta mi karzde gory odpowiadaja . a czy wogole jako nieklubowicz moglbym sie tam pojawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 mi - choc wogole nie mam pewnosci czy przyjade to bieszczady odpowiadaja, zreszta mi karzde gory odpowiadaja . a czy wogole jako nieklubowicz moglbym sie tam pojawic? Oczywiscie ze bys mogl :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi