michal-oracz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 CHŁOPAKI KIEDY JAKIS SPOCIK TYLKO MOZE TYM RAZEM GDZIES W KNAJPIE?[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 19:18_________________________________________________ BO ZIMNO TROCHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoCK Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 witam, czy jest ktoś w CK lub okolicy co zechciałby się spotkać i obsłuchać moje BLB. jestem lekko zielony w generacji b7 i jakby się udało spotkać, pogadać i ewentualnie obczaić autka to byłoby miło:-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 To jak stykniemy się jesze przed świętami ?? Połamiemy sie oplakiem i te żeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 GRZANEK mam problem z zony a3 1,6b na zimnym nierowno chodzi czasem gasnie potem jest OK masz jakis pomysl co to moze byc ? ewentualnie moze bys zerknal Gdzie w Kielcach dorobie niedrogo klucz do audi z imm moze byc nawet sam czip(imm) i zaprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 daj znać jak z tym audi wyszło:) , Chłopaki potrzebuję namiary na speca od klimy do golfa 4 manualnej a co tam takiego się dzieje;) prosta ta klima jak drut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol_20 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 PANOWIE POMOCY!!! Czy ktoś ma może możliwość zrobić logi w mojej B5 [AFN]? Już u tylu speców byłem i żaden nawet nie wie co to są logi albo gdzie ewentualnie podjechać żeby mi ktoś pomógł> chodzi o to że auto jest słabe i w dodatku przy ok 3tys obrotów łapie tryb awaryjny. Dolot w porządku. Moim zdaniem przyczyna siedzi w elektronice, ewentualnie turbinka siada. proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 kontaktuj sie z grzankiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyluck Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Kolego sobol 20 miałem te same objawy u siebie w aucie od jakiegoś czasu i pomogło czyszczenie turbo. :> skontaktuj sie z kolegą grzanek85 zajmuje sie tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Only Grzanek85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 zadzwoń 500259096 lgi można zrobić bez problemu, dziurawy dolot nie powoduje notlaufu więc raczej nie ta przyczyna była. [br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 20:21_________________________________________________Kto zna firmę HEMA PROMEAT z Nowin robiącą piece pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Koledzy zdrowych , spokojnych i wesolych swiat zycze i wszystkiego dobrego w nowym roku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wesołych Świąt !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogion Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wesolych,spokojnych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAX_01 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Dużo zdrówka... ale to banalne, więc dużo seksu... ale to normalne, to dużo kaski... ale nie wiem skąd, yyyyyy To poprostu życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 zdrowia zdrowia i jeszcze raz pieniędzy : :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho1989 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam Panowie mój szwagier był na waszym spociku i chwalił wiec dajcie znać kiedy macie następny postaram się tez zajechać po raz pierwszy:P jak tylko będę miał czas:) jestem tu nowy dopiero obczajam tą stronkę i ogólnie jest super pozdrawiam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Właśnie może byśmy się spotkali jakoś niebawem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Trzeba sie spotkac niebawem. Mam inspekcje do skasowania ustalimy jakas date i godzine, kazdy sie wypowie czy pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 No to pora troche wymarznąć co?? Pierwszy Spocik Zimowy 17.01.2010 godzina 15.00 Tradycyjnie parking WTC nie musze przypominac ż eobecnośc obowiazkowa.. termin oddalony o dwa tygodnie takze rezerwować sobie i bez wykretów.. oczywiście mozliwe dogadanie sprawy także sie wypowiadac czy pasuje większosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi