Opublikowano 22 Kwietnia 20179 l Panowie ma ktoś gdzieś luzem amortyzator tylny do avanta? Potrzebowałbym zmierzyć średnice tłoczyska amorka, bo nie wiem czy dobrze pamiętam, że było to 12 mm ?!
Opublikowano 22 Kwietnia 20179 l Panowie mam pytanie mam kiere zwykla 3 ramienna w b6 i chce zalozyc multi z b7 mam kiere z poducha i tasma. Wiazke airbag tez musze przelozyc?
Opublikowano 22 Kwietnia 20179 l tak Rafal, kostka taka zólta jest inna , w aso kolo 20zł, albo tuning nozykiem
Opublikowano 23 Kwietnia 20179 l Tak. Adaptację pompy ABS trzeba jeszcze zrobić, bo moduł z B7 też musisz dać. Przyjedź zrobimy od razu resztę gratów dorzucimy, co chciałeś
Opublikowano 24 Kwietnia 20179 l Ktoś-coś...? Komunikat "Coding rejected" wyskakuje nawet przy próbie zapisania tego samego kodowania co fabryczne. Edytowane 24 Kwietnia 20179 l przez BeyerBrown
Opublikowano 24 Kwietnia 20179 l 4 godziny temu, BeyerBrown napisał: Ktoś-coś...? Komunikat "Coding rejected" wyskakuje nawet przy próbie zapisania tego samego kodowania co fabryczne. Spróbuj zakodować najtańszym możliwym kablem na KKL i VCDS Lite 1.2. Często klony VCDS nie daja rady, ja np klonem 12.12 nie moge zakodować sterownika ABS w zadnym A4 B6/B7 a 8 letnim kablem viaken kkl koduje od strzała.
Opublikowano 24 Kwietnia 20179 l 12.12 jakiś niestabilny jest. ja 11.6 robie pompe za pompą i nie poddaje się wcale.
Opublikowano 24 Kwietnia 20179 l 6 minut temu, kaju napisał: 12.12 jakiś niestabilny jest. ja 11.6 robie pompe za pompą i nie poddaje się wcale. Moze byc, ja teraz celuje w ori bo jednak szybko sie zwraca inwestycja a jest na cale zycie
Opublikowano 24 Kwietnia 20179 l Ja ostatnio swoim vcds 15.7.1 kodowałem po pijaku takie rzeczy że z rana nie mogłem uwierzyć jak to się udało
Opublikowano 25 Kwietnia 20179 l Dzięki za wskazówki, spróbuję na początek innego VCDS-a Czy ewentualnie VAG K+CAN COMMANDER dałby radę czy lepiej zostać w obrębie softu Ross-Tech-a (VAG-COM/VCDS)?
Opublikowano 25 Kwietnia 20179 l Ja ostatnio swoim vcds 15.7.1 kodowałem po pijaku takie rzeczy że z rana nie mogłem uwierzyć jak to się udało u Ciebie w kompie powinna być do zaznaczenia opcja "najebaju mode = on" - ale ta opcja aktywowana po krótkim teście na najebaju albo zintegrowany najebajomat...
Opublikowano 25 Kwietnia 20179 l Mody wiosenne a teraz pytanko : poduchy silnika do awx : 8E0 199 382 AG 8E0 199 379 BF Który nr oznacza lewą poduche?
Opublikowano 25 Kwietnia 20179 l 19 minut temu, dydek1 napisał: Mody wiosenne a teraz pytanko : poduchy silnika do awx : 8E0 199 382 AG 8E0 199 379 BF Który nr oznacza lewą poduche? to teraz powiedz mi tak. do odpalenia silnika rozumiem, że trzeba trzymać przycisk - OK. inaczej na pewno nie jest. a próbowałeś po odpaleniu od razu zgasić i znowu próbować odpalić z guzika?
Opublikowano 25 Kwietnia 20179 l 6 minut temu, kaju napisał: to teraz powiedz mi tak. do odpalenia silnika rozumiem, że trzeba trzymać przycisk - OK. inaczej na pewno nie jest. a próbowałeś po odpaleniu od razu zgasić i znowu próbować odpalić z guzika? Próbowałem.Działa po ponownym otworzeniu drzwi takto ni chu chu...bd musiał pewnie to zmienic ale na start stop z a1 na 2 przekaznikach