Opublikowano 13 Maja 20179 l Co o tym sadzicie ?[emoji19]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Maja 20179 l Od wymiany do wymiany ~0,5lNie zauważyłem zeby cos kopcil nadmiernie?Strona zimna jest sucha a ciepła oblepiona do okoła oliwa?Moze jakis uszczelniacz puszcza..Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 Maja 20179 l Panowie, przetwornica kioto ktora dotychczas dzwigala d1s poradzi d3s czy przy zmianie na d3s takze przetwornice zmieniac? Czy nie bawic sie w zmiane na d3s i wkladac d1s night breaker czy ten osram d1s 4850k
Opublikowano 14 Maja 20179 l A przetwornica nie jest przypadkiem dedykowana tylko do jednego typu żarnika?
Opublikowano 15 Maja 20179 l Dnia 5/12/2017 o 21:30, nitroo napisał: Lol. O CAN do licznika Ci chodzi? I Ty chyba miałeś MFw kierownicy? Dzisiaj jak czas pozwoli to podłaczę TMC i wszystko powinno ruszyć łącznie z licznikiem.
Opublikowano 15 Maja 20179 l Siedzi ktoś z Divisionu może obecnie w USA i wraca do Polski za jakiś czas?
Opublikowano 16 Maja 20179 l Godzinę temu, Radek Trzeciak napisał: Panowie posiada ktoś na sprzedaż środkową kratkę zderzaka od s4 b6 ??? Mam, wersja black.
Opublikowano 17 Maja 20179 l Panowie, szukam klubowicza o nicku Tommik który sprzedaje zarówki led . Szukam go na forum i nie mogę nigdzie go wykopać, mogłby ktoś podać do niego namiar ?
Opublikowano 17 Maja 20179 l "tommik" <--- wlasnie moze dlatego nie mozesz znalezc Tomnik sprzedaje ledy, masz tu do Niego nr: 510 719 221
Opublikowano 17 Maja 20179 l Pewnie i dlatego nie mogę go znaleźć bo źle wpisywałem nick ! Dzięki ! :-)
Opublikowano 17 Maja 20179 l Witam. Panowie bardzo prosze o wszelkie podpowiedzi jak awaryjnie otworzyc tylne drzwi ? Zamek zblokowal drzwi i nie idzie ich otworzyc , slychac jak cos tam sie rusza podczas otwierania drzwi z pilota lub przycisku zamkniecia drzwi w wenatrz auta. Mam drugi zamek i chce go zalozyc ale jak te cholerne drzwi otworzyc ? Bardzo prosze o wszelkie sugestie. Dziekuje.
Opublikowano 19 Maja 20179 l Otwórz i rozbierz tapicerkę drugich drzwi. To tylko kilka śrub. Zobaczysz sobie jak wygląda wnętrze i może coś wymyślisz. Bo to lustrzane odbicie. Przynajmniej, ja bym tak zrobił. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 20 Maja 20179 l Ma ktoś na zbyciu mocowanie ISOFIX do fotela przedniego pasażera B6/B7? Od angola też pasuje. 8E0813477A Takie cuś: Edytowane 20 Maja 20179 l przez BeyerBrown
Opublikowano 20 Maja 20179 l Dnia 12.05.2017 o 13:18, Sedrak Dan napisał: Czy taka geometria jest Ok ? Nie patrzycie na tył , bo go ruszyć się nie dało Porównaj sobie, dane z ELSY Geometrię wg. serwisówki mierzy się ze zbiornikiem paliwa zatankowanym do pełna i z kołem zapasowym w bagażniku. Edytowane 20 Maja 20179 l przez BeyerBrown
Opublikowano 21 Maja 20179 l Dnia 20.05.2017 o 09:29, BeyerBrown napisał: Porównaj sobie, dane z ELSY Geometrię wg. serwisówki mierzy się ze zbiornikiem paliwa zatankowanym do pełna i z kołem zapasowym w bagażniku. Dzięki . Będę jechał na poprawę , bo auto jeździ gorzej niż przed
Opublikowano 21 Maja 20179 l Koledzy dziś rano auto przez nocy samoistnie wyczerpało akumulator . Już mi dwa razy niespodziankę zrobił , jednak tym razem po podłączeniu kabli rozruchowych nie odpalił , a słychać tylko cykanie po przekręceniu kluczyka i auto nie odpala :/ akumulator nie ma nawet roku . Padł rozrusznik ? Kupować nowy ( jakiej marki )czy na regenerację oddawać ? I co może być przyczyna rozładowania ? Alternator sprawdzałem niecały miesiąc temu po poprzednimi rozładowaniu i jest Ok tak samo napięcie na aku