Opublikowano 7 Lutego 20206 l W dniu 11.01.2020 o 11:51, kamil-vag napisał: Panowie, znalazł już ktoś jakiś złoty środek na H11 LED w halogeny ? Może ktoś trafił w żarówki, bez błędu ? Czy nadal pozostaje tylko montaż dodatkowych rezystorów ? H11 LED bez bledu Panowie dziś pierwszy raz zapaliła mi się kontrolka na fis od klocków. Hamownie za jakiś czas trzeba bd wymianić bo wiadomo że czujników klockach leja w połowie klocka?? Pytanie jakie tarcze? Obecnie były OZ. Myślałem nad Rotigerem, ale może jest coś lepszego pod 345?Klocki wezmę te same Ferodo.
Opublikowano 10 Lutego 20206 l Mam kpl tarcz rottinger Gt 345/300 i klocki ferodo i spisuje sie rewelacyjnie. Polecam. Pytanie ma ktos sprawdzone zarowki postoj w5w najlepiej biale do bixa? Juz 3 komplet spalony w 1 rok. Ktos cos?
Opublikowano 11 Lutego 20206 l 5 godzin temu, dzejo napisał: Mam kpl tarcz rottinger Gt 345/300 i klocki ferodo i spisuje sie rewelacyjnie. Polecam. Pytanie ma ktos sprawdzone zarowki postoj w5w najlepiej biale do bixa? Juz 3 komplet spalony w 1 rok. Ktos cos? Pisz do Andrzej Mysłek na fb. Mam od niego h6w do bixa i nie narzekam. Na w5w bd miał na pewno coś sprawdzonego
Opublikowano 11 Lutego 20206 l 5 godzin temu, dydek1 napisał: Pisz do Andrzej Mysłek na fb. Mam od niego h6w do bixa i nie narzekam. Na w5w bd miał na pewno coś sprawdzonego Gdzie mieszka bo jest kilku takich
Opublikowano 11 Lutego 20206 l 4 godziny temu, dzejo napisał: Gdzie mieszka bo jest kilku takich Bialystok Lub szukaj Promotor Light Devices
Opublikowano 12 Lutego 20206 l Siema Panowie może ktoś pomoże chcę kupić kpl wachaczy lemfordera pod zawieszenie BV do a4 b6 , ale nie mogę w żaden sposób odnaleźć sygnatury/oznaczenia tego zawieszenia żeby zamówić to w IC. Sprzedawca mówi że są dostępne z cienkim i grubym sworzniem i to cały podział , a ja wiem że do BV są inne kpl i nie wiem tylko jakie to ma oznaczenie żeby mu powiedzieć czego ma szukać.
Opublikowano 12 Lutego 20206 l 19 minut temu, MichałA4 napisał: Siema Panowie może ktoś pomoże chcę kupić kpl wachaczy lemfordera pod zawieszenie BV do a4 b6 , ale nie mogę w żaden sposób odnaleźć sygnatury/oznaczenia tego zawieszenia żeby zamówić to w IC. Sprzedawca mówi że są dostępne z cienkim i grubym sworzniem i to cały podział , a ja wiem że do BV są inne kpl i nie wiem tylko jakie to ma oznaczenie żeby mu powiedzieć czego ma szukać. Inne są górne wachacze ,na końcu nr części przy 1bv masz literkę C ,przy 1ba,1be,1br literka A
Opublikowano 12 Lutego 20206 l No właśnie , to teraz pytanie jak to się ma do kompletu ? Czy trzeba wszystko osobno kompletowac? Czy jest cały zestaw dostepny ze zmienionymi wachaczami gornymi i ma jakieś oznaczenie w katalogach.
Opublikowano 13 Lutego 20206 l Jest osobny komplet do danego typu zawieszenia, musisz tylko podać sprzedawcy rodzaj swojego zawieszenia, bo po nr. Vin często są problemy.
Opublikowano 13 Lutego 20206 l Lem nie robił zestawu do b6. Trzeba kompletować osobno. Ew. Sprzedawcy czasem sami robią zestawy.
Opublikowano 13 Lutego 20206 l 8 godzin temu, MichałA4 napisał: No właśnie , to teraz pytanie jak to się ma do kompletu ? Czy trzeba wszystko osobno kompletowac? Czy jest cały zestaw dostepny ze zmienionymi wachaczami gornymi i ma jakieś oznaczenie w katalogach. Możesz je skompletować w regum. pl Stare ori zdajesz
Opublikowano 13 Lutego 20206 l 9 godzin temu, MichałA4 napisał: No właśnie , to teraz pytanie jak to się ma do kompletu ? Czy trzeba wszystko osobno kompletowac? Czy jest cały zestaw dostepny ze zmienionymi wachaczami gornymi i ma jakieś oznaczenie w katalogach. Michał jest w IC zestaw Lema - LMI31913 i ma niby ograniczenia że do 1BV, ale nie wiem na ile te informacje są wiarygodne.
Opublikowano 13 Lutego 20206 l Dzięki Grzesiu zaraz podeślę to chłopakowi który ma mi to ogarnąć . Głównie chodzi mi o to aby porównać ceny tych zestawów bo znalazłem już ceny całych kpl pod bv zaczynające się od 2100 do 2500 i w dalszym ciągu nie wiem czy to jest ta sama część .po prostu.
Opublikowano 13 Lutego 20206 l Pisałem do chłopaków którzy handlują częściami na forum to 2.4k taki zestaw pod BV , ale właśnie mam trochę dojść w IC i bym na pewno taniej go miał tylko kwestia ustalenia numerków.
Opublikowano 13 Lutego 20206 l Do 1BV idą tylko inne górne wahacze i końcówki drążka: Górne: 8E0407505C 8E0407506C 8E0407509C 8E0407510C Końcówka drążka: 4F0498811A Z czego górne różnią się od zwyklych tylko twardością tulei met-gum: Tuleja: 8D0407515B do 1BV 4B0407515 do 1BA, BE, BR
Opublikowano 13 Lutego 20206 l Tak wiem Kamil sprawdzałem właśnie w ETCE to, tylko to są numery ori, na zestawach z lema zakupionych na rynku są wytarte i oni wszyscy posługują się jakimiś indeksami .