rav85 Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 na rogu są taki gumki do regulacji, może przez przypadek się poruszyła i dlatego tak jest, zerknij na to ona na dole przy lampie dobrze jest spasowana nie opada i nic wiec nie wiem czy ta gumka coś da , generalnie im wyżej w stronę wycieraczek tym większa szpara się robi w gore w stosunku do błotnika jest jeszcze jakaś inna regulacja?
Wandej Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 zaproszenie przyjete:wink:kup jakies dobre piwo:decayed: Zielony Ciechan:kox: cały czas on board:naughty:
Fr0styyy. Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 sam mialem 1.8t w automacie i powiem szczerze ze 1.9 o wiele lepiej jedzie niz 1.8t takie moje zdanie.a 1.8t w automacie zre jak smok:doh: No na pewno nie seryjny 1.9 W każdym razie coś jest zj****, bo nie palił tyle na trasie i po zmianie na letnie jest po prostu masakra, trudno zejść poniżej 8l jadąc 80 na trasie, gdzie rok temu jadąc 90-100 robiłem spalanie 6.2-6.5l.... ---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ---------- Ty gdzie się podziewasz że tak mało Cię tu ? A nic mi się nie chcę w sumie, gwint od miesiąca leży w garażu, nie ma komu zamontować, zaraz minie rok jak zderzak S4 tył i sline przód leżą w garażu, olej też wozę w bagażniku od 2 tygodni i nie ma komu wymienić...
Wandej Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 To co skupiles się na tym żeby s końcu poruchac?
kris-krzysztof Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Pany po spotkaniu z Sarna jest szansa na odszkodowanie ?znaku ostrzegającego nie było. Temat do wygrania ? Pobocze nie wyko szone.
Wandej Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Pany po spotkaniu z Sarna jest szansa na odszkodowanie ?znaku ostrzegającego nie było. Temat do wygrania ? Pobocze nie wyko szone. Raczej be, szans:kwasny:
feniks Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Pany po spotkaniu z Sarna jest szansa na odszkodowanie ?znaku ostrzegającego nie było. Temat do wygrania ? Pobocze nie wyko szone. Ktoś na forum ostatnio o to też pytał i marne szanse(jedynie nagonka w tym czasie) lub AC. http://a4-klub.pl/ubezpieczenia-odszkodowania-kolizje-wypadki-72/wypadek-lania-328173/
Armi Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Albo udowodnienie, że znak być powinien:whistling: (źle oznakowana droga)
jozek726 Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 na jakie śruby jest przykręcony błotnik ? są może na allegro takie ?
pawel121 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Siemka! Ma ktoś może u siebie światła DRL zamiast halogenów i może coś polecić znalazłem coś takiego ŚWIATŁA DZIENNE DRL OKRĄGŁE AUDI A4 B6 (4228395579) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., proszę o opinie
serfin Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 I powrot do PL dzisiaj, stesknilem sie za moja sline'owa nunią pozostawiona w garażu
Blachu Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Witam Zabieram się powoli za malowanie chromowanych obwódek grilla w masce i zderzaku plastidipem Ten w zderzaku jest nierozbieralny na moje oko... Malować całego z kratką, czy jakoś zabezpieczyć ją, tak by psiknąć samą chromową ramkę? Jak wy działaliście? Jeśli chodzi o ten w masce to uda się oszczędzić wszystkie zaczepy przy rozbieraniu? Jakieś porady?
mateusz16 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Jeżeli chodzi o zaczepy grilla w masce to ja kiedyś po wymianie rozrządu zapomniałem założyć linki od maski i przy pomocy druta od zewnątrz zdemontowałem grilla. Nic się nie połamało więc nie powinno się to stać przy otwartej.
Rekomendowane odpowiedzi