tomcrack27 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Witam Zabieram się powoli za malowanie chromowanych obwódek grilla w masce i zderzaku plastidipem Ten w zderzaku jest nierozbieralny na moje oko... Malować całego z kratką, czy jakoś zabezpieczyć ją, tak by psiknąć samą chromową ramkę? Jak wy działaliście? Jeśli chodzi o ten w masce to uda się oszczędzić wszystkie zaczepy przy rozbieraniu? Jakieś porady? gril w masce da sie spokojnie zdemontowac nic nie lamiac a ten w zderzaku sie demontuje poprostu chwytasz i szarpeisz do siebie:wink:
Blachu Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Witam Zabieram się powoli za malowanie chromowanych obwódek grilla w masce i zderzaku plastidipem Ten w zderzaku jest nierozbieralny na moje oko... Malować całego z kratką, czy jakoś zabezpieczyć ją, tak by psiknąć samą chromową ramkę? Jak wy działaliście? Jeśli chodzi o ten w masce to uda się oszczędzić wszystkie zaczepy przy rozbieraniu? Jakieś porady? gril w masce da sie spokojnie zdemontowac nic nie lamiac a ten w zderzaku sie demontuje poprostu chwytasz i szarpeisz do siebie:wink: tak patrze na ten grill w zderzaku i chyba nie jest ori żadnych numerów oem, napis "made in taiwan". Po za tym wygląda jak jedna, cała, nierozbieralna część...
tomcrack27 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 to nie wiem co ty tam masz bo u siebie to szybkim ruchem do siebie zdemontowalem
rav85 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Panowie ponawiam pytanie, jak wyregulować maskę bo coś mi się rozjechała z jednej strony do góry jak widać na fotografia powyżej nie wiem jakim cudem maska im wyżej wycieraczek tym gorzej spasowana z błotnikiem
turzol Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Na wysokość da się tylko wyregulować dystansami gumowymi wkręconymi w maske. Natomiast na zawiasach maski jest podwójna regulacja pozioma - góra/dół, lewo/prawo
rav85 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Przyznaj się bity.... jakos miesiąc temu było równo, może to wina tego ze klapa spadła na serwisanta jak grzebał przy wężykach ;/ i coś się przestawiło X_X
Wandej Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Kurfa czujnik położenia wału mi pada chyba:kwasny: Nie pali co jakiś czas a dzisiaj mi zapłon podczas jazdy odcieła:kwasny:
MARCIN607 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Kurfa czujnik położenia wału mi pada chyba:kwasny: Nie pali co jakiś czas a dzisiaj mi zapłon podczas jazdy odcieła:kwasny: olej jest?
tomcrack27 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 widzisz Andrzeju a ty chcesz sie scigac:decayed:
rav85 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Kurfa czujnik położenia wału mi pada chyba:kwasny: Nie pali co jakiś czas a dzisiaj mi zapłon podczas jazdy odcieła:kwasny: tez to chyba będę miał 2 razy mi się zdążyło ze kręcił z 6 sekund i błąd g28
dariuszqw Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Kurfa czujnik położenia wału mi pada chyba:kwasny: Nie pali co jakiś czas a dzisiaj mi zapłon podczas jazdy odcieła:kwasny: Wandej miałem to samo gasła i wpadała w tryb awaryjny po osiągnięciu 90C. Wymieniłem czujnik za 5 dyszek używke i jak ręką odjoł
Rekomendowane odpowiedzi