serfin Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Chlopaki zwykly RNS obsluguje karty pamieci max o jakiej pojemnosci? 8 czy 16GB? I gdzie kupic mozna karty SD nie HC? Bo jak wiadomo tych obecnie dostepnych w sklepach nie obsluguja stare rnsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Chlopaki zwykly RNS obsluguje karty pamieci max o jakiej pojemnosci? 8 czy 16GB? I gdzie kupic mozna karty SD nie HC? Bo jak wiadomo tych obecnie dostepnych w sklepach nie obsluguja stare rnsyMuszą być sd i ponoć maks są 4gb takie. Ale większość to jednak 2gb:kwasny:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dzieki Andrzeju za info odezwe sie do Ciebie wkrotce po olej i filtry do a4 2.0tdi b7 brd dla siostry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Serfina tak jak Wandej gada najwieksza jest 4 gb... i tylko w necie kupisz.. ja brałem ostatnio do nawigacji bo na 2 gb się automapa nie miesciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 yeeep to info było mi potrzebne dla siostry rnsa. Z innej Beczki za komplet foteli i kanape z B7 kombi materiałowe ala Sline, podgrzewane i w pełni sterowane elektrycznie za niecałe 800zł to dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Siema, ma ktoś z Was jakiś wykaz żarówek do wnętrza? Ile i jakie? Chcę sobie na ledy wymienić i nie mogę znaleźć jakiejś rozpiski, a nie chce mi się rozgrzebywać lampek Druga sprawa, to jakiś polecony sprzedawca? Kupowałem kilkakrotnie od kolesia z allegro do lampek tablicy rej., ale notorycznie po 2 miechach się przepalały, a ostatnio dostałem dwie o różnej barwie, więc olałem gościa........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 http://www.weatherimagery.com/blog/diesel-engine-egr-bad/ Polecam artykuł na temat egr-a, jak ktoś ogarnia chociaż trochę angielski. Nakłania mnie do wywalenia go w ogóle. Ale zastanawia mnie fakt emisji spalin, czy np przejdzie mi rygorystyczne normy emisji spalin w Niemczech i Szwajcarii po takim zabiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Napisano dziś, 19:20Siema, ma ktoś z Was jakiś wykaz żarówek do wnętrza? Ile i jakie? Chcę sobie na ledy wymienić i nie mogę znaleźć jakiejś rozpiski, a nie chce mi się rozgrzebywać lampekDruga sprawa, to jakiś polecony sprzedawca?Kupowałem kilkakrotnie od kolesia z allegro do lampek tablicy rej., ale notorycznie po 2 miechach się przepalały, a ostatnio dostałem dwie o różnej barwie, więc olałem gościa........ http://a4-klub.pl/index.php?/topic/229778-moduly-led-do-naszych-a4/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dzieki Andrzeju za info odezwe sie do Ciebie wkrotce po olej i filtry do a4 2.0tdi b7 brd dla siostry Ok wal mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 mamy tu jakiegoś grafika?? prosta robótka Wal na pw, co tam trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 niektóre chłopaki zmieniają korki pleju i płynu na r8 a wspomagania zmienili ?? http://autofanstore.pl/pl/p/Korek-plynu-wspomagania-Audi-R8/329 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Grzesiu napisz do Tomnika on robi ledy mam od niego i powiem że mega robota.... może nie jest tani ale innych bym nie kupił memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Grzesiu napisz do Tomnika on robi ledy mam od niego i powiem że mega robota.... może nie jest tani ale innych bym nie kupił memory five wladi i wszystko jasne :-) U wladiego naprawde to mega wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 czesc. Mam pytanie a raczej zwracam sie z prosba o pomoc. a4 b6 2001 1.8t, dzisiaj po troche mocniejszym zahamowaniu zablokowalo mi hamulce, a pedal zrobil sie sztywny ze nie dalo sie go nacisnac. Po ok 5-10 minutach hamulce puscily, choc nie wiem czy do konca. Kolega sprawdzil mi bledy i wyskoczyl: 01435 breake pressure - sensor 1 -G201 - intermittent. Moglbys cos zasugerowac co sie moglo stac?? Mam troche ograniczony dostep do mechaników bo jestem w tym momencie w anglii . pozdrawiam i z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pewnie czujnik na hamulcu zdycha trzeba wymienić memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 pany dużo rezania jest żeby włożyć subofer w tylną półkę ze wzmakiem do sedana? Bo byłem ogarnąć zderzak s-line tył a wpadł dodatkowo taki zestawik bo nie mam teraz suba i odrazu przygarnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 a mógł byś podrzucić numer i podpowiedzieć gdzie on się znajduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 numer suba czy wzmaka on gdzieś w tylną półkę wchodzi nie wiem gdzie dokładnie bo wcześniej nie miałem dlatego kupiłem wziąłem wogóle całe nagłośnienie więc głośniki w drzwi i syczki drzwiowe i centralny będą na sprzedaż jeśli ktoś byłby zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pewnie czujnik na hamulcu zdycha trzeba wymienić memory five wladi i wszystko jasne :-) nie koniecznie, u mnie wystarczyło skasować błąd vagiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Panowie sprezyny Weitec od B7 Quattro zakladam do B6 FWD. Tylne sprezyny sa plaskie na górze/dole z jednej strony. Pytanie czy to sciecie ma być na górnej gumie czy na dolnej? Mierzone na sucho pasuje lepiej na górna ale napis jest do góry nogami. Ktos może montował weiteci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi