kaju Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Chlopaki majac letnie 18" 225/40 i zimowe 16" 205/55 smialo moge wrzucic w zapas kolo 17" 225/50? Bedzie to razem gralo podczas musu wrzucenia na jedno z kol w trasie takiej oponki z zapasu?nic się nie stanie jak na dojazd takie coś założysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Chyba lepsze takie kolo niz ori dojazdowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Pany jest jakiś temat jak ściągnąć materiał/skórę z foteli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Chlopaki majac letnie 18" 225/40 i zimowe 16" 205/55 smialo moge wrzucic w zapas kolo 17" 225/50? Bedzie to razem gralo podczas musu wrzucenia na jedno z kol w trasie takiej oponki z zapasu? Nic się nie stanie, po prostu jedno koło będziesz miał większe. 225/40/18 = 205/55/16, a 225/50/17 - będzie większe. Ale to raczej nic nie wniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Pany jest jakiś temat jak ściągnąć materiał/skórę z foteli? a czego nie wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Od czego zacząć :-D Przyznam że w ogóle nie zaglądałem co i jak bo fotel jeszcze w aucie, ale chciałbym najpierw poczytać. Czy to dziecinnie proste i jak go wywale to dam spokojnie radę? Edytowane 11 Listopada 2014 przez Kshyhu87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Spokojnie dasz radę ;-) płaski cienki śrubokręt i do boju Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Zauważyłem że mam luzy między siedziskiem a oparciem. W fotelu pasażera tego nie mam. Jakieś pomysły czemu tak się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Panowie takie pytanie. Czy po zamontowaniu kiery multi z manetkami do zmiany biegów wszystko będzie ok czy będzie jakiś błąd wywalać. I jak to kodować bo o ile dobrze widziałem że jest kodowanie pod manetki i bez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 I manetki są jako ozdoba albo mozna odkrecic. Czy je można jakoś wykorzystać hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Panowie kto tu ogranie sprawdzenie auta po nr VIN ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Panowie kto tu ogranie sprawdzenie auta po nr VIN ? Np. stanley .... slo byłeś ciut szybszy Edytowane 11 Listopada 2014 przez Blachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 mam pytanko.. po wsadzeniu leda do lampki (np oświetlenie nóg pasażera z tyłu), światło tak jakby się załamuje czy coś i oprócz normalnego światła, widoczne są na dywaniku takie jakby plamy fioletowe/ w kolorze UV ? Goły led świeci dobrze, jednak po włożeniu go za osłonę, daje fioletowe kropki ze światła. miał ktoś takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 mam pytanko.. po wsadzeniu leda do lampki (np oświetlenie nóg pasażera z tyłu), światło tak jakby się załamuje czy coś i oprócz normalnego światła, widoczne są na dywaniku takie jakby plamy fioletowe/ w kolorze UV ? Goły led świeci dobrze, jednak po włożeniu go za osłonę, daje fioletowe kropki ze światła. miał ktoś takie coś? Ja też coś takiego zauważyłem ale nie wiem co może być przyczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Od czego zacząć :-D Przyznam że w ogóle nie zaglądałem co i jak bo fotel jeszcze w aucie, ale chciałbym najpierw poczytać. Czy to dziecinnie proste i jak go wywale to dam spokojnie radę? jakie masz siedzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Skórzane sporty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Spokojnie dasz radę ;-) płaski cienki śrubokręt i do boju Naciapane z Zetki Sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 A gdzieś słyszałem że w tych 3.0 wałki się wycierają itp , prawda to czy nic takiego nie ma miejsca ?? Bo w sumie ojciec też szuka w A6 C5 tego motoru Spytaj kaja, on się zna na wycierających się wałakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 A gdzieś słyszałem że w tych 3.0 wałki się wycierają itp , prawda to czy nic takiego nie ma miejsca ?? Bo w sumie ojciec też szuka w A6 C5 tego motoru Spytaj kaja, on się zna na wycierających się wałakach Lepiej bym tego nie ująłTapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi