Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co jakby zrobic taki efekt armii ale z aut tzn ze stoja 3 auta same przody i w srodku jest s4 b6 po prawej b6 s-line a po lewej np b6 seria/Caractere :mysli:

zdjecia aut lub ewenutalnie same sylwetki/rysunki i pod tymi autami napis b6 divison

s4 to general s-line to major a seria to szeregowy :polew:

mialbym stopien majora :decayed:

Opublikowano

Mi sie wydaje ze prosty napis bez kombinacji :)

Wlasnie... Co na to b7-kowcy ? :D

Opublikowano

Jak B6-kowcy to krawaciaże to B7-kowcy ?? :mysli: :mysli: :mysli: o B8 nawet nie pytam :polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

b7-kowcy to poborowi :wink4:

Opublikowano

b7-kowcy to poborowi :wink4:

kociarstwo :kox:

Opublikowano

No nieźle nieźle chłopaki już 7 stron spamu ale w tkim tępie to B5 batalionu nie dogonicie :polew:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 18:35_________________________________________________Pozatym wasz prezes robi na 2 fronty :decayed:

Opublikowano

No nieźle nieźle chłopaki już 7 stron spamu ale w tkim tępie to B5 batalionu nie dogonicie :polew:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 18:35_________________________________________________Pozatym wasz prezes robi na 2 fronty :decayed:

już niedługo kolego :naughty:

a Wam będziemy krawatami nogi podcinać i ani sie nie obejrzycie a Was dogonimy :decayed:

Opublikowano

no a to akurat tam się ze wszystkich naj mniej udzielam i w zasadzie 3eba iść z duchem czasu :decayed: To jak Prezes przyjmiesz do b6 Division po znajomości :tongue4:

Opublikowano

Jestem Gili i mam Audi :hi::decayed:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 20:42_________________________________________________O czym tu się bedze pisać??

Opublikowano

s4 to general s-line to major a seria to szeregowy :polew:

general ?? :shocked: :shocked: :shocked: prZeciez S4 B6 nie jedzie :thumbdown: co najwyżej moze być starszym kapralem sztabowym :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

BTW prezesem powinien być AndyN , on jedyny ma 2 blutacze w B6 :good:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 21:17_________________________________________________A tak wogóle to tworzycie plagiat jak choooj :thumbdown:

Opublikowano

jak by Ci się Moskal plastiki łuszczyły to jarał byś się nawet plagiatem :decayed:

AndyN , on jedyny ma 2 blutacze w B6

:polew:

O czym tu się bedze pisać??

o montowaniu blutoczów i podgrzewanych szyb oraz rezaniu poziomowania xenonów :gwizdanie: itp

Opublikowano

jak by Ci się Moskal plastiki łuszczyły to jarał byś się nawet plagiatem :decayed:

łuszcza mi sie w polówce :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

xenony mam ori,a podgrzewana szyba mi nie potrzebna bo auto stoi w garażu.

Blutocz nie jest mi potrzebny :tongue4::decayed:

Gdybym miał Q,to pomyślał bym nad swapem na 3.0 . :naughty:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 21:29_________________________________________________nie łuszczą mi się plastiki :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 21:30_________________________________________________żeby nie było tak miło,przełącznik świateł się wyciera. :decayed:

Opublikowano
nie łuszczą mi się plastiki

to znaczy że dopiero się złuszczą :kox:

w B6 to pewne jak wytrysk na koniec sexu :wink4:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 21:31_________________________________________________

żeby nie było tak miło,przełączni świateł się wyciera.

więc możesz należeć do klubu :wink4:

Opublikowano

mi też ale takiej z 94 :polew:

a mi 2002 :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
nie łuszczą mi się plastiki

to znaczy że dopiero się złuszczą :kox:

w B6 to pewne jak wytrysk na koniec sexu :wink4:

nie koniecznie zawsze można udawać :decayed:

Opublikowano

Choye wam sie łuszczą ... :decayed: Poki mam jezdzace b5 i b6 to moge na dwa fronty a wy wypier$%ac do swojego obozu :D