grzes283 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A jak z poduchami, do wszystkich jest ta sama poducha, czy każda kiera ma inna poduchę? Niby kiery z obrazka wyglądaja podobnie. Mam na myśli B7, B8 i A6C6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 musisz zobaczyc jak wygląda kierownica od środka. Są dwie wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 aha, a po czym poznam, do jakiej kiery jaka poducha? No i kwestia taśmy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Czyli kiera od B7, B8 i C6 ma tę samą taśmę, ale muszę zwrócić uwagę na poduchy, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 OK, coś tam już kumam, resztę powoli ogarnę...dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Czy czujnik temperatury wody w a4 b6 1.8T BEX to 059 919 501A ? Kupiłem szary dwupinowy i okazało się że tam są 4 piny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Na Discovery "Fani czterech kółek" są w Polsce i auta kupują i znowu Polaków wyjeb...li jednak w PL się najlepiej zarabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 2.5tdi to zlom Tapnięte z SGS5 dawno nic ciepłego w ryju nie miałeś chyba?Prowadzę kampanie stop wycieraniu wałków! !Niszczycie te biedne walki w ich naturalnym środowisku!!Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Będzie , ja ma drugi pasażera jak byś chciał ;-)Jozku pytam konkretnie o te fotele. Podejda te stelaze podnie p&p? Wiem ze miales jeszcze panel sterujacy z drzwi to tez pewnie bym potrzebowal no i wiazka ? Ale po co Ci panel sterujący w drzwi ? Chcesz założyć pamięć do nich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Chopy od czego lepiej zacząć swap hebli w AVF, przód na 320mm czy tył na 288mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Chopy od czego lepiej zacząć swap hebli w AVF, przód na 320mm czy tył na 288mm?Najlepiej od zakupu tarcz i klocków u mnie:decayed: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 To i to za jakiś czas będę miał tym 288 z tarczami klockami po przebiegu z 8tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 To i to za jakiś czas będę miał tym 288 z tarczami klockami po przebiegu z 8tys Wstrzymaj się synek ze sprzedażą tego może łyknę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Zapłacisz godnie ? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Zapłacisz godnie ? :-D Kolbe zrobie najwyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Skoro sam się cisniesz do kolby to niech stracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ile moge wolac za moja kiere z poducha? Skora ideal obszyta u Raggi.Jak nowa. I nowa poduszka z przebiegiem 5 tys juz u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 2.5tdi to zlom Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 OK, coś tam już kumam, resztę powoli ogarnę...dzięki Grześ zajrzyj do mojego wątku , ostatnio właśnie zrobiłem moda z kierą - kiera multi od b8 , poduszka od A6 c6 taśma od a4 b7 i wszystko pięknie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 http://allegro.pl/audi-s4-b7-quattro-4-2-v8-navi-recaro-avant-lpg-i5147643254.html Po niezłym strzale , ale co tam wyklepie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi