poziek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Podpowie ktoś gdzie w wawie shamować autko? Kiedyś jakieś ceny promocyjne gdzieś widziałem , grupowo chyba . Ciekaw jestem jak kreski wyglądają w moim złomku . APIS Power miał niskie ceny i przyzwoitą hamownie. http://www.apispower.pl/ A jak za daleko to podbijaj do Rogala na Mineralną albo do ECU Performance na Parowcowej. Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez poziek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Podpowie ktoś gdzie w wawie shamować autko? Kiedyś jakieś ceny promocyjne gdzieś widziałem , grupowo chyba . Ciekaw jestem jak kreski wyglądają w moim złomku . APIS Power miał niskie ceny i przyzwoita hamownie. Ok dziex idę goglować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Pany opłaca się robić zakupy na getem.pl? U mnie w ASO kratki zderzaka s-line 106zł:/na allegro po 85 Ksieciunie ma ktoś fotki zderzaka s-line ze srodkowa kratka z C5? W wątku michala.m znajdziesz on ma z RS6, ale dzieki. ja juz mam graty skompletowane ide utartym szlakiem (nuuuuuda) Myślałem, że chodzi po prostu o model C5 RS6 to nie C5 to RS6 Podrzuć link jak możesz bo ja najtaniej widzę za 95zł nie moge znalezc, kurde pyram allegro od 3 dni, ja kupilem dokladke z bocznymi kratkami wiec nie zaglebialem sie tak bardzo, ale szukajac srodkowej wyswietlaly mi sie boczne po 85pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 I ostatnie pytanie na dziś czy 320/288 na czerwono to kicha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Czemu kicha? Kolor jak kolor, co Ci najbardziej będzie pasowało do lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam Pany mam pytanie kratka zderzaka przod czarna s line nr 8E0 807 647 E 5PV Kratka zderzaka w halogen s line str. kierownika nr 8E0 807 681 C 01C Kratka zderzaka w halogen s line str. pasażera nr 8E0 807 682 C 01C Wiazka przedniego zderzaka pod Pdc nr 8E0 971 095 C Czujniki przod pdc nr 4B0 919 275 B (Czujniki przod i tył maja ten sam numer) Bardzo bym prosił o sprawdzenie czy numery się zgadzają,nie chciałbym się z później bujac z niepotrzebnymi gratami Czy wiązka zderzaka przod z angola podejdzie bez problemów ? Podziękował Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez franciszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) I ostatnie pytanie na dziś czy 320/288 na czerwono to kicha? Ja tam wolałem pomalować w kolorze karoserii. Czyli czarnym Uznałem, że nie ma się czym przesadnie chwalić Jakby to były zaciski z RS-a..., a to co innego Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez Suli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 I ostatnie pytanie na dziś czy 320/288 na czerwono to kicha? Ja tam wolałem pomalować w kolorze karoserii. Czyli czarnym Uznałem, że nie ma się czym przesadnie chwalić Jakby to były zaciski z RS-a..., a to co innego No właśnie tak też trochę rozumuje niby juz spore to ale nie wiem czy warte ekspozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 I ostatnie pytanie na dziś czy 320/288 na czerwono to kicha? Ja mam czerwone i wg mnie nie jest źle,auto granatowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 I ostatnie pytanie na dziś czy 320/288 na czerwono to kicha? Ja mam czerwone i wg mnie nie jest źle,auto granatowe wrzuć Koledze ich foto ...zawsze będzie mu prościej podjąć decyzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 O właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/316301-polar-klubowy/ komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Uważaj bo moja żona może na niego zapolować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Uważaj bo moja żona może na niego zapolować :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Panowie 690zł za nową vacum Boscha z uszczelka to dobra cena i czy będzie pasowała do mojego auta ,obecnie mam luk-a i cienkie spod dekla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baszmak7 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/316301-polar-klubowy/ komu? co daje ten polar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 +10 do siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 +10 do siły [emoji14]olew:[emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi