Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dysza rozprężna w układzie klimatyzacji w b6 ma dwa czy jeden oring?

jeden, chociaż są różne rozmiary dysz

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Łojezus....w IC patrzę to tylko mają 0.057"/1,448 mm

Opublikowano

Witam Panowie.Podpowie mi ktoś gdzie mogę podłączyć przewód sygnalowy radia aby wlaczyla mi sie kamera cofana,nie chcem ciągnąć kabli do tylu aby podpiac się pod żarówkę.

Opublikowano

Szukam poduszki do skrzyni 3.0 ASN 6b manual z Q - kod skrzyni GBD. Czy poduszka o nr 8e0 399 105 będzie pasować? Patrząc na allegro te numery pasują do 90% aczwórek..

mam poduszke tuningowa

Opublikowano

Łojezus....w IC patrzę to tylko mają 0.057"/1,448 mm

jak zamawiałem to sie pytali który rozmiar potrzebuje bo są dwa rodzaje, też mnie to zdziwiło ale jaki brałem to już nie pamiętam

Opublikowano

zamówiłem obydwa...

5.30 i 3.20 netto sztuka...żadna starta

Opublikowano

Ponowię pytanie o "sztangę" z gruszki nad turbo. Powinna chodzić lekko czy z oporem?

Opublikowano

Dosyć ciężko.

Opublikowano
jesteś zwycięzcą
Albo czytać nie potrafi

Typowe polaczkowe podejscie - kolega pyta o pochodzenie foteli - z jakiego auta a tu zaraz .... :facepalm:

przygladnijcie sie uwaznie jeszcze raz - Ty takze :angry: i zwroc uwage ze sprzedajacy spawa rame, osadza na niej fotele z innego pojazdu celem przerobki na busa

Moze chce sobie zamontowac do busa takie ew przerobic vana 3 osobowego na 6 osobowego

:hi:

akurat ty nas od Polaczków nie wyzywaj bo tyłek ucierasz na zachodzie także luz...

:grin: :grin: :grin: trafiony zatopiony :grin: :grin: :grin:

Powiedz mi ze mam wracac w trybie natychmiastowym :naughty:

ludzi twojego pokroju w PL nie potrzeba..także siedź :D :D :D

Opublikowano

nakładki progów z wersji normal, s-line czy też s4 są takie same - dobrze myślę? :eusathink:

Opublikowano

nakładki progów z wersji normal, s-line czy też s4 są takie same - dobrze myślę? :eusathink:

Tak są te same
Opublikowano

Tak są te same

To jeszcze jedno pytanie. Oryginalna głowica kulista, aluminiowa o kodzie 8E0 800495A. Mam taką do sprzedania, aktualnie wypięta, ale zauważyłem że nie jestem w stanie kluczykiem lub kręcąc za rączkę wymusić wysunięcia się bolca, właściwie nic nie dam rady zrobić. Leżał w bagażniku od kiedy kupiłem auto, teraz postanowiłem sprzedać. No i nie chciałbym komuś bubla opchać. Nigdy tego nie używałem. Jak się upewnić że to jest sprawne? Bo zgłupiałem już :lol1:

Opublikowano

Opublikowano

Panowie, mam problem z octavią 2001 1.9 i czujnikiem 1jo906283c, czy ma ktoś schemat podłączenia wezyków, ??

to prawdopodobnie n239 i widzę, że jeden z wężyków nie jest nigdzie podpięty, czy to normalne?

ok, już mam, ale naprawde nie kumam tego trójnika od serwa z 1mm prześciem

Opublikowano

Panowie, moze ktos wie... czy do rejestracji auta spoza PL wystarczy mi potwierdzenie przelewu za akcyze, czy musi byc potwierdzenie w tym systemie online (zefir), ze UC zaksiegowal platnosc?

Opublikowano

Musi być w systemie, przynajmniej w moim urzędzie tak było.

Opublikowano

chłopaki kto teraz rządzi divisionem?