Gość harry19-19 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam klubowiczów mam pytanie a zaraz prośbę , kolega delikatnie uszkodził przód a4 b6 i teraz kupuje części.potrzebuje nr części do atrapy , kratki lewą i prawą na halogeny.zderzak o ile pamiętam ma zwykły.Pozdrawiam
ŁukaszA4 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Czyli bex? Mam rozumieć. A prócz tego? Tak żeby go zagazowac BEX to nie caly swiat, BFB na przykład Każdy 1.8T w B6 jest dobry. Za BEX-a trzeba więcej dać, a 150KM już jakoś jedzie. Do gazu się nadajo Edytowane 19 Czerwca 2015 przez ?ukaszA4
mrogal Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Dokladal ktos z Was u siebie elektryke fotrli majac juz zamontowana mase? mase?
WhyMe? Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam klubowiczów mam pytanie a zaraz prośbę , kolega delikatnie uszkodził przód a4 b6 i teraz kupuje części. potrzebuje nr części do atrapy , kratki lewą i prawą na halogeny. zderzak o ile pamiętam ma zwykły. Pozdrawiam Mam zwykły kompletny zderzak
matibati2 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Siema, do ktorego podlaczyc sie z zasilaniem foteli?
Roboform550 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Wrzuciłem na tył zderzak S4 Po zamontowaniu brakuje mi kawałek nadkola... Została dziura... Tak ma być? Chyba nie lipnie to wygląda.... Jakaś rada?
turzol Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Nadkola s4 zakładając,są sjrojone pod zderzak
Roboform550 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Nadkola s4 zakładając,są sjrojone pod zderzak Aha... czyli są dłuższe....bo na serii tego nie było....znaczy nie pamiętam... I znowu wydatek.....ah te tjuningi.... Ktoś z Dywizjonu leci na Raceism?
badboy Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Pany musze odświeżyć lakierek w moim aucie , zapadła decyzja o malowaniu całego auta- jaki kolor byście polecili ? może jakieś fotki propozycji ? I pytanie zasadnicze- malować czy oklejać ?
main Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Panowie ktoś jeszcze chętny?? zostały 3 szt do pełnego zamówienia http://a4-klub.pl/index.php?/forum/116-bluzy-i-polary/
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Pany musze odświeżyć lakierek w moim aucie , zapadła decyzja o malowaniu całego auta- jaki kolor byście polecili ? może jakieś fotki propozycji ? I pytanie zasadnicze- malować czy oklejać ? Maluj taniej i lepiej
Fr0styyy. Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Pany da się wyłączyć imobilajzer u mnie w aucie? Mam kolorowy licznik i chciałem pojeździć z nim już teraz, bo za granicą jestem a potem jak do PL wrócę to mi magicy ogarną to
KoJ@K Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Panowie sprzedawal ktos katalizator z 1.9 tdi 130KM AVF ? Ile mozna za niego najwiecej dostac PLNów ?
turzol Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Panowie sprzedawal ktos katalizator z 1.9 tdi 130KM AVF ? Ile mozna za niego najwiecej dostac PLNów ? Ja moge odkupić jak masz zdrowy
Roboform550 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Pany da się wyłączyć imobilajzer u mnie w aucie? Mam kolorowy licznik i chciałem pojeździć z nim już teraz, bo za granicą jestem a potem jak do PL wrócę to mi magicy ogarną to Da się ale trzeba odpowiedni sprzęt...i wiedzę....czego czasami brakuje
Fr0styyy. Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Pany da się wyłączyć imobilajzer u mnie w aucie? Mam kolorowy licznik i chciałem pojeździć z nim już teraz, bo za granicą jestem a potem jak do PL wrócę to mi magicy ogarną to Da się ale trzeba odpowiedni sprzęt...i wiedzę....czego czasami brakuje A czyli lepiej poczekać i dać to magikowi, dzięki
KoJ@K Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 turzol - w jaki sposob moge Ci go okreslic, czy jest zdrowy czy chory? Jak cos to dawaj na PW.
Roboform550 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Pany da się wyłączyć imobilajzer u mnie w aucie? Mam kolorowy licznik i chciałem pojeździć z nim już teraz, bo za granicą jestem a potem jak do PL wrócę to mi magicy ogarną to Da się ale trzeba odpowiedni sprzęt...i wiedzę....czego czasami brakuje A czyli lepiej poczekać i dać to magikowi, dzięki Ja też kupiłem do swojej licznik z kolorowym fisem... Niby miał pasować...okazało się, że nie pasuje...delikatnie się zdenerwowałem na to Pobujałem się i stanęło na tym, że wywalę immo... Znowu się bujałem bo 2-uch kolesi twierdziło, że się nie da...usunąć immo Pojechałam do takiego co nie wiedział, że się nie da i zrobił...w sensie licznik przyuczył immo zostało. Tanio nie było ale 20 minut roboty i wsio hula.
Hugo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Panowie sprzedawal ktos katalizator z 1.9 tdi 130KM AVF ? Ile mozna za niego najwiecej dostac PLNów ? 180zł
Rekomendowane odpowiedzi