serfin Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Szanowny kolego ja juz to sam sobie ogarnalem i siedzie pije kawe w domu
POWER-KRIS Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nieźle. U mnie wymiana komutatora i łożyska 180. Regulator 168 a rolka pewnie ze 300. Czyli 400 to dobra cena jak wszystko ok.
serfin Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Tylko ciekawe co to za czesci siedza w tym zregenerowanym...sam mechanik powiedzial mi zebym nie liczyl że posluzy tak dlugo jak ten ori i ze mam 1rok gwarancji, no ja zasugerowalem, ze przez najblizsze 3-4 lata nie zamierzam sprzedawac tego auta i wolalbym nie miec niespodzianek... Powaznie zastanawiam sie nad poprawieniem uszczelnienia z tylu u gory gdzie jest u mnie napinacz rozrzadu, bo poci sie i leci olej prosto na katalizator i jak podnosze maske po jezdzie to az dymi sie i czuc ."zapach" palonego oleju :/ ale jeden mechanik powiedzial mi aby nie ruszac jak auto jezdzi i nie leje sie w wiekszych ilosciach bo jak zdejmie sie pokrywe celem zmiany uszszelki to moze okazac sie że cos tam ruszy sie czy cos w ten deseń i bedzie trzeba zmienic napinacz lancuch itp i wyjda wowczas duze koszta
dawid7737 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Panowie zarzuci ktoś linkiem do montażu tempomatu bo miałem go nie tak dawno a teraz szukam szukam i nie moge znaleźć :/
Przemots Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Przemots
nitroo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Panowie zarzuci ktoś linkiem do montażu tempomatu bo miałem go nie tak dawno a teraz szukam szukam i nie moge znaleźć :/ Podwieszony w warsztacie.
pajda Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Bo fantazja jest od tego by bawić się ...
mlodziak22 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) chciałbym blachę na filtrze powietrza zamienić na taka folią od temperatury gdzie mogę takie coś kupić Edytowane 30 Czerwca 2015 przez mlodziak22
serfin Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 w weekend podłączyłem leżącą od roku manetkę tempomatu, a dzisiaj na obwodnicy postanowiłem przetestować i... u mnie działa (a obawiałem się o ten czujnik na sprzęgle bo u niektórych i to było trzeba poprawiać tj. kupować) żelazna zasada w zakładce Engine w VAGu należy aktywować Tempomat, potem autko wyłączyć i włączyć i powinno hulać
Zemis Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Nie ma ktoś białego jasnego i ladnego zbiorniczka płynu chłodniczego do B6? Mam auto z początku produkcji to ten z B7 nie pasuje:/ nie da sie go zamontować:/ Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Zemis
nitroo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 w weekend podłączyłem leżącą od roku manetkę tempomatu, a dzisiaj na obwodnicy postanowiłem przetestować i... u mnie działa (a obawiałem się o ten czujnik na sprzęgle bo u niektórych i to było trzeba poprawiać tj. kupować) żelazna zasada w zakładce Engine w VAGu należy aktywować Tempomat, potem autko wyłączyć i włączyć i powinno hulać Nie myślałeś nigdy, żeby zostać bajkopisarzem monologów nie na temat? Bo Ameryki nie odkrywasz swoimi postami
RicS3 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 w weekend podłączyłem leżącą od roku manetkę tempomatu, a dzisiaj na obwodnicy postanowiłem przetestować i... u mnie działa (a obawiałem się o ten czujnik na sprzęgle bo u niektórych i to było trzeba poprawiać tj. kupować) żelazna zasada w zakładce Engine w VAGu należy aktywować Tempomat, potem autko wyłączyć i włączyć i powinno hulać Nie myślałeś nigdy, żeby zostać bajkopisarzem monologów nie na temat? Bo Ameryki nie odkrywasz swoimi postami
jedrekx Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Nie ma ktoś białego jasnego i ladnego zbiorniczka płynu chłodniczego do B6? Mam auto z początku produkcji to ten z B7 nie pasuje:/ nie da sie go zamontować:/ zbiorniczek płynu chłodzącego w ASO to ok 70-80zł... kupowałem do swojego auta w kwietniu
Zemis Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Aha a jakiś numerek tego masz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RicS3 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Nie ma ktoś czasem idealnych boczków pod elektrykę tył? Najlepiej komplet przód, tył. Chyba, że tylko tył w kolorze soul.
Rekomendowane odpowiedzi