Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamowilem je, zobaczymy jak przyjda co to za wynalazki. ;) moglbys zrobic fotke w nocy, lub jak sie robi ciemno i podeslac mi ją na pw? Dlugo je masz, nic Ci sie z nimi nie dzieje?

ze 2 gora 3 m-ce nic sie nie dzieje,

łap foto po prawej swieci ta zlinku po lewej ledzik dolozony do kamery cofania

20150711_200259_zpssl9vzaaw.jpg

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pany mam pytanie bede wkladal RNSE i mam tunel 1 din gdzie trzeba dociac i ile zeby 2 din spasillo?

Opublikowano

Przyłoż kosz i będziesz widział gdzie musisz ciąć u góry po kawaleczku tnij i będzie ok. Mała kątówka sobie poradzisz.

Opublikowano

No i fajnie, w sumie nie wiem czy teoche nie za mocno nawet. ;)

Opublikowano

Pamiętaj ktoś w które piny wchodzi fotochrom zewnętrzny chodzi o moduł drzwi?

4-->7, 5-->8
Opublikowano

4-->7, 5-->8
Thx [emoji6]
Opublikowano

No i fajnie, w sumie nie wiem czy teoche nie za mocno nawet. ;)

jest mocno bialo, ale nie za mocno, dobrze oswietla

Opublikowano

Chłopaki powiedzcie mi w którym miejscu rozrywa ta poduszkę przy wystrzale? acf54fa57f5f5bd981d3d16866c6679f.jpg

Opublikowano

Chyba wywala jedynie tą okrągłą częśc, ale pewności nie mam.

Pytanie do posiadaczy ori haka w By6, czy VAG powinien widziec sterownik haka i się z nim łączyc?

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy ori haka w By6, czy VAG powinien widziec sterownik haka i się z nim łączyc?

bezdyskusyjnie.
Opublikowano

wyrywa pod znaczkiem tylko na jego długości

panowie, czy TURBINA AUDI A4 B6 1.8T 06B145703B to KK3 073?

Opublikowano

Panowie zobaczyłem że śrubami mocującymi egr w moim przypadku sterowany elektronicznie silnik 1.9 tdi BKE wydostaje się olej jest na to jakiś patent? Czy tylko wycięcie elektroniczne i zaślepienie bądź wymiana na nowy (cena około 7 stów) pomoże? Błędu check nie wywala a nie dawno go czyściłem i wymieniałem oring.

Doradzi ktoś w tej sprawie

Opublikowano

bezdyskusyjnie.

W takim razie albo mój marny kabel nie daje rady (z pozostałymi sterownikami jednak się łączy), albo sterownik haka mam walnięty.

Chyba, że "bezdyskusyjnie" tyczyło się pierwszej części mojego posta ;)

Opublikowano

panowie mam pytanie zalozylem rnse radio plyty smigaja. Musze jeszcze pokodowac. Zeby mapy zainstalowac musze kupic karte ? Czy to na navi sie zapisuje? Mam leda wiec musze kupic karte SD? 32GB czy mniejsza tez bedzie smigala? I jak ze zgrywaniem muzyki bedzie wsio smigalo czy jakies foldery musze porobic badz przerabiac mp3?

Opublikowano

panowie mam pytanie zalozylem rnse radio plyty smigaja. Musze jeszcze pokodowac. Zeby mapy zainstalowac musze kupic karte ? Czy to na navi sie zapisuje? Mam leda wiec musze kupic karte SD? 32GB czy mniejsza tez bedzie smigala? I jak ze zgrywaniem muzyki bedzie wsio smigalo czy jakies foldery musze porobic badz przerabiac mp3?

Bez spiny :D navi śmiga bez karty. Karta może być mniejsza i żadnych folderów nie musisz robić [emoji14]
Opublikowano (edytowane)

Navi działa tylko z płytą, na karcie nie zainstalujesz map i "programu" - to nie b8 z hdd;/.

32GB SDHC max( 2x32GB nie pójdzie, 2 x 16GB tak)

Edytowane przez C4NC3R
Opublikowano

Navi działa tylko z płytą, na karcie nie zainstalujesz map i "programu" - to nie b8 z hdd;/.

32GB SDHC max( 2x32GB nie pójdzie, 2 x 16GB tak)

W LED-zie nie pójdzie 2x32GB?
Opublikowano

bezdyskusyjnie.

W takim razie albo mój marny kabel nie daje rady (z pozostałymi sterownikami jednak się łączy), albo sterownik haka mam walnięty.

Chyba, że "bezdyskusyjnie" tyczyło się pierwszej części mojego posta ;)

możesz mieć wtyczkę wypiętą i nie będzie komunikacji
Opublikowano

wlasnie w ledzie nie pojdzie 2x32gb?

Opublikowano

4-->7, 5-->8

Skoro temat aktywny, to ja jeszcze zapytam. Pin 4 i 5 ida z lampki odpowiednio na lewa i prawa stronę. A skąd wziąść drugi przewód do lusterka?