rafi10612 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Tak jest z Aso. Ja kupuje czesci w Aso VW bo mam blizej i sa tansze duzo niz w Aso Audi
Robero321 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Też kupuje w VW bo mam blisko ale jak bym się kierował ceną to bym zap*ał do Skody bo maja jeszcze taniej
reid Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Cena tej samej części powinna być taka sama, niezależnie czy w Skodzie, Audi czy VW. Cennik jest jeden. Niektóre ASO maja cenę sztucznie podniesioną np. taki Motoropol ma +5% od normalnej ceny.
turzol Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Cena tej samej części powinna być taka sama, niezależnie czy w Skodzie, Audi czy VW. Cennik jest jeden. Niektóre ASO maja cenę sztucznie podniesioną np. taki Motoropol ma +5% od normalnej ceny. Chyba wyjątkiem jest Seat gdzie ich bezpośrednim importerem nie jest Kulczyk.
f1mlody Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Witam panowie może ktoś pomóc w temacie malowniczy do b6 1,8t czy musi być z tym samym nr czy może pasuje od tdi lub innej benzyna lepiej kupić używane czy regenerowane
reid Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Cena tej samej części powinna być taka sama, niezależnie czy w Skodzie, Audi czy VW. Cennik jest jeden. Niektóre ASO maja cenę sztucznie podniesioną np. taki Motoropol ma +5% od normalnej ceny. Chyba wyjątkiem jest Seat gdzie ich bezpośrednim importerem nie jest Kulczyk. Seat już też jest w Volkswagen Group Polska. Kulczyk nie jest importerem.
POWER-KRIS Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Dokładnie, po latach... VW przechwycil głupotę Kulczyka i sam już rządzi. [emoji12]
vblpl Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Siemka Mam problem z silniczkami klimatronika (co prawda komputer błędów nie pokazuje, ale coś jest na rzeczy). A, że naprawiałem pęknięty zawias schowka, to od razu zabiorę się za to. Pytanie: Czy przed ich demontażem, trzeba robić jakieś nastawy, czy coś takiego? Czy po prostu demontujemy silniczki, czyścimy, zakładamy i działamy dopiero z kompem? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/202222-naprawa-oraz-czyszczenie-silniczkow-silownikow-klap-klimatronika/
nitroo Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Na logikę - po co nastawy przed demontażem??
bidzio1 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Cena tej samej części powinna być taka sama, niezależnie czy w Skodzie, Audi czy VW. Cennik jest jeden. Niektóre ASO maja cenę sztucznie podniesioną np. taki Motoropol ma +5% od normalnej ceny.To ja wam podam jeszcze inny przykład. Pierścień mocujący zarnik do soczewki hella 3 no kurde kawałek plastiku a ceny są następujące w poszczególnych aso Opel - około 20zl szt Bmw - około 28zl szt audi - 70zl szt Pytania? Bo ja nie mam żadnych
RicS3 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Panowie czy będzie to bez problemów pasowało do naszych audi? Coś tanie mi się wydaje w porównaniu do tego co można znaleźć na allegro... http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5552374329 Ten komplet w ASO kosztuje dużo mniej, ale ludzie wolą dalej szukać po allegro Nie wiemm jak u Ciebie w okolicy w ASO ale według http://www.sklep.motorpol.pl/sklep/8E1819447 - 107.07 8E1819422 - 35.21 Z allegro z dostawą do domu jest taniej. Ja kupowałem kilka miesiecy temu w moim (Porsche Tychy) i płaciłem 70zł za podszybie , 28zł za klapkę aku a nie mam jakiś dużych zniżek (max 10%) Mi zawołali za podszybie 100zł a pokrywę aku 33zł. Tyle samo co na allegro z przesyłką. Trochę drogo jak za kawałek plastiku. A do tego są potrzebne jakieś elementy montażowe jak wcześniej moje auto tego w ogóle nie widziało?
feniks Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Nic nie trzeba, p&p pokrywa. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
amaradaar Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Panowie czy będzie to bez problemów pasowało do naszych audi? Coś tanie mi się wydaje w porównaniu do tego co można znaleźć na allegro... http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5552374329 Ten komplet w ASO kosztuje dużo mniej, ale ludzie wolą dalej szukać po allegro Nie wiemm jak u Ciebie w okolicy w ASO ale według http://www.sklep.motorpol.pl/sklep/8E1819447 - 107.07 8E1819422 - 35.21 Z allegro z dostawą do domu jest taniej. Ja kupowałem kilka miesiecy temu w moim (Porsche Tychy) i płaciłem 70zł za podszybie , 28zł za klapkę aku a nie mam jakiś dużych zniżek (max 10%) Mi zawołali za podszybie 100zł a pokrywę aku 33zł. Tyle samo co na allegro z przesyłką. Trochę drogo jak za kawałek plastiku.A do tego są potrzebne jakieś elementy montażowe jak wcześniej moje auto tego w ogóle nie widziało? nie trzeba wsuwasz to w podszybie i resztę opierasz o komorę silnika za uszczelka .. mnie w aso wyszlo całośc około 100zł warto jechać i poprostu z góry poproszić o rabat 20% a dostaniecie 15,17,13 zalezy najakie cześci głownie z racji narzutów
vblpl Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Siemka Jak sprawdzić, jaką wersję nawigacji posiadam? Mam RNS-D, ale nie wiem, czy to zwykła, czy DX?
kaju Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Siemka Jak sprawdzić, jaką wersję nawigacji posiadam? Mam RNS-D, ale nie wiem, czy to zwykła, czy DX? w B6 nie było nonDX
serfin Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Oooo dobre pytanie rowniez dolaczam sie jak odroznic zwykle RNS-D od wersji DX gdzie mozna w pelni z polonizowac navi. Sam mam wersje z koncowka BX z bodajze 2007r Czy z radyjkami jest tak samo jak z licznikami, że jezeli maja koncowke X w numerze - w przypadku mojej navi po literze B jest X tj 8E0......BX to jest to navi z ASO, ktora nie szla na pierwszy montaz w aucie w fabryce?
vblpl Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Czyli ta lepsza wersja, do której można wgrać język PL?
rafi10612 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam Panowie. Ma ktos rozpiske pinow kostki D z climatronica ? Co od czego i jaki kolor kabla
Rekomendowane odpowiedzi