Maciek0502 Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Siemka. Pytanie: Czy zabezpieczenie drzwi pasażera z tyłu (ten mechanizm przekręcany kluczykiem) jest integralną częścią zamka czy jest w jakiś sposób demontowalny? Muszę domontować go z prawej strony
KoJ@K Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Pany orientuje sie ktos czy da rade w avancie przewiezc cala podsufitke ze wszystkimi plastikami itd + jedna osoba siedzaca jakos z tylu?
kaju Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Pany orientuje sie ktos czy da rade w avancie przewiezc cala podsufitke ze wszystkimi plastikami itd + jedna osoba siedzaca jakos z tylu?spokojnie.
turzol Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Pany orientuje sie ktos czy da rade w avancie przewiezc cala podsufitke ze wszystkimi plastikami itd + jedna osoba siedzaca jakos z tylu?idzie bez problemu. Jest na to patent. Podsufitke wsuwasz miedzy rączki trzymania odwrócona góra/dół i można śmiało jechacWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KoJ@K Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Aaaha, to czyli podsufitka bedzie sobie jechala prawie na swoim miejscu, a reszta klamotów w bagaju? Czyli nawet siedzen by nie trzeba bylo skladac? Pytam, bo planuje nie dlugą trase w kilka osob na 2 auta i chcialbym wiedziec ile osob ja bym mogl ewentualnie zabrac.
rafi10612 Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Panowie jak rozebrac tylna polke? W sedanie
xsebo1 Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Jakaś lipa z tylną półką w sedanie, podkrece głośniki to wpada w rezonans :/
serfin Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Ja miedzy polke a stelaz napchałem waty szklanej i nie mam zadnych rezonansow przy swoim BOSE polecam prosty i skuteczny "mod"
greg2505 Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Dobry mod takiej zwykłej budowlanej? tak budowlana najlepiej brązowa knauf -nie jest "gryząca" i nie sypie się z niej
afroo. Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Częściej brzęczy alu maskownica wkładana w półkę, a to wyciszyć nie za bardzo jest jak.
Maciek0502 Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 W Volvo swego czasu maskownice wygłuszałem uszczelkami szczotkowymi (takimi do szaf). Dają radę, polecam!
serfin Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Jak alu maskownica Tobie afroo brzeczy to przypadkiemnie masz uszkodzonych zaczepow od niej? Mi brakuje jednego a i tak maskownica w rezonans nie wpada przy na max podkreconym basie
RicS3 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Panowie czy zestawy naprawcze włącznika świateł z allegro czymś się różnią? Możecie ewentualnie coś polecić?
Miszka82 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Panowie czy zestawy naprawcze włącznika świateł z allegro czymś się różnią? Możecie ewentualnie coś polecić? o to Ci chodzi ? http://allegro.pl/wlacznik-przelacznik-swiatel-audi-a4-b6-b7-00-07-i5037495673.html ja mam taki już z 3 miesiące, cały przełącznik świateł z alle (wcześniej kupiłem sam zestaw naprawczy i poległem na przekładce tych bebechów) - zamiennik i spełnia swoją funkcję, dobrze wykonany, błędów nie pokazuje, pasuje idealnie i działa
RicS3 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Panowie czy zestawy naprawcze włącznika świateł z allegro czymś się różnią? Możecie ewentualnie coś polecić?o to Ci chodzi ? http://allegro.pl/wlacznik-przelacznik-swiatel-audi-a4-b6-b7-00-07-i5037495673.htmlja mam taki już z 3 miesiące, cały przełącznik świateł z alle (wcześniej kupiłem sam zestaw naprawczy i poległem na przekładce tych bebechów) - zamiennik i spełnia swoją funkcję, dobrze wykonany, błędów nie pokazuje, pasuje idealnie i działa Mi chodzi właśnie o te elementy tylko a w zasadzie mam do wymiany tylko ten pierścień.
Miszka82 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Panowie czy zestawy naprawcze włącznika świateł z allegro czymś się różnią? Możecie ewentualnie coś polecić?o to Ci chodzi ? http://allegro.pl/wlacznik-przelacznik-swiatel-audi-a4-b6-b7-00-07-i5037495673.htmlja mam taki już z 3 miesiące, cały przełącznik świateł z alle (wcześniej kupiłem sam zestaw naprawczy i poległem na przekładce tych bebechów) - zamiennik i spełnia swoją funkcję, dobrze wykonany, błędów nie pokazuje, pasuje idealnie i działa Mi chodzi właśnie o te elementy tylko a w zasadzie mam do wymiany tylko ten pierścień. możesz śmiało kupować ale dopytaj jeszcze jak to wymienić bo ja na tym poległem - chyba Kaju pisał, że wie jak to zrobić chociaż sam pierścień z tego co pamiętam to bez problemów, gorzej miałem z samym pokrętłem ale już nie pamiętam dokładnie
KoJ@K Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Pierscien to jest 20 sekund roboty, z pokretlem jest zabawa, albo poprostu uciecie starego, wyjecie i zalozenie nowego.
kaju Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 pierścien jest na zatrzaskach czterech czy pięciu. pokrętło to zabawa. odpowiednie narzędzia, rączki dwunastoletniej dziewczynki i wszystko jest do zrobienia
Rekomendowane odpowiedzi