Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :hi:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka.

Pytanie: Czy zabezpieczenie drzwi pasażera z tyłu (ten mechanizm przekręcany kluczykiem) jest integralną częścią zamka czy jest w jakiś sposób demontowalny? Muszę domontować go z prawej strony

Opublikowano

Pany orientuje sie ktos czy da rade w avancie przewiezc cala podsufitke ze wszystkimi plastikami itd + jedna osoba siedzaca jakos z tylu?

Opublikowano

Pany orientuje sie ktos czy da rade w avancie przewiezc cala podsufitke ze wszystkimi plastikami itd + jedna osoba siedzaca jakos z tylu?

spokojnie.
Opublikowano

idzie bez problemu. Jest na to patent. Podsufitke wsuwasz miedzy rączki trzymania odwrócona góra/dół i można śmiało jechac

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Aaaha, to czyli podsufitka bedzie sobie jechala prawie na swoim miejscu, a reszta klamotów w bagaju? Czyli nawet siedzen by nie trzeba bylo skladac? Pytam, bo planuje nie dlugą trase w kilka osob na 2 auta i chcialbym wiedziec ile osob ja bym mogl ewentualnie zabrac. ;)

Opublikowano

Panowie jak rozebrac tylna polke?

W sedanie

Opublikowano

Jakaś lipa z tylną półką w sedanie, podkrece głośniki to wpada w rezonans :/

Opublikowano

Ja miedzy polke a stelaz napchałem waty szklanej i nie mam zadnych rezonansow przy swoim BOSE ;) polecam prosty i skuteczny "mod"

Opublikowano

Dobry mod :) takiej zwykłej budowlanej? :)

Opublikowano

Dobry mod :) takiej zwykłej budowlanej? :)

tak budowlana najlepiej brązowa knauf -nie jest "gryząca" i nie sypie się z niej

Opublikowano

Częściej brzęczy alu maskownica wkładana w półkę, a to wyciszyć nie za bardzo jest jak.

Opublikowano

W Volvo swego czasu maskownice wygłuszałem uszczelkami szczotkowymi (takimi do szaf). Dają radę, polecam!

Opublikowano

Jak alu maskownica Tobie afroo brzeczy to przypadkiemnie masz uszkodzonych zaczepow od niej? Mi brakuje jednego a i tak maskownica w rezonans nie wpada przy na max podkreconym basie

Opublikowano

Panowie czy zestawy naprawcze włącznika świateł z allegro czymś się różnią? Możecie ewentualnie coś polecić?

Opublikowano

Panowie czy zestawy naprawcze włącznika świateł z allegro czymś się różnią? Możecie ewentualnie coś polecić?

o to Ci chodzi ? http://allegro.pl/wlacznik-przelacznik-swiatel-audi-a4-b6-b7-00-07-i5037495673.html

ja mam taki już z 3 miesiące, cały przełącznik świateł z alle (wcześniej kupiłem sam zestaw naprawczy i poległem na przekładce tych bebechów) - zamiennik i spełnia swoją funkcję, dobrze wykonany, błędów nie pokazuje, pasuje idealnie i działa

Opublikowano

o to Ci chodzi ? http://allegro.pl/wlacznik-przelacznik-swiatel-audi-a4-b6-b7-00-07-i5037495673.html

ja mam taki już z 3 miesiące, cały przełącznik świateł z alle (wcześniej kupiłem sam zestaw naprawczy i poległem na przekładce tych bebechów) - zamiennik i spełnia swoją funkcję, dobrze wykonany, błędów nie pokazuje, pasuje idealnie i działa

Mi chodzi właśnie o te elementy tylko a w zasadzie mam do wymiany tylko ten pierścień.
Opublikowano

Mi chodzi właśnie o te elementy tylko a w zasadzie mam do wymiany tylko ten pierścień.

możesz śmiało kupować ale dopytaj jeszcze jak to wymienić bo ja na tym poległem - chyba Kaju pisał, że wie jak to zrobić

chociaż sam pierścień z tego co pamiętam to bez problemów, gorzej miałem z samym pokrętłem ale już nie pamiętam dokładnie

Opublikowano

Pierscien to jest 20 sekund roboty, z pokretlem jest zabawa, albo poprostu uciecie starego, wyjecie i zalozenie nowego. ;)

Opublikowano

pierścien jest na zatrzaskach czterech czy pięciu. pokrętło to zabawa. odpowiednie narzędzia, rączki dwunastoletniej dziewczynki i wszystko jest do zrobienia :decayed: